-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsi0407
félisten
-
maajsz
senior tag
válasz
ProEvoFan #9194 üzenetére
Specifikusan csak a Countess meg a Hellforge van meghatározva. A többi csak area level szerint. Kb-ra ist-től felfelé hellben van reális esély, ott is nagyobbakra mint ohm,lo a2, ber-re a3 (ugye sokan runolják a LK-t), jah pedig csak a4. Ezeken belül meg kb teljesen random kitől/mitől, annál nagyobb az esély minél többet takarítasz és az MF sem befolyásolja.
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #9177 üzenetére
Sima normal partizan polearmomba van kirakva insight oda tudom adni ha gondolod. Meg van egy sima CV-m is azt ha lyukasztod akkor 4 sox lesz tutira azzal damja is lesz csak annak az a hatulutoje hogy 210 str req-je van azt meg a merc csak magas szinten fogja tudni hordani, vagy ugy kell armort-helmet adni neki hogy meglegyen.
Ha gondolod at tudom majd adni -
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #9166 üzenetére
Annyira nem, siman lehet futni igaz masodpercekben merhetoen lassabban mint egy light sorc. leteleportalsz 5. szintig nem allsz meg bohockodni a mobokkal es eltepeortalsz valamelyik bejaratig. Bemesz-kimesz magadra huzva Countess korul allokat es nyomod a static fieldet (ha van spirited vagy barmi ami ad +1-2-3 skillt akkor mar van nemi radiusa is) igy nem kell kozvetlen melletuk allnod hogy leszedje a hpjukat es kozben pofont se kapsz. Ha a merceden nem normal polearm van akkor pikk pakk leszedi oket es utana countessre teleportalsz, ennyi. Ez kb elite polearmmal (nekem most tresher van pl.) kb 15 sec idot vesz igenybe.
Annyit nem er hogy emiatt atskillezd magad lightra. -
vaakuum
addikt
válasz
tibcsi0407 #9179 üzenetére
Most tudok normal bocit nyitni... akkor az még odébb lesz. Pedig azt hittem, night fokozaton már lesz egy jó csicskám ...
-
vaakuum
addikt
Insighthoz a bökőt milyet lenne érdemes keresni a csicskának? És legfőként honnan?
Nagynehezen összejöttek hozzá a rúnák. -
mephi666
nagyúr
hellen hephastonál szoktak esni néha ilyenek
Reward: Smashing Mephisto's Soul Stone on the Hellforge drops four random type gems, one normal, two flawless, one perfect per player finishing the quest. The Expansion adds one dropped Rune per game. The rune is randomly selected from within the following ranges:
Normal: El (r01) - Amn (r11).
Nightmare: Sol (r12) - Um (r22).
Hell: Hel (r15) - Gul (r25). -
maajsz
senior tag
Meele karikkal különösen szenvedős hell ha nincs felgearezve rendesen. "Olcsóbb" runaszavak közül az Oath amit ki lehetne rakni neki kezdésnek, ezt lehet rakni eth fegyóba is és úgy egész szépet tud ütni és nem is kell repairezni állandóan.
Ezután max a fizi immunokkal gyűlik meg a bajod, azon meg egy reaper tollos merc tud segíteni, nagyrészt be tudja törni az immunt a dec-el. Alapvetően nagy dam meg amellé lifeleach ami életben tartja az zealert, szóval LL ring, draculs vagy valami hasonló kelleni fog. Illetve szokásosan a sok CB sem árt, guil face, gore stb. -
Peace
nagyúr
Valami jó tipp zeal palának fegyverre? Átnéztem hell-re, de oda már nagyon durván soványka a Holy Thunder scepterem 25-70-es sebzéssel.
Maradjak NM-en és csak menjek-menjek, még nem esik valami ütős?
-
ProEvoFan
nagyúr
Act 2 "segítőt" mikor tudom használni?
Kell hozzá acr2 quest?
Sivatagban vagyok már, de nem akar csatlakozni, de az is lehet hogy rossz helyen próbálkozom. -
pachito
őstag
Tegnap kb. 40 Hell Countess run után a legmagasabb rúna amit kaptam talán egy Pul volt..ez normális arány? Úgy tudom e fölött még bőven van nem high end rúna, ennyire rossz aránnyal dobálja őket?
Más: IK övet és armort keresek ha van valakinek felesleges, tudok értük adni rúnát, unique vagy set itemeket.
-
MikeWazowski
veterán
Megöltem másodjára Baal-t nightmare-en és dobott 6 kéket 2 sárgát... tudom, vagy 50-szer kell ölni, de azért ez mégis elkeserítő...
Ám, sealth és lore helyett nincs valami erősebb cucc, amihez tudnék farmolni? Vagy kezes, cipő vmi? Most 64-es vagyok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #9161 üzenetére
"Countess fixen cold es fire immun" -
akkor ezt jól benéztem
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #9160 üzenetére
Cold sorckként ne nagyon akarj Countesst farmolni, mit szeretnél tőle? Menj nm-en mefit farmolni, vagy hellen ugyanezt. De inkább szintezz NM Baalon még legalább 70 fölé.
-
tibcsi0407
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #9161 üzenetére
Amúgy 100% körüli mf-fel már érdemes futni a köröket nightmare Mefinél?
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #9160 üzenetére
Nm kitudja dobni a legtöbb hasznos uniqueot, mint viper, skullders, shako, oculus, ilyesmik.
Mausoleum az blood ravennel az egyik lejárat, nem a crypt hanem a másik
Countess fixen cold es fire immun ugyh ha mindenkepp ot akarod farmolni akkor lgt sork.
-
Blizz
őstag
válasz
MikeWazowski #9156 üzenetére
Hát ha vért izzadva farmolod hell countesst, akkor menj vissza nm A5-be, én a helyedben bossokat farmolnék (hell mephi és andariel), nem pedig olyan helyeket ahol 2 lövés vagyok mert semmi hpd/resisted és hatásos dmged nincs.
Amúgy meg a mausoleumban nincsenek fire immunis mobok, és az relatíve könnyű, ja és minden eshet ott
-
MikeWazowski
veterán
Eljutottam vért izzadva black marshba, hogy itt lakjak pár hétig, farmolva countess-t. De az a bajom, hogy full cold skilljeim vannak és lent egy csomó cold immunis mob. Most akkor pakolnom kéne a skilleket és mindig variálni? kb. kettő nyíl és halott vagyok. Vagy a lvl62 szintem kicsi?
-
Melorin
addikt
Ha valakinek kéne Essence of Suffering, szívesen adok, lassan nem férek tőlük
-
D4v3
őstag
Lejárat/WP kereséshez jó segítség a már sokszor linkelt d2r első táblázata [link]
Minden pálya tile-okból épül fel és ezeknek a bejárata és kijárata sok helyen nem random vannak összekötve, hanem (a karakter szemszögéből nézve) jobbra vagy balra tartva megtalálhatóak mindig. Act 1-ben pl. Countess tornya végig "balkezes".A csicskát meg érdemes bugoltatni, ha nagyon haldoklik. Act 1 Outer Cloister WP-nél fent balra beszaladsz vele az ajtón, majd kifelé menet be lehet zárni az ajtót, mielőtt ő is kijönne. Utána le kell futni a szembe falig kb., majd eltűnik a térképről és pár mp. múlva mellénk teleportál. Ezután semmilyen szörny nem fog ráaggrozni, csak a területi dolgokból kap be sebzést.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #9143 üzenetére
gz, az szep!
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #9145 üzenetére
Hát tudom én, de hogyan lehet ennyire precíziósan kihagyni?
-
Vismajor01
addikt
Srácok!
Annyit olvastam a "hogy tudok 4 sockos kardot szerezni?" hozzászólásokat h erősen vigyoroktam amikor a5ben kiesett a crystal sword. Ki is lyukasztottam Larzukkal egyből, pedig még a runák se voltak meg spirithez.
Nah nm2n aztán countesst rondjá runnoltam egy amn runáért, mire kiesett szerintetek hány 4 sockos kardot találtam?
4-et.Polearm bezzeg csak sock nélkül esik amibe larzuk 4et rakna de már nincs meg a quest...
Mondjuk befogom a szám, életemben először kiesett egy soj nm arcaneban
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Egy lelkes csaparot keresnék akik végigvernek Nightmare a2-őn ( a többin is imádat a<3).
Totál felrebuildelt / gearelt holy pala vagyok.,ealo játékos.Ha segítenél írj PM-et, holnap am vagy PM. Agy szombaton egész nap rád rád érek.
-
Horvi
őstag
A Stealth rw után mit lenne érdemes keríteni a trapsinnek? Gondolkodtam egy Smoke-on viszont ahhoz az egyik rúna hellen esik countessnél, meg akkor már a Treachery is játszik kb.
Van valami köztes amire érdemes lehet rámenni amíg jön() az enigma mondjuk?
-
vvega30
senior tag
a Treachery-t megéri kitenni csicsónak?fis fosban rohangáltatom és hát na...
ugyanitt 4 socketes monarchomat vampire gazera cserélném! -
HellGreg
őstag
Sziasztok, a kísérővel mit lehet kezdeni, hogy ne pusztuljon meg folyton? Nem bírom anyagilag
Level 72 desert mercenary, Undead Crown (192def) + Goldskin (734def) + Insight van rajta, összesen 1887 defense. Én frozen orb + chain lightning sorceressel vagyok. Hell első act. Nem lenne gond, ha nem halna meg könnyen, de ha meghal, elfogy a manám és úgy már én se tudok mit kezdeni. Nagyon függök tőle. Valami tipp esetleg? Persze értelmes cuccokat nem találtam még nemhogy neki, magamnak sem (Lore, spirit, Gerke's sanctuary, stealth, a többiről inkább nem is szólok mert nagyon gagyik). -
Mr Chapel
tag
50re feltoltam. Szórakoztam azzal a beállítással is. De ettől nem lesz jobb, inkább csak természetellenes az összkép. Ez a resolution scale állítgatás 4K-ról nem ad olyan képet mintha natívban belőném 1440p-re. Elég fusztráló hogy egy ilyen egyszerű természetes dolgot nem lehet egy játékban, felbontást állítani. Csak windowsal együtt megy. 20 éves pc gameing "pályafutásom" alatt nem nagyon találkoztam még hasonlóval. Az gyanúm hogy valami elcseszett konzol átirat átka lehet ez is. Remélem kipatchelik hamarosan. Addíg is marad ezek szerint ez a szarakodás a windowsban.
-
sto1911
veterán
válasz
Robert1987 #9121 üzenetére
Felvettelek.
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Ha valaki esetleg játszik még a Project Diablo2 -vel, ott időnként ad a rendszer
lila színű Worldsrone Shard rombusz alakú ékköveket, amellyel a ruhát, vagy fegyvert lehet vele javítani.Az arány a javítás során :
25% esélye van, hogy a tárgy kap extra socketet.
50% esélye van, hogy a tárgy kap extra tulajdonságot és
25% esélye van, hogy valami teljesen más dolog lesz belőle.Eddig egymásba tettem a kapottakat az utolsó játékomban, 13 db jött össze.
Egy kesztyűt akartam javítani.Most már a negyedik karakterrel játszom, amelyre után felírja, hogy " corrupted"
Most egy javítás alkalmával, mind a 13 db Worldsrone Shard rombusz alakú ékköveket elnyelte.....
(Automata játékmód).
Érdemes egyesével tárolni őket.
-
Jim-X
őstag
Ladder-rol es konzol chat-rol van valami hir?
-
tiborv
aktív tag
kell valakinek broad sword spirit miatt?
-
tiborv
aktív tag
válasz
MutantZombie #9118 üzenetére
Ja hogy a regi klasszikus modszer
En meg mar tulmisztifikaltam
-
vaakuum
addikt
Azt valaki meg tudná erősíteni, hogy normal baal megölése után lehet-e szűrni a normalon kreált játékokra a lobbyban? Vagy onnantól már nem fogom látni a normal baalrunokra kreált játékok nevét?
-
Robert1987
tag
válasz
Mr Chapel #9120 üzenetére
Sziasztok!
Én is elkezdtem a régi nagy kedvenc játékomat
Nem tudja valaki, hogy vannak-e klánok vagy ilyesmik, mert szívesen csatlakoznék valahová, vagy vennék fel barátnak játékosokat pl. farmolni. Egyedül már kicsit unalmas, a többi játékba való becsatlakozás pedig érdekesen szokott alakulni (valahogy sosem az van, amit a pálya neve sugall).
A battlepass nevem: robert1987#2387Jelenleg hellen act2-ben járok 76-os hammerdinnel.
-
Mr Chapel
tag
válasz
sto1911 #9105 üzenetére
Ezekkel próbálkoztam de ez a dinamikus felbontás cucc kb 32-35fps ig esetleg működik. Lehet lejjebb kéne vennem minden más beállításból is. A render scale meg valami hihetetlen módon szarrá mossa homályositja a játékot. Azt 100on hagytam inkább. A nativ 1440p jó lenne nekem de hát azt meg ugye nem lehet igy, csak windowsal együtt.
-
MutantZombie
tag
Ez attól lassabb, de teljesen legális.
- Ha egyik karakternek sincs meg az act 2-s feladata.
- Sorc-cal kreálok egy játékot, jelszóval
- felveszem a botot a maggot lair-ből
- vissza a városba, ledobom a földre
- kilépek
- belépek a necro-val, felveszem.
- új játékot kreálok és felveszem a sorc-nak a botot ismét. -
szucstom
őstag
Sziasztok!
PS5-ön kezdtem el újra a D2-t és arra lennék kíváncsi, ha vki ugyanígy konzolon van, hogy tapasztalt-e bármiféle bug-ot a játék során?
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #9114 üzenetére
Arra ugyanugy jo a BlizzSorci
-
vaakuum
addikt
Én ezen a D2 discordon szoktam csücsülni néha, de nem nagyon látok rajta mozgást:
[link]
https://discord.gg/2PJzXU8C -
tiborv
aktív tag
válasz
MutantZombie #9107 üzenetére
De ezt tobb ablakos modszerrel csinaltad nem? Loader vagy sandboxie stb. ilyenek nem mukodnek most, nem?
-
pachito
őstag
Valakinek van cserére Immortal K. darabja (fegyót kivéve)? Natalya lábast, Tal Rasha fejest vagy +1 warcries gc-t tudok érte ajánlani
-
MutantZombie
tag
Kösz az infót!
Az ignore target defense (tudtommal) nem működik boss-okon, de hogy ez a -target defense milyen mértékben működik rajtuk, az passz.
----
A necro enigma nélkül nm/hell maggot/arcane területén (online):
Még a D2 LoD-ban, amikor online Necro-t indítottam, mindig azzal párhuzamosan kezdtem a Sorci-t is. Felváltva haladtam a történetben velük, és noha nem túl gyors, de nem olyan idegőrlő: a sorci-val felvettem a MLair-ből Horadric Staff-t, odaadtam a Necro-nak, a Sorci-val kitakarítottam az Arc. Sanc.-t, megtudva mi a jó irány.
A Necro-nak nem kell 1 nano sec-t sem lennie a lair-ben és az AS-n is csak végig kellett futnia.
Utána saját részre összerakta a Sorc a staff-t ismét és mindenki boldog :-)Ettől persze lehet könnyebb és gyorsabb segítséget kérni.
Nem tudom most működik-e, a Horadric Cube-t át tudtam adni, kezdő karinak.
-
Mr Chapel
tag
Pont ezt írtam én is. Csak ugyanazon hajlandó futni mint ahogy a windowsban be van állítba minden. Ettől eltérően nem. Csak nekem pont az kellene hogy ne igy legyen. Windowst 4kban használom. Játékon belül nem tudom visszább venni 1440pre hogy értelmesen fusson. Csak úgy megy ha ezt windowsban teszem meg.
-
sto1911
veterán
válasz
Mr Chapel #9098 üzenetére
Opciókban ott a felbontás alatt a resolution scale, 50%-ig engedi levinni, ergo fele felbontáson renderel, majd felskáláz.
Lentebb be lehet kapcsolni a dinamikus felbontást és az elérendő FPS számot, és azt próbálja tartani.@Peace: nálam is le van tiltva fullscreen felbontás.
Más: act3 másnál is jobban terheli a gépet? Laptopon vagyok és emlékeim szerint nem pörgött ennyire a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest