Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

No az imént lemondtam. Azt mondja a figura, mivel onlone történt, csak személyesen DIGI pontban, vagy emailben lehet lemondani. Mondjuk utóbbit nem nagy dolog megírni, de most eléggé fel volt húzva. Mondtam neki, hogy be nem megyek Debrecenbe, egyébként meg az fix, hogy itt az új kecómba ők nem jönnek már be... számlázni sem tudnak, meg kiépítési díjat semmit felszámolni. Felvette az adatokat. Azt mondja, hogy elmegy konzultálni, majd jelezte, hogy majd lehet telefonon keresnek :D

Jegyzőkönyv készült, kérdezte az indokot, mondtam neki, hogy több mint 1 hónapra van az új időpont a megrendelés leadásától, egyébként meg a kedves alvállalkozójuk, elsőnek kijött okoskodott telefonon, hogy társasház ilyen engedély meg olyan kell (lófütyit, közös képviselő sincs, meg közösköltség sem). Aztán csak megértette, hogy így jártak. Bár lehet majd hirtelen találnak egy időpontot közelebbre, de nem veszem fel a telefont, mert nem érdekel már. Egyébként is olvastam itt, hogy milyen igénytelen munkákat csinálnak az alvállalkozók (bezzeg otthon nem ilyenek), na ez új nyílászáróimat nem fogják gányolni!

Aktív témák