Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
De, soj-t kell eladni elvileg 75-120-t. Ezeket külön nézi mindhárom régióban és persze NL, ladder is. Itt van ez az oldal én ezen szoktam követni melyik hol tart épp. Alapjában véve jók az infók rajta, néha van hogy rossz adatot adnak meg. [link]
Játék közben /uberdiablo parancs megmondja melyik fázisban tart. Az 5. fázisban (terror is about to unleashed..) kell játékot kreálni. Az hogy még itt is kell-e eladni vagy itt már csak random a megjelenés azt nem tudom. Van hogy átmegy az 5. fázisba aztán tök hamar spawnol, van, hogy hosszú órák után csak. Pl. a mai 9 órás spawn-nál éjjel lépett át az 5. fázisba, este 10-kor néztem és akkor csak a 4.-ben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest