Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz poli27 #11265 üzenetére

Mivel méred a 40-et? Ha speedtesttel, vagy bármi más HTTP alapú mérőoldalon, akkor az kb. annyit is ér.
    Apropó annyit ér: igen, annyit ér a TP-Link, amennyibe kerül. Sok router is pont annyit ér, mint a TP-Link egyes típusai, csak 3× annyiért. Azok nem érnek annyit, amennyibe kerülnek, ill. nem szabadna annyiba kerülniük ahhoz képest, amennyit érnek.

Dictator^: én nem látom megalapozottnak az IP mizériát, személy szerint sosem tapasztaltam lassulást/gyorsulást, vagy ha lassulást igen, akkor nem emiatt, hanem olyankor globálisan gond volt országszerte, vagy pl. a nemzetközi sávszéllel, de mindenkinél.
    Nagyon, hangsúlyozom: nagyon ritkán volt olyan, hogy bekattant a net, és nem mentek oldalak, torrent futott, de IM progik nem, és ilyenkor egy bontás, újracsatlakozás - és új IP - megoldotta, de ez 3 év digis pályafutásom alatt, 2-3× fordult elő, "rossznak" titulált IP-m viszont a jó ég tudja, hányszor volt - problémamentesen. Persze lehet, hogy csak jó környéken lakom :), bár az ország talán legnagyobb lakótelepén (40.000 ember) szerintem elég reprezentatív a minta.
    Megtáltosodó netet sosem láttam még 3 év alatt. De általában 44Mbit lefelé, 22 felfelé a sebességem, tehát szolid 10%-kal alapból túl van biztosítva. Nekem 3700-ért elég. :)

Üdv!

[ Szerkesztve ]

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák