Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Chello van, de az nem kell nekem..p2p-t erőssen limitálják, ahogy olvasgattam a chello-topicban, nna, ebből viszont nagyon nem kérnék...
Nem tudjuk egyenlőre az okot sem, a csaj azt javasolta a végén, kérdezzük meg a házfelügyelőtől, vagy a lakóközösség képviselőjétől, hogy ugyan, ossza már meg velünk azt a rohadt nagy akadályt, ami miatt nem tudnak egy kábelt betolni egy házba.. igárem, segítek kifúrni a lyukat is, csak haladjunk már..
Neéhéz ez.. A digivel jelenleg senki nem tud versenyezni, szinte már vicc, milyen gyors és olcsó. Irigylem, akinek lehet.. Komolyan, már álmodtam is vele... na mindegy.
Nézegettem egy szolgáltatót, externet, asszem, ott van egy un. vdsl-szolgáltatás, az 25M/5M-ás az már aránylag jó is, egy tizes havonta... más meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest