Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
-
prisz
senior tag
válasz
Flashget #56453 üzenetére
Atya isten! Most komolyan. Te miről beszélsz? Azóta kb. 20 év telt el, kiépítették lassan mindenhol az optikát, feltúrtak, leaszfaltoztak több száz (talán ezer) kilométert önkormányzati és minden f@szom bürokratikus engedélyekkel ami kell az önkormányzatnak. A társasházak, de főleg a userek többsége pedig örül ha megjelenik a Digi. Egyidejűleg ezeken a helyeken hírtelen "véletlen" megjelent a Telekomos "flip", fillérekért. Innentől szerinted ki nem sz@rja le, és melyik önkormányzat fog a felhasználók ellen lépni, a kb. 20 éves jogszabályokra hivatkozva, ami már az egyedi szerződésekkel jogilag rég érvényét vesztette...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flashget #56464 üzenetére
Hiteles mivel az hogy 1-1 musor van aminek a nezettsege magasabb nem azt jelenti hogy ér valamit az idő maradek 98%-ban az a csatorna. A teljes AMC csoport nézettsége 5,7% volt minden csatornájával az összes, 3,5millió TV előfizetésre vonatkoztatva... szoval hogy visszaterjek oda ahonnan kiindult ez az egesz, igenis ilyen adatokkal a DIGI mondja meg hogy mennyit hajlando fizetni és ne az AMC probaljon meg diktalni neki.
-
bendegruz
őstag
válasz
Flashget #56138 üzenetére
olvastam én is ezt a hírt, de fenntartásokkal kezelem
ha akkora sz@rban lennének, akkor inkabb emelnek parszaz forinttal a szolgaltatast valamilyen módon, nem lefelé vinnék az árakat
meg ugye ott a teszt mobil szolgáltatás is, amit gyakorlatilag nulla forintért lehet használni..akkor azért is elkérnének pár ezrest, nem? -
válasz
Flashget #56089 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmelt, mert én is spíler miatt fizettem elő, de simán full hd volt a csatorna. A minőséget akkor veszi lejjebb az app, ha nincs meg a kellő sávszél. Általában nekem is sd-ben indul, de hamar vált fullhd-ba. Vagy a samus appal volt gond, vagy az internet sávszéllel, vagy mindkettővel. Nekem kodi addonnal boxon libreelec-el tökéletes volt.
-
agroman
aktív tag
válasz
Flashget #56050 üzenetére
mar bocs, de hadd tudjam en jobban mirol irtam. musorszolgaltatorol irtam, szoval egyertelmu hogy nem a digirol..
egyebkent 4Gridernek valaszoltam, aki a 2 ceg kozotti meg (nem) allapodasarol irt.
ott volt szo hogy durva lenne ilyen inflacio mellett 10%-os aremeles.
erre irtam, hogy az altalanos inflaciotol fuggetlen az hogy ki mennyivel emel, ha neki ennyi plusz koltsege keletkezett. -
agroman
aktív tag
válasz
Flashget #56045 üzenetére
csakhogy ez a digi es az ugyfelei kozotti kapcsolatra vonatkozik, nem pedig a digi es az amc kozott, amirol a thread szol. raadasul amire te hivatkozol, az csak az inflacios aremelesre vonatkozik, kulon van a masik kategoria a musorszolgaltatasi dij emeles. tehat ha akitol veszik a musort emel, azt o atharithatja az ugyfeleire.
-
Kija
aktív tag
válasz
Flashget #56010 üzenetére
Minden nézőpont kérdése.
A szolgáltató szemüvegén keresztül lehet így nézni, de a fogyasztó azt fogja nézni, hogy 2019-ben x csatornát kapott y Forintért, 2020-ban meg x-9-et fog kapni ugyanannyiért. Ez ugyanolyan sunyi áremelés, mint mikor a dobozos sörök hirtelen 0,4 dl-esek lettek ugyanazon az áron, vagy amikor a doboz cigi tartalma 20 szálról 19-re ment vissza ugyanazért az árért. Mondjuk a digi legalább ezt be is jelentette, nem úgy mint az imént említett termékek gyártói. -
Túzok22
senior tag
válasz
Flashget #56013 üzenetére
Mindig 5 tv-t használtunk és a mai nap is használunk rendszeresen, mert ugye a nagyszüleim, a szüleim az egyik testvérem, a másik testvérem és én is külön tv-t használok. Az előző docsis 3.0-ás szolgáltatónál ami sz@rabb technológia volt is ugyanezt az 5 tv-t használtuk rendszeresen és ott érdekes hogy nem volt ilyen problémánk. 2 hónapja álltunk át a DIGI FTTH szolgáltatására, 2-3 hete még nem volt semmi gond, mind az 5 tv-n jó volt, aztán elkezdte csinálni ezt a problémát, ami a szerelések, javítások után se szűnt meg. Nem értem hogy ez miért van.
Amúgy nem mértek jelszintet, pedig mérhettek volna.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Flashget #55929 üzenetére
Ha így is van, akkor jól titkolják. Ezt a levelet kaptam tegnap tőlük (kétszer is):
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését. Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy folyamatban vannak az egyeztetések az AMC Networks Central Europe Kft. és a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. között, azonban jelenleg konkrét információval nem áll módunkban szolgálni. Amennyiben a későbbiekben változás állna be csatornakiosztásunkban, arról tájékoztatni fogjuk tisztelt Előfizetőinket Általános Szerződési Feltételeinkben. Kérjük, kísérje figyelemmel weboldalunkat, illetve Facebook oldalunkat, mely hivatalos felületeinken bármilyen csatornamódosulás esetén azonnal közzétesszük az információt. Bla-bla-bla..." -
g0dl
addikt
válasz
Flashget #55929 üzenetére
Ezt viszont be is jelentették.
A 2020/21-es szezontól kezdődően a 2024/25-ös szezon végéig a Sport1 és a Sport2 csatornákon lesz látható az EHF Bajnokok Ligája, az EHF Európa Kupa, valamint az új EHF Kézilabda Liga, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban egyaránt.
-
g0dl
addikt
válasz
Flashget #55627 üzenetére
Szerintem arra nincs kötelezettség, hogy csak azokat adhatja, amit egy hónappal azelőtt bejelentett, csak arra, hogy amit ígért azt adnia kell.( bár ezt csak a józan észre alapozom, és a jog sokszor jár más utakon )
Emlékeim szerint azért volt már jó párszor ilyen helyzet. Emlékezetes pl. amikor a gyagyitv-k találták ki, hogy pénzt kérnek, akkor is volt ilyen beintés jellegű alku ( pedig én úgy szurkoltam, hogy akkor ne állapodjanak meg )
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Flashget #55480 üzenetére
Azt írod:
"Ez a mervado ami eletbe lepett 2 eve:
Valamint azt is előírja a jogszabály, ha az előfizető a hűségidő lejárta után határozatlan szerződést szeretne kötni, akkor utóbbiban szereplő feltételek nem lehetnek rosszabbak a korábbi szerződésben foglalt feltételeknél."A "korábbi szerződés", amit kötöttél, elvileg úgy szólt, hogy x ideig kapod a kedvezményt, majd azt követően az akkori listaáron kapod tovább a szolgáltatást, vagy nem?
Ha igen, akkor nem történt áremelés,csupán a kedvezményes időszak járt le és a listaáras számlázás időszaka köszöntött be, épp, mint ahogyan aláírtuk.Erre az esetre hogyan lehetne ráhúzni azt, hogy eltértek a törvényben leírtaktól?
Az persze más kérdés, ha elkezdenek össze-vissza mindenféle tételeket felírni a számlára: nálam pl. a decemberi számla sem az online ügyfélszolgálatosnak nem tetszett (kivizsgálást vett fel rá) sem a Digi pontban dolgozó nem találta rendben lévőnek, mert pl. a telefonra még a Digitel200 került számlázásra, holott olyan csomag már nincsen.Én azt nem tudom, hogy mit tehetne a törvény azzal szemben, hogy a szolgáltató egyszerűen megszünteti a régi csomagot, majd a "megszoksz vagy megszöksz" opciót kínálja fel választásként?
ui: fentiekkel együtt, ha esetleg sikerül jutni velük valamire, ami kedvezőbb felhasználói oldalon, oszd meg, kérlek.
(én nem tudtam egyelőre mit kezdeni velük, mert új szerződést sem tudok jelenleg kötni, mert az FTTB 1000 már nem létezik, nekem pedig éppen az van "régről".) -
Flashget
félisten
válasz
Flashget #54943 üzenetére
szombat de. 11:00-kor lett kabeltv ami kb. 24 oran at mukodott es ujbol nem.
itt van a haz elott 2db Digis auto is. Szemkozti oldalon epitenek egy 6 emeketes tarsashazat odavittek at kanocokat nemi foldturas utan. Jott a penteki aramszunet azota van a hiba. Par eve az egyik ketyerejuk tulfeszt kapott naponta csereltek amig nem jottek ra a hiba forrasara. Nem ertek hozza, de gyanitom koze van a kanoc huzasanak az epulo Lehel utcai tarsashaznak. -
Flashget
félisten
válasz
Flashget #54942 üzenetére
Reggel 9 ora semmi valtozas.
Par eve nyaranta rendre ez volt, mert a sok legkondi miatt a rendszer tul terhelodott es nem volt aram igy a fejelosztonal aram hijjan nuku kabeltv. Egymasra mutogatott a ket szolgaltsto.
Most egyvelore tervezett aramkimaradas utan nuku kabeltv....lehet valami turpissaggal volt megoldva eddig a tortenwt? -
-
válasz
Flashget #53737 üzenetére
Nem állt szándékomban hergelni senkit, de a sport általában olyannyira nem érdekel, hogy kb. addig néztem rá a kérdéses csatornára, amíg láttam, hogy rendben van az adás, és elolvastam az EPG-n, hogy "női kézilabda". Ez alól csak a Forma-1 a kivétel. Láttam, hogy nyomkodta a felkiáltójeleket és erősen verte a fejét a falba, de nekem az akkor sem volt több, mint "valami női kézilabda".
-
-
törölt tag
válasz
Flashget #53586 üzenetére
Én direktben a port.hu-ról szedem az EPG-t XML-ben éjszakánként a TVMosaic-nak a NAS-on.
Ott biztos nincs gond, mert reggelre tökéletes - aktualizált - 3 napos EPG-van.
(... de, lehetne 14 napos is, csak azt ez a belépő szintű NAS nagyon lassan töltené le/dolgozná fel.)A TV-n:
Úgy látom ott az a gond, hogy a DIGI EPG szolgáltatója komplett 3 napos EPG-re tért át és ennek betöltése időigényesebb.
Azt én sem értem, hogy miért nem töltődik sok MUX-on "automatán"/bekapcsoláskor csak kattintáskor.
Ez bugnak tűnik jelenleg. Remélem javítják, mert így elég nehézkes. -
-
-
-
-
garga01
őstag
válasz
Flashget #52365 üzenetére
Na jó de nem mindegy milyen STB-ről van szó. A Kaon egy hulladék
Az Alma jobb, habár a szoftvere annak se a legjobb. Ahogy írták korábban az Amiko-k a legjobbak, vagy még hasonló amit dicsérnek a Synaps. Persze nem mindig előnyösebb a box. De pl. ha házimozival akarod összekötni, nincs minden tv-n optikai/koaxiális kiemen (analóg meg főleg
)
-
-
MDanny
senior tag
válasz
Flashget #52297 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de nem akarok találgatni, valószínű az összefüggés. Egy sima SD csatorna még talán beférne máshova, ennek (főleg HD esetén) egyáltalán nem árt egy freki. Egy Ozone TV még beleférhetne és akkor nekem minden fontos itthon nézhető csatorna meglenne. Aztán mekkora kopp lenne sokaknak, ha nem a Spíler kerül be, hanem mondjuk a BBC Earth HD, Discovery HD, Travel HD, Life TV HD....
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget #52036 üzenetére
Durva.
Ha mondjuk kivezetnék az analóg kínálatot akkor jöhetnének az így felszabaduló helyekre.
Ha mondjuk valaki szerint nem megoldható az analóg kivezetése annak jelezném a digi tud olyan boxot is adni amivel igen sok esetben ez is kivédhető, amúgy a Telekom is meg tudta oldani az analóg kivezetését.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Renault, Dacia topik
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest