Hirdetés

Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz Gyuri27 #109799 üzenetére

Amúgy én az "őskövületnek" számító Huawei EchoLife HG8121H ONT-ot nagy biztonságérzettel, és megelégedettséggel használom, mert nekem onnantól, hogy kikapcsoltam a router részt nem jelent biztonsági kockázatot, egyébként meg atomstabil.
    Persze maga az FTTH technológia egyik sajátossága, hogy nagyon megbízható, nekem az eddigi tapasztalaim alapján a kábelinternettel volt a legtöbb gondom, illetve hát a GPRS-szel 21 évvel ezelőtt :D De vezetékes szolgáltatásnál a DOCSIS-nál pl az Invitel korszakban nagyon sokszor volt központi hiba - kaptam is otthon az ívet, hogy minek kellett a Telekom xDSL-t leváltani, amikor se telefon se tv nem volt -, aztán állandóan a hosszú légkábel miatt lehetett nyáron a magas adási miatt izgulni ... a legstabilabb FTTH előtt az ADSL volt. Nagyon ritkán akadt probléma. Az FTTH pedig legalább olyan stabil mint az xDSL volt, de lehet még azon is túltesz.

Hardware-es tűzfal... na azt nem fog egy szolgáltató sem kiküldeni :D Egyébként csalóka, mert pont a lamerek akik miatt az olcsó, pl DANA 6K-s router 2005-ben - akik miatt a marketingesek rápecsételtetik a gagyi router dobozára is ,hogy van benne tűzfal...

Hardveres tűzfal a Mercateo-nál kedvezően megvásárolható

Ami tudja az 1000 mbps-ot az ilyen 160K-tól ... na ilyet nem fog venni az átlag magyar, de az igazság az, ha nem minimum KKV tulajdonos, akkor felesleges is. Plusz, nem árt érteni sem hozzá.

Aktív témák