Hirdetés
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
tPedro_
üzenetére
Lehet elgáncsolom ezt a komplett baba projectet. Olyan lassan viszi travinicált, h sírok tőle. És akkor felszabadul a páncél.
Most azt próbálom, h eldobom az ik szettet, és gore rider-gladiators-string of ears-venom grip-gface kombóval tolom. Kissebb az ar, meg a dmg, de a sok ds, cb, ow miatt sokkal gyorsabb. De persze a sorcihoz képest így is q gyenge karakter. -
törölt tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Ezt olvastam a d2r blizzard forumon is, azt hiszem erre írták, hogy a Windows minőségi opcionális frissítést próbálják meg az emberek, én felraktam tegnap, mondjuk utána egy ideig érdekes módon tudtam játszani folyamatosan 30-40 percig aztán megint kidobált.
Biztosan fogok hardvert frissíteni, de kicsit kiábrándító, hogy van akinek i9, 64GB RAM és 3090 gépen szintén crashel. Én maximum egy 200e upgradeben gondolkodom most, abból ha kijönne a full screen medium-high 50-60 FPS stabilan 3 órás sessionre, azzal beérném.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pár éve megvan ez a bajom.