Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz user12 #97778 üzenetére
gondolom reflexből bejelölték, aztán úgy maradt.
amikor ezres fttb-t kértem a százas helyett, egy órán keresztül kábelezték előre-hátra az egész házat, aztán a munkalapra felírtak 2-3 utp toldót. pillanatra elgondolkoztam, hogy nekiálljak-e hepciáskodni, hogy a lépcsőházi hálózatukhoz semmi közöm, de ezt a dolgot valószínűleg már akkor elrontottam, amikor lefizettem őket, hogy ne 60 nap múlva jöjjenek ki megnézni, hogy egyáltalán van-e lehetőség átkötnihanyas vagy, te disznó?
-
MadMancs
veterán
válasz user12 #97841 üzenetére
Erre szerintem amúgy sincs egységes intervallum. Terület függő.
Mi 2020.12.24 délután rendeltünk meg netet, 2021.01.04 jöttek bekötni, úgy hogy 2021.01.01 péntekre esett, kettő között még a fű se nő. Bővítésre (TV+Tel) 03.05 lett leadva igény, 03.11 jöttek is (FTTH terület).
Online rendelés volt mind a kettő. 2021.01.06 csak azért kellett személyesen bemenni mert, rendelés még FTTB re lett leadva (technikusnál is FTTB munkalap volt, de 1 telefon után bekötötte végül FTTH , január 1 től FTTH terület lettünk) és szerződést kellett módosítani.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Attila 1
tag
válasz user12 #98131 üzenetére
Szolgáltató
DIGI
Státusz Értesítés építési engedély megadásáról – CD/10339-15/2021. számú határozat: Szolnok–Zagyvarékas–Jászladány, optikai gerinchálózat (Szolnok, M4, 32-es főúti csomópont)
Közzétéve: 2021. május 31.“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Flashget
félisten
-
addikt
-
need
addikt
válasz user12 #99690 üzenetére
nekem Asus routerem van nézegettem nézegettem de nem látom a rendszerben a Bridre routert 192.168.1.254 nekem nem jelent meg semmi...
lehet hogy Bridge módban nem is fog...?!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Necronis
csendes tag
válasz user12 #99833 üzenetére
Tegnap óta van bridge módban, miután meguntam a sok xarakodást a net szakadásokkal beszereztem egy új routert. Előtte valami borzalom volt a net. Állandóan megszakadt, hatalmas pingek voltak, sebesség 20-30 Mb/s. Így bridge módban az új routerrel már jó a sebesség és a ping is, de állandóan újracsatlakozik.
A router felületén nincs olyan beállítás, ami ellenőrzi a net meglétét. 100x átnéztem, egyszerűen nincs ilyen beállítási lehetőség. -
lalus8706
tag
válasz user12 #102110 üzenetére
Nos, el is készült a terv.
A Diginél valóban csak az optika jön le, a háznál lesz szétkapva utp-re és coaxra. Ennek ellenére 2 csövet fogunk lefektetni, hogy legyen egy backup.
Már jó ideje nem fordultam meg a ph fórumán, pedig megint gyorsan jutottam hozzá a sok hasznos információhóz. :) Köszi mindenkinek!
-
-
Angel2014
addikt
válasz user12 #103776 üzenetére
Át tetettem rúter módba inkább volt itthon egy erősebb rúterem.
De akkor is érdekes hogy nem engedett felcsatlakozni.
Most viszont 1200.-as a rúter wifin 600-at tud. De a sebességmérés oldalán 108-nál többet nem mér?
Itt mi lehet a hiba?
Intruder2k5 Reseteltem és áttették rúter módba inkább. De az meg nem hoz többet 108 MB/sec
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest