Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
A kasztspecifikus set-ek igazából csak parasztvakítások. Egyedül talán a Tal Rasha jó valamire (MF) a többi nem igazán. Hell-en dobható ki az összes. Mármint egyben, külön pl. Smiterre lehet tenni Gris pajzsot 4 p diamonddal meg Gua sityakot UM-al, de egyben az adott bónuszok ellenére nagyon gyengék. A Shako és a Vipermagi nem igazán jó skiller. Azok átlagos skillerek. Minden egyes kasztnak minden egyes ágára megvannak a legmegfelelőbb cuccok. Visszaolvasva találhatsz párat, amit írtam. Cold sosora pl ha nem mf-re kell hanem arra, hogy megállja a helyét hell-en is akkor a Tal Rasha felejtős. Ég és föld van a kettő közt. Tal Rashába 4-5k dam Uniq-okba meg 11-12k, bár cold sosó mellett nagy szerepe van a csicsónak is. Ha gyenge a csicskád akkor hellen az immunokkal nem sokat fogsz tudni kezdeni, főleg egy 8 playeres gamebe. Viszont ha rendesen fel van öltöztetve a csicsó és átlépted a 10k-s blizz damot akkor bőven el lehet éldegélni meg mf-elgetni, pindlézni, nihlázgatni egy hb-ben is. Egy ilyen sosóval meg lehet csinálni azt, hogy 7 ember fent van Te meg egyedül leölöd az összes miniont. Ezzel nem arra akarlak buzdítani, hogy ezzel szórakozz HB-n, csak mellékesen hozzátettem.
ui.: Cold soso
félreértés ne essék ez nem max dam cold soso hanem az arany középút mindenből. (dam és a többi fhr, fcr, life közt) -
n_gy_k
aktív tag
Helló
Tudna nekem segíteni valaki?
Saját szervert szeretnék létrehozni. Régebben próbálkoztam vele, félig meddig sikerült is, de utána vagy ráuntam maga a game-re vagy a folytonos próbálkozásra.
Van valaki, aki esetleg jártasabb ilyen téren?
Milyen gép szükséges hozzá? Net stb?
Gondolok itt pl olyanokra, mint a Kani vagy a 6net stb. Náluk milyen gépről megy, milyen nettel vagy ennek nincs befolyása ebben?Kíváncsian várom a válaszokat.
ui.: remélem ez nem tartozik a warez kategóriába..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest