Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14148 üzenetére
str nem számít, van
meg szépen skálázza a flat dmg-t, szóval nekem jobb is volt hogy rákényszerített, hogy menjek el 194-ig (botd nélkül, 120 hard point), amúgy vita-ra raktam volna ami meg lássuk be felesleges, így is 4k a life. nekem ez a sweet spot.
bár igaz, hogy kellett gyurmázni miatta, mert nem nyomtam respecet még, végül large charm is ad +5 str-t és szinteket is léptem amit beletoltam, meg a mang song-ban még mindig ott a fal. bár azt ki kéne kapni és mehetne ko a helyére, mert így meg a perf 15 ed-s lawbringert nem tudom hordani a botd +30 all attrib nélkül swapon:
de olyan szépbár csak 80 dex-nél járok botd nélkül 20 dex-es ravenfrost-tal is, inkább dex-re rakok ha még lesz szintlépésem valaha 92 felett. az pontonként 5 attack ratinget ad, tehát még hasznos is volna.
ja és redditen trade-eltem egy ilyet:
a csóka csak price check-et kért, elsőre ist-et írtam neki rá, mások meg um-ot, valaki meg hogy el ne adja um-ért mert sokkal többet ér. nem akartam lehúzni, de napok után se vette meg tőle senki, így egy skullder's-ért (fal+2ko-ért vettem csak emiatt) meg egy 4os monarch-ért odaadta volna, de nem volt pofám hozzá ezért adtam neki 33-as spirit monarch + 33-as spirit broad sword-ot is. neki ezek kellettek épp nagyon, szóval ő is jól járt. nekem meg ez +1 ss-t jelent, a meglévő 7 frw/alja maxdmg/alja ar gc-m helyére tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest