-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
Pocak89 #17031 üzenetére
Sokat, nagyon nagy mázli, még a rollok is jók rajta, majdnem max.-os.
19/15-ösért traderie-n 4-6 Jah rúnát kérnek.
Olyan 3-5 Jah rúna között sztem el lehet adni (attól függ kinek mennyire kell) csinálj nyilvános trade game-et, aztán majd bemennek és meglátod mit ajánlanak. 3 Jah alatt semmiképp ne add!
Gratulálok, én egy ilyen dropra várok évek óta.
-
GL820
tag
válasz
Pocak89 #16843 üzenetére
Értem. Mindegy, nem igazán foglalkoztam vele eddig sem, ha anni kellett hát vettem um vagy max malért. Pár napja viszont esett terror zoneban egy sur, rögtön fülig ért a szám, eddig nekem ez a leg komolyabb rúna ami esett. Tervem azonban nincs vele, max cserélem majd valamire. Torchot lehet már ezért kapni?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Pocak89 #7588 üzenetére
Rattlecage helyett smoke, kira helyett guillame's face, SoE nem rossz de LL nem ér semmit, dungo jobb a vita miatt. Weapon black az nagyon nagyon a minimum, annál csak jobbak vannak, ha van rá lovetta. Persze a black is teljesen jó. Nem kell annyi cb mint amennyi neked van, cipőnek mehet gore nyugodtan ha van. IAS-ra figyelj, hl nem véletlen van ott legtöbbször.
Online nem érdemes LK-t runolni, pl1ben nem eshet kb semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- Formula-1
- Star Trek
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő