Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
igen valszeg azt jelenti a sárga hogy már gigabit képes viszont ennek egy része itt 18. kerületben tuti FTTH lesz mert sok olyan utcát látok amin busszal szoktam haladni és 100% hogy családi házas utcák és biza ott az oszlopon a kis vékony optikai szál.
amit meg linkeltem Vörösmarty M. utcai panel sor ott 10 lépcsőház van egyben és fura hogy oda meg már lehetne 1000-es netet rendelni holott szemben van a mi sorunkkal úgy 400méterre...
a Havannán csak az a sor sárga a többi kék mindegyikno mindegy ez van ha esetleg később frissítik a listát majd kiderül mit jelentenek a színek pontosan
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Vakegérke
félisten
-
ACE-
addikt
Be kell menni és mondani, hogy nem érted mi értelme, hogy 3 hónapra lemondom a szolgáltatást, és utána kapom meg a kedvezményt, és addig egy fityinget nem fizetek nekik, de ha ezt szeretnék, ám legyen, adják a felmondó nyilatkozatot. Azonnal fel fogják ajánlani, hogy mégiscsak köthetsz okoscsomagot... Ha arra a 3 hónapra átmegyek UPC-hez, még akkor is megéri, de csak nekem, nekik nem... ezért inkább azt mondják hogy lehet okoscsomag...
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
DonMaster
addikt
persze , hogy nincs 14e FT az 500-as UPC/ho ha jol értelmezem azt 3x 14e plusz bekötési dij mivel nem láncos igy elvileg azt is kell, és akkro holvagyunk mert még ha jol látom upc oldalán 12honapra 14e FT a net, de vegyük ezt határozatlan idejöre is, bár ott szerintem több, 3x14e FT az 42e FT+bekötési ehez hozájön a 129e digi és akkor ha csat a netet váltodtad át akkor vagy 171e nél ami igy még kevesebb, de te allinban tv-t is 3honapra upc-zed igy
tv 5200 12honapos,
net 14e 12honapos
ezekhez bekötés
17200ft*3honap +bekötés
és még a digi 129eft-jaaz-az 180600FT +bekötés
ha maradsz lista áron a digi-nél akkor
184e FTszoval ha az upc bekötési dija 0ft bárkétlem határozatlan idejüre akkor 2év alalt 3400FT-ot sporolsz meg
és persze ha a 12honapos upc csomagok ára határozatlan idejüre kötve nem kerül többe. akkor sporolsz 3400ft-ot , bár upc telefont nem számoltam bele ami még 3x 600ft 12honapra ez is
az-az 1800ft és igy 3400-1800ft már csak 2év alalt 1600FT-ot sporolsz meg hogy átkötöttél a digiröl 3honapot az upc-re
de ehez
upc amikor jön 2 szabi nap
digi amikor kijön 1 szabi nap
az már 3szabadnap, +ügyinztézés.
mind ez 1600FT-ért kérdem én megéri?LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ACE-
addikt
Akkor a 200/100-as nettel számolva, minden más ugyanaz, 7200x24=172.800
Másik 31.500+5760*21=152.460
Kemény 3000-el kevesebbet spórolok így... De azért a 20ezer Ft is jól jön Nekem nem gond kétszer bemenni az amúgy is útba eső DIGI ügyfélszolgálatra...
És nincs UPC bekötési, pláne lemondási díj... Nem is értem. Van valahol olyan hogy pénzt kérnek azért, hogy lemondj egy határozatlan előfizetést? Hol?[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
ACE-
addikt
Nincs semmi gond, valakinek számít 20ezer, valakinek nem, különbözőek vagyunk. Én inkább a gyerekemre költöm ezt a pénzt, nem plusz megabitekre... De mondom, mindenki másképp gondolkodik. Csak tudod azt nem szeretem, amikor valaki meg akarja magyarázni, hogy mert neki nem éri meg, akkor nekem sem, meg "hülyének" titulál hogy "szenvedek" a felmondással és újrakötéssel. Nekem nem szenvedés, ha neki az, ne szenvedjen, de másokat ne tukmáljon rá a saját véleményére... De még egyszer mondom, erre a felmondásra nem lesz szükség, mert ahogy legutóbb is így történt, fel fogja ajánlani a DIGI, hogy mégiscsak köthetek hűséget okoscsomagra, csak ne mondjam fel...
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
LOL.
"Ergo a diginek semmilyen üzleti érdeke nem fűződik ahhoz, hogy a megbecsült előfizetőknek további kedvezményt adjon."
Szerinted, ha ACE ki tudta számolni, hogy bizony, spórolok laza 25k-t, ha egy időre ott hagyom a Digit, és még a Digi is bukik rajta, akkor, nyilván erre a számításra, soha, senki más nem lesz képes, és majd mindenki olyan lusta és egyben olyan gazdag is, hogy dobálja kifelé a pénzét az ablakon?!
Rendben, gondold így.Az biztos, hogy én meg fogom lépni a váltást, a marketing meg éppen az, amikor széltébe-hosszába' minden ismerősömnek elmondom, hogy a digi idióta stratégiát folytat, és bizony, eddig mindenki első kérdése az volt, hogy
"- No? Ekkora a barátság a konkurrensekkel, hogy a Digi azt akarja, keressen pénzt más is?"..és most már, ha a digit kiköttetem/konkurrenst beköttetem/konkurrenst kiköttetem/digit beköttetem idiótasággal elcseszték mondjuk 4 napomat - mert hát ugye, jellemzően munkaidőben jönnek bekötni - ezzel azt érik el, hogy már akkor is rossz véleményem lesz róluk, ha megkapom a kedvezményt!
No? Hogy tetszik a végiggondolt "marketing"?? (bár, ez lehet, hogy már egyetemi szint, mert tartalmaz a gondolatsor gondolkodást is.. eh.. )
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Márton
nagyúr
Már nem emlékszem, annyira régi ügyfél vagyok
De mindig is volt net (az elején 20/10), mini tv csomag és teló.
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
iMaverick
addikt
+1
A terhelés előtt kb. 5 nappal kapok egy sms-t a banktól, hogy "majd" le fogják vonni. Gondolom ennyi időt adnak, hogy tudjak rúgkapálózni, ha nem érzem jogosnak a terhelést. Ha nem vonyítok, akkor egyszerűen elküldik a Digi-nek (vagy másik szolgáltatónak).
Gyakorlatilag minden számlát így fizetek.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
pinnacle
nagyúr
azért jó a csoportos beszedés, mert így biztos nem felejtem el befizetni és azért jobb ha nem a hónap utolsó napja (egyáltalán van más szolgáltató, aki ilyenkor szedné be?), mert akkor már lehet nincs elég pénz rajta.
DIGI-s HUAWEI routeren lehet csatornát állítani? Kíváncsi lennék, hogy nem a 160MHz, 114-es csatornán a legjobb? Nekem a 80MHz, 106-os csatornán a legjobb, teljesen lefedi a panel lakást, úgy, hogy nem közepén van a router és oldalról sugároz. Lehet a 114 még jobb.
Azt mondták nálunk nem engedélyezett a 149-165-ös csatorna, házunkban viszont van 161-en üzemelő router, szerintem ez ugyanaz vagy hasonló ahhoz, aminek korábban, olyan erős jele volt az asztalomon, mint a saját routerem mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest