Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
Intruder2k5 #59299 üzenetére
Na hatterzajnak a comedy idealis, mert biztos valami sitcom megy rajta.
-
válasz
Samott #59297 üzenetére
Nekem pl. nem, én nem szoktam nézni a Comedy-t, de nyilván az enyém is csak egy vélemény a sok közül. Általában mondjuk nem is tudom melyik csatornát nézem, ritkán fordítok figyelmet a csatorna nevére, inkább a program guide alapján választok egy éppen szívesen nézett műsort, rákapcsolok és kész. Mondjuk nálam az is ritka, hogy odaülök a TV elé és csak azt nézem, inkább csak háttérzajként használom, de arra viszont elég sokat.
Tegnap pl. a A Da Vinci-kódot meg az Infernot "néztem" netezés közben, a fogalmam sincs melyik csatornán.
-
Samott
addikt
válasz
Intruder2k5 #59294 üzenetére
Persze es jogos, mondom nekem fel se tunt a Prime eddig, azt hittem olyan toltelekcsatorna mint az RTL Gold, a Sorozat+, FEM3, TV4 meg a tobbi. Ahol az megy, ami mar a fo csatornara nem fer be. Azoknal azert "fontosabb" csatorna a Comedy Central. De mint itt kiderult meg ezeknek is vannak rajongoik.
-
-
-
Kronk
őstag
válasz
Intruder2k5 #59288 üzenetére
Köszi, jó tipp, egy tv van csak, és közvetlenül jön az ont-ből a kábel, szóval lehet a kábel rossz, de ez nem magyarázza, hogy később mitől lesz jó?
-
Üdv!
Ha megoldható, első körben én fognék egy TV-t, odavinném közvetlenül az ONT vagy FTTH Receiver - függően attól, hogy miből kapod a DVB-C jelet - mellé, és egy rövid kábellel megnézném direktbe arra kötve. Ha ott is rossz, akkor be kell jelenteni. Ha ott jó, akkor át kell nézni a lakás koax hálózatát. Ha több TV-n is jelentkezik a probléma, akkor elsősorban a közös szalaszt megnézve, és így tovább.
-
válasz
Samott #59277 üzenetére
Ez a Te véleményed, ami egy a sok közül. Más előfizetőnek meg más a véleménye, mert ő meg soha nem néz Comedy-t vagy Discovery-t, hanem a sorozatokat szereti a Prime-on. De persze mindig mindenki a saját véleményéből indul ki. Másrészről meg nyilván egy nagyobb nézettségű csatorna drágábban is érhető el HD verzióban (is), és esetleg az most nem férne bele a csomag árába. De erről is volt már szó fentebb.
-
Samott
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
Samott #59273 üzenetére
Mióta számít az ''értelem'' is vmit egy profitorientált cégnél? De ezzel már megint csak a flameháborút lehet elkezdeni, hogy mi számít 'értelmes' csatornának.
Mezzo? M5? BBC earth? Natgeo? Tedd be ezeket egy csomagba, másik csomagba a zertéelt, tévékettőt...lássuk értelmes-e a magyar és nézzük mit fog választani...
Szerintem tudod a választ. -
Akosman
aktív tag
válasz
szaboi6512 #59272 üzenetére
Oké! Én csak az E mellékletet néztem,de onnan kimaradt az SD is.
-
Samott
addikt
Ezzel a Prime HD-val csak a digi kavar, vagy mashol is megszunik? Azt se ertettem amikor beraktak ezeket, egy csomo ertelmesebb csatorna van amit adhatnanak HD-ban.
-
Akosman
aktív tag
Február 11-től nem csak a HD verziója,de úgylátom az SD verziója sincs a csatornakíosztásba a Prime-nak.
-
trec12
addikt
válasz
szaboi6512 #59268 üzenetére
Tudom....
Amúgy köszi!
-
cof
veterán
válasz
szaboi6512 #59268 üzenetére
Február 11-én szűnik csak meg.
-
trec12
addikt
Február 11-től megszűnik a Prime HD az SD viszont marad.
Egy lépést vissza.Érti ezt valaki?
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Kértem HBO pak előfizetést,de az HBO Go-ra nem enged regisztrálni a rendszer. A diginél azt mondják,csak akkor jár a Go is,ha aláírok 1 év hűséget az HBO pakra. Mivel hűség nélkül kértem így nem jár hozzá. Ez igaz? Valóban így van?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Unbaised-Ben #59255 üzenetére
Biztosan élvezetes volt a Kedves Hölggyel beszélgetni de mindez a témaösszefoglalóban évek óta megtalálható:
21. Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók vagy egyes csatornákat nem hangol be a tv digitálisan, mit tegyek? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #59254 üzenetére
Felhívtam a digit, kézzel hozzáadtunk 14 csatornát, a fontos csatornákat is. Kedves volt a hölgy.
Ezeket a frekvenciákat kellett hozzáadnom, ha más is így jár.
Frekvencia Mintavételezés Moduláció
128500 6000 256
135500 6000 256
Megoldódott -
zolyma
csendes tag
Újra van prime hd...
-
pjen
félisten
Most vettem észre, több Sd és Hd közös csatinál eltűnt az Sd.Másnál is?
-
Flashget
félisten
válasz
allfinanz #59232 üzenetére
Arena4 HD
7 új csatornával bővül a DIGI Online kínálata!
Már az alábbi csatornákat is élvezhetitek a 𝐃𝐈𝐆𝐈 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 kínálatában:
🖥Film Café
🖥CBS Reality
🖥AXN
🖥Sony MAX
🖥Film4
🖥Viasat 3
🖥Nick Jr.
http://bit.ly/onlinekinalat -
allfinanz
senior tag
Prime HD helyett lehetne más HD, pl. ezek:
Viasat Explore HD
BBC Earth HD -
anrab
addikt
A Facebookon írnak valamit a Prime hd-ről?
Nem találom a bejegyzéseket. Link is jó. -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Előfizettem az HBO-ra a DIGI-nél és az a gondom, hogy bármikor átváltok az HBO csatornára, akkor soha nem magyar szinkronnal megy, mindig manuálisan kell átváltanom és nem jegyzi meg. Most pl cseh szinkronnal ment. Ennek mi lehet az oka?
A készülék: Samsung ue40f6400aw
Köszönöm előre is a segítséget!
-
so_ha
senior tag
válasz
nfsu17 #59216 üzenetére
"az iPIN jelszót"
Idézet a TakarékBank 2020.10.30.-án kiadott tájékoztatójából:
Az interneten történő bankkártyás fizetéshez szüksége lesz majd
- egy állandó 4 jegyű jelszóra (Internetes Pin - iPIN) és
- egy SMS-ben kapott egyszer használható kódra.Az internetes vásárláshoz kezdeti állandó jelszava, internetes PIN-je (iPIN) az Ön bankkártyájához tartozó bankszámlaszámának 13-16. karaktere lesz, azaz a második 8-as blokk utolsó 4 számjegye3. Pl: Számlaszám: 12345678–98765432–00112233, iPIN: 5432.
-
anrab
addikt
Köszi mindkettőtöknek.
-
anrab
addikt
Másnál is eltűnt a Prime hd?
Bp. xv. Nyírpalota u. -
Luissimo
veterán
válasz
Flashget #59209 üzenetére
tvműsor app.
vagy az animare.hu tv ujság appja.mindkettő teljesen naprakész, én az elsőt használom a mobilon.
jobb mint a papiralapú TV ujságha a digin nem frissül az infó, akkor rászoktam nyomni a Guide gombra ott biztosan a jó műsornév van és onnan nyomok az infóra és már jó atrtalmat ad fel...
-
nfsu17
veterán
válasz
rothfb #59212 üzenetére
Ezt nem értem. Végül mégis megtaláltam az apróbetű apróbetűjében a hülye bank oldalán, hogy mit kell csinálni.
"Az elfogadó internetes fizetési felülete a fizetés gomb megnyomását követően, az eddigiekben megszokott módon, a bankkártyán szereplő adatok megadása után, átirányítja Önt az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. hitelesítési felületére, itt adhatja meg az iPIN jelszót és az SMS üzenetben kapott kódot."Szóval visszamentem fizetni, hogy majd átirányít, erre "sikeres tranzakció".
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Szeretnem kerdezni,hogy Diginel van ID Investigation Discovery csatorna?
Kerestem,de nem lattam -
válasz
nfsu17 #59211 üzenetére
Be van kapcsolva az internetes biztonsági kód azonosítás? Január elsejétől kötelező internetes vásárlás esetében. Simple Pay esetében is.
Vagy kódot kapsz a mobilodra és kell a telekód is (amit meg is kell változtatni), vagy smartbank alkalmazás kell a telefonodra. Mindez persze OTP esetében van így. -
nfsu17
veterán
Miért nem tudom kártyával kifizetni a havi csekket?
Nem először csinálom, mindig ment, ugyanaz a kártya most is, nem ütöm el az adatokat.
Ha van ékezet a nevemben, ha nincs, nem.
3x sem ment eddig.
Ugyan a kártyát mostanában nem használtam, de pénz van rajta, lejárat még bőven nem esedékes.Sikertelen tranzakció.
SimplePay tranzakció azonosító:*** -
-
Flashget
félisten
-
lala666
őstag
válasz
szabolcs5757 #59201 üzenetére
Egyébként LG tévéken nem jön sajnos be úgy mint a Samsungon. Nálam Samsung jó, LG nem. Hiába csinálok vele bármit.
-
-
Watt25
veterán
válasz
Szerintem itt a válasz. (Mármint az eleje, az elméleti rész.)
-
Flashget
félisten
válasz
Samsungnal nekem bekapcsolas utan rakell menni az adott csatornara es ugy megnezni az epg-t akkor betolti 1 hetre elore. Azert 1 het mert van benne CI+ is es az miatt. Anelkul 2 hetig elore is megtudtam nezni.
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Novemberben kötötték be nálunk a Digit, viszont párom mostanában kezdett panaszkodni, hogy mindkét tévénken a guideban hézagosan jelennek meg a műsorok (hol betölti az információt hol nem). Erre van valamilyen megoldás? Tévénken szoftverfrissítés nem történt az utóbbi időben.
Digi FTTH,
Huawei ONT bridge módban
TV-k: LG32lm6300pla és LG32lm630bpla
Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest