Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hővezető paszták
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Gyurka6 #37499 üzenetére
Akkor gyorstalpaló.
DVB-C kell a kábeltévéhez
mpeg 2 - csak SD adásokat hozza be
mpeg 4-es tuner hozza be az SD és HD csatornákat.tunerek fajtái
DVB-C - cable (kábeltv pl. Digikábel,UPC)
DVB-T - terrian (földfelszini pl. Mindig tv)
DVB-S - satellit (tányéros tv pl Digi, UPC Direct)
DVB-H - mobil tv (pl. Telekom) -
g0dl
addikt
M4HD nálatok is kockásodik?
-
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Errő a készülékről valaki tud infót? (Mondjuk, ha itt ennyi, másutt már az ember után dobják...) -
Flashget
félisten
Akiknek Alma C2200 van felraktam a v1.22B2 fw-t de nem érzem, hogy változott volna valami.
Minek kellene az 1.21-hez képest? -
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Digi kábel TV-nk van és olyan problémám lenne, hogy a lakás egyik feléből a másikba (panel) nem tudom megoldani a kábelezést egy második TV-nek.
Van megoldás rá, hogy valami vezeték nélküli jeltovábbítóval eljuttassam a koax jelét a második TV-hez?Van egyáltalán olyan jeltovábbító aminek az adóján koax bemenet van a vevőn pedig egy koax kimenet?
Nem tudom mennyire idióta elképzelés ez.
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ez a beltéri mennyire számít jó vételnek?
Nekem tűnik úgy, hogy gyanúsan olcsó?
Digi-vel lenne használva.
Köszönöm a segítségeteket.
-
losix
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, remekül működik szerkezet! -
Flashget
félisten
válasz
Robi031 #37470 üzenetére
Minden kábeles szolgáltató a kártyáját vagy a saját beltérijéhez párosítja vagy a CA moduljához.
Azzal ő már nem foglalkozik, hogy pl. a CI+CAM-ot az erre fogadni képes tévébe vagy olyan beltéribe rakod amnek van CAM fogadója.
Ami neked van beltéri nem ilyen. Viszont a kódolatlanokat tudod nézni rajta. -
Watt25
veterán
válasz
Robi031 #37470 üzenetére
Ebben a box-ban egy beépített Conax olvasó van. Saját eszközt csak úgy lehet használni a kódolt csatornák vételéhez, hogy a Digi-től SmartCAM-et kérsz (az sincs raktáron, nyugi
), és azt rakod egy CI+ foglaltos eszközbe. (Vagyis a box-odban nem fogod tudni használni.)
[ Szerkesztve ]
-
Robi031
csendes tag
válasz
#29810560 #37295 üzenetére
Sziasztok!
Szétment decemberben a DIGI-s KAON boxom, semmi jelet nem adott HDMI-n. Bár a digis szerelők kijöttek gyorsan, de ők is csak azt tudták megállapítani, hogy rossz a box. Igazából amivel felidegesítettek az az, hogy elmondták januárig ne is álmodjak arról, hogy új boxot kapok, nincs az egész országban, azóta analógban nyomtam.
Viszont karácsony után meguntam a DIGI szarakodását, így ma kézhez vettem az AMIKO 8140 T2/C boxomat, gond nélkül vesz mindent! Szerintem nagyon jó kis termék, és kifejezetten tetszik a menüje és a távirányítója, nem olyan gagyi mint amilyen többinek szokott lenni.Egyetlen gondom van vele, bár ez nyilván a tudatlanságomból adódik, hogy a DIGI FILM-et a digi kártyával is csak kódoltan veszi. (digi film előfizetésem van)
Jól tudom, hogy a kártyát a BOX-hoz kell regisztrálni? tehát a kártya csak a régi javíthatatlan KAON box.-hoz volt jó? Az új kártyát regisztrálni fogja a DIGI az AMIKO boxomra szerintetek?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
losix
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a nagy segítséget, amint hazaérek kipróbálom. Holnap beszámolok a feltehetően sikeres eredményről! -
losix
újonc
Sziasztok!
Boldog új esztendőt Mindenkinek!
Miskolcról írok!
Karácsonyra vásároltunk egy Samsung UE43J5500AWXXH típusú televíziót.
A beállításnál, az automata keresésnél az 'analóg és digitális' programokra kerestem. A beállítás futtatása után 60 analóg csatornát dobott ki, digitális program és rádióműsor egy sem. A beállítást többször megpróbáltu különböző opciókkal, eredménynek mindig ez jött ki.
Mit rontottam el?
Kérlek segítsetek!
losix -
Kija
aktív tag
válasz
Gilberto #37451 üzenetére
Nálam fixen 95 a jelszint és 0 a hibaarány, akár kockásodik a kép, akár nem.
Ja és még annyi, hogy amikor a digitális kockásodik, akkor az analóg meg kimerevedik arra az időre....
Digivel kapcsolatban ne reménykedj. Ha szerencséd van akkor nálad állandóan előjön a hiba és amikor másnap délelőtt vagy kora délután kimegy a szerelő akkor is produkálni fogja. Ha nem akkor mindent le fognak tagadni... -
Flashget
félisten
Ez a nincs információ jellegzetes samsung betegség a Digivel..de főleg akkor van ha CI+ CAM-ot használ az ember.
Bekapcsolás után ez fogad mindig, majd x idő elteltével (1-10 perc között bármennyi lehet) betölti valamennyire. Ha az adott csatornánál is ez van ami érdekel, akkor a csatornára kell lépni, enter majd újból az epg gomb megnyom. -
Sped
aktív tag
-
Köszönöm Mindkettőtöknek
-
Múltkor én is panaszkodtam, hogy egyszer-egyszer komoly kockásodás lép fel bizonyos frekiken lévő csatornákon hirtelen jelminőségromlás következtében. Ezek szerint nem egyedi eset.
Ma mondjuk még nem tapasztaltam problémát.[ Szerkesztve ]
-
Gilberto
aktív tag
válasz
Gilberto #37450 üzenetére
Annyival kiegészíteném még, hogy a bithibaarány van, hogy kiakad. Ugrál folyamatosan 300 és 2000 között, 2000 a max, ennyit tud mérni a tv. Viszont vannak új infók is, miszerint nem csak nálam ilyen rossz, hanem az eggyel leljebb lakó szomszédnak is. Ugyanezeket a tüneteket produkálja náluk is.
-
Kija
aktív tag
Viasat History már Győrben is visszajött, viszont Duna HD-t próbáltuk az imént nézni, időnként annyira kockásodik hogy élvezhetetlen. Most megjavult. Úgy látszik időszakos...
-
-
Kija
aktív tag
válasz
Gilberto #37415 üzenetére
Nálunk megint élvezhetetlen pl. az M1 HD!
Most is megnéztem, miközben kockásodik és a hang szakadozik a jelszint fixen 95 és a bithibaarány 0.
Ergo túl magas jelszint biztos nincsen. Marad a külső (a lépcsőházi elosztóról élő másik előfizető TV-je okozta) zavar vagy a központi hiba.... -
Flashget
félisten
Digi Life-on most kezdett a "Haláltábor Észak-Koreában c. dok. film. Aki nem látta nézze meg nagyon durva...
-
ToXeN
tag
Másnak is elment egy csomó digitális csatorna?? Eurosportok pl. Tegnap este még jó volt. Újrakeresés sem segít. 13.kerület
-
MDanny
senior tag
válasz
Flashget #37432 üzenetére
Úgy értettem, ha egy illetékesnek is feltűnt és esetleg tévedésből a Viasat History esett volna áldozatul egy elírás vagy félrekattintás miatt. Csak összekombináltam.
A T-nél elvileg 5-én kerül ki meg a BBC Entertainment, így lehetséges, hogy technikailag nekünk is csak akkor fog, facebookos bejegyzések alapján UPC-n, naptár szerint a T-n is elérhető még.
-
Flashget
félisten
-
Kija
aktív tag
válasz
zsolt501 #37423 üzenetére
ONT-t már kétszer cserélték, volt jikor csak a tápját. Kb. négyszer szinteztek, vagyis inkább a jelszintet ellenőrizték, de az jó volt.
Ugyanabban az időben a szomszédoknál is ilyen az adás, sőt Győr más részein is...
Aztán megszűnik a hiba magától és egy-két hétig megint nem jön elő. -
suto
csendes tag
Sziasztok!
Nem jön a Viasat History...nálatok?
-
Flashget
félisten
Digi már ki is küldte a februári számlát (ügyfélkapu)
Hűség lejár január végén itt már 3100Ft helyett 3000Ft-al számolják a kábeltv díját. -
tibike8
őstag
válasz
Gilberto #37405 üzenetére
Nálam szintén Szegeden 3 Samsungon nincs gondom. Nálam akkor szokott az egyiken ilyen jelenség lenni amikor a tv-be menő koax kimozdult. Azt megigazítva rb lesz. Az is lehet, hogy alapból annyira gyengítettem a jelet, hogy a samuk nem problémáznak rajta. 6 felé van a bejövő kábel osztva. Bár azt minőségi osztásokkal és kábelezéssel csináltam meg.
-
válasz
zsolt501 #37411 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Nem minden adónál csinálja. Pl., amikor a Magyar - Norvég meccs volt, akkor szerettem volna nézni az M4-en, de gyakorlatilag nézhetetlen volt, mert percenként szétesett a kép, szaggatott a hang. Erre azért emlékszem pontosan, mert ritka alkalmak egyik volt, amikor TV adást néztem.
-
zsolt501
nagyúr
Ha maga az elosztó hibás az is okozhat gondot, nálam egyszer volt ilyen, de ha a jel túl erős akkor egy ilyen kellhet, ez szabadon szabályozható.
De a hiba úgy is előjöhet, ha a jel erősség normális, de az épületben (társasház) van egy olyan készülék ami hibás és az zavarja időnként a többi készüléket mikor azt bekapcsolják.[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
-
Gilberto
aktív tag
Most megint ezt csinálja, gyakorlatilag másodpercenként széthullik a kép. Itt egy kép is, hogy miként néz ki ez a gyakorlatban.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- karcos Dell 27" U2722 IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari
- 13,3" Apple MacBook Air Retina 2019 eladó! Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB SSD!
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52