-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Kezdtem bowos amazont. Valaki tud segíteni, milyen runewordoket használ, kis lvl-től kezdve? Fegyver armor. Köszönöm.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11578 üzenetére
köszi szépen, vittem őket!
ha valakinek kell még pár cucc, pl ik kesztyű, meg ilyen szintű inkább értéktelenebb cucc, az szóljon, én is szórnék ki a stashből dolgokat.
-
Winzsolt
aktív tag
indítottam farmolós jatekot, lesz benne ingyen monarc is ha kell...
jatek: ph1 jelszo: forum
-
DaveHutt
őstag
válasz
Reinhardt #11530 üzenetére
A D2 az már csak ilyen. Beletolsz pár száz órát, kiegyenlítődik a szerencse. Nagy ritkán 2-3 kulcsot is dobnak a mocskok. Akkor meg örülsz, mint majom a farkának. Intézményesített félkarú rabló. Ha felbasz, jegeld, játssz mással. Ez ilyen komfort jàték legtöbbünknek, toljuk, amíg ki nem égünk. Vagy kezdj egy HC karaktert szigorúan offline-ban. Az teljesen más életérzés.
-
-
Elims
veterán
válasz
#21346560 #11566 üzenetére
Azon gondolkozom,hogy többet nem mentek,mert nem indítom el.
Kb.13e-ért vettem.Maga ajáték/élmény,ettől nekem jóval többet ér (utólag azt mondom,hogy ha tudom ilyen lesz,25-30-at ért volna nekem),de ez a bug,hogy nullázza közel egy napi játékomat,ez annyira elvette a kedven ettől a szartól,hogy törlöm és hagyom egy ideig.
Nagyon bosszant,hogy ilyenre kell figyelni egy sok-sok éves játéknál.Nem egy újonc gagyi csapat csinálta...
Részemről ennyi volt.
Több játékom van amit még el sem indítottam,több jó játékom van amivel pár percet játszottam csak kíváncsiságból,aztán ment pihentetésre,mert éppen benne voltam egy másikban,szóval nem esem kétségbe,de azért ezt nagyon sajnálom..ez a játék nagyon tetszett.Köszönöm a sok segítséget!!!!
Nektek további jó játékot! -
vaakuum
addikt
-
pachito
őstag
Van ingyenesen elvihető unidentified Marowwalk , Shaftstop , random Goldwrap , random Venom Grip , valamint ezek:
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #11567 üzenetére
Van erre egy Playstation trófea is.
Szerezz gamble közben egy unique itemet.
Eddig 1.8%on áll a trófea. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11569 üzenetére
ezért tolom szinte csak a ringet, amut (ha meg nem dob semmit, megy craftba)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11565 üzenetére
Magát a boots típusát látod gambleben. Light plated több lesz, mint battle. Vagy heavy gloves is több, mint vampirebone. Klikkelgethet ki be a gamblere, mire bead egy battlet.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11564 üzenetére
amúgy a gamble lényege az esélyek miatt inkább a magic alapanyag craft-hoz, persze közben néha lesz rare (10%) vagy szökőévente unique (0.05%) cucc is
annak az esélye, hogy te épp kiszedj egy gore rider csizmát ugye elképesztően kicsi (2000 megfelelő alappal gamblizett csizmából 1 lesz unique, és abból még el kell találni az exceptional verziót. sőt gondolom még azon belül is lehet másik unique cipő belőle).
előbb találsz valami ütős rare-t ami el tudsz trade-elni rá sztem.
-
zsirfecske
addikt
a fentebb általam betett leírásban is linkelik, de itt van egy nagyon hasznos, átlátható összesítés a tágyak eltérő quality neveiről item típusok szerint. már csak arra is jó, hogy lásd egyben, mik az elite fehér cumók amiket érdemes felvenni mondjuk socket base tárgyaknál.
-
törölt tag
Igen tudom hogy mi a lényege. Csak szerettem volna jobban megerteni, hogy mekkora esély van pl olyan itemre, ami egy buildhez kimondottan javasolt egy olyan kategóriában, amiből alapból hiányt szenvedek. Illetve mint írtam a hatékonyságot maximalizálni. Most is van olyan cuccom, amit úgy yoloztam gheedtől.
zsirfecske: köszi a linket. Ebben megtaláltam a választ a kérdésre. Unique esetén lefelé nem, csak felele számít a karakter level. Vagyis nagyobbat nem lehet kiszedni, míg kisebbet igen.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11560 üzenetére
Jah igen, az battle. A Goblin Toe a light, ami kezdő smiternek nagyon jó. Ha találsz perf Gore-t, azt meg érdemes uppolni (myrmidon greaves), high lvl smiter fogja használni.
-
Elims
veterán
Ma elkezdtem a játékot kb.10-kor.Kb. most kapcsoltam volna ki..
Act 3-at befejeztem (Mephisto Duriel-hez képest egy kis kolibri volt) és felléptem a 4-be.
Azt nem szivesen írom meg,hogy act3 végén,Mephisto halála után,takarításkor,hordtam fel a cuccokat,közben a charm-ok 90%-át leraktam lent.Elmentem ebédelni,a ps-t bekapcsolva hagytam játékkal együtt (tv ki),mire visszaértem az összes charm amit lent hagytam elveszett. :-(
Jött a következő..act 4-ben furcsa volt az egész kép.Szagatott volt,nagyon lag-olt (ps5-ről beszélek) viszont sokkal gyorsabb volt a karakterem.
Act 4-ben mentem volna a következő pályára és kifagyott az egész.
Újra indítom és azt látom,hogy a mai 4-5óra játékomnak hűlt helye. 🤬
A kérdésem az lenne,hogy hova menti el azokat adatokat a játék,amiket x sec-onként csinál.Lehet látni a jobb alsó sarokban,hogy forog az a piros diablo ikon.Megy az automatikus mentés,mégis buktam mindent. -
Lokids
addikt
Kell valakinek free monarch pajzs?
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11556 üzenetére
a gamble úgy működik, hogy adott item típust rollolsz, és azon belül bizonyos eséllyel normal/exceptional/elite item jön be. tehát ha a clvl -5 elég hozzá, bármid lehet, felfelé viszont csak +4 erejéig. a war traveler pl exceptional, ott ha bejön a unique esély, még akkor is el kell találni a három szintből a középsőt:
Light Plated Boots > Battle Boots > Mirrored Bootsitt egy jó d2r leírás hozzá (a gambling felület kicsit változott d2-höz képest)
-
wm2
őstag
válasz
#75376384 #11558 üzenetére
A gamble lényege, szerintem, hogy megnöveld vele a jobb rare itemek találatának lehetőségét. Ezért gamblezunk speciálisan 1-1 tárgyat, pl. amut meg ringet. Nyilván, high levelen van rá ~3,5 millád. De ehhez jön, hogy sokszor 10x3,5 millióval sem mész semmire. Ugyanakkor a kék tárgyakat sem kell lebecsülni, mert egy lvl45 3 pc 10 fcr magic amu is eladható. Vagy 3 shape sk +100 life. Példák. Rengeteg apró szar van, amivel szép boltot lehet csinálni. Bármennyire furcsának tűnik, high levelen magasról teszünk a unique itemekre. Nyilván ez sem minden karakter esetében igaz.
-
wm2
őstag
válasz
#75376384 #11556 üzenetére
Minden valamirevaló 2 all sk rare amu lvl 67-es. Ez csak egy példa. Kiszedhetsz közben egy High Lord amut is, ami lvl65, de kiszedhetsz egy Angelic Wings-et is, ami lvl12-es. Viszont nem érdemes arra várni, hogy te majd szépen egyesével kiszedegeted a jó kis unique itemeket. Azért a rare, sárga dolgok érik meg, mert kiszedhetsz lvl48-al is valami szép kis fcr ringet.
-
törölt tag
Gheed esett, de az csak lvl 62 körül használható.
Ami nem teljesen világos, hogy magasabb szinten is ki lehet szedni alacsonyabb szintű itemet? Mármint ha egy war traveler item levelje 50, és én lvl 65 körül megyek gamblezni, akkor is van rá esély? A képlet elvileg: item szintje= karakter lvl -5 - karakter lvl +4 vagyis pl 65 esetén 60-69 közötti itemet tudok “gamblizni”. Ezért vagyok picit tanácstalan.
-
Jocika84
tag
Egy Gheed Charm 107,29,13 érdekel valakit?
-
-
ncc1701
veterán
Ja.
2 torcsot kiütöttünk, assa 13/11, assa 13/17. Jó szerencsém töretlen.
-
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #11536 üzenetére
#11544Kiss_R ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk 5 set spirit rúnacsomag? (5*4=20db rúna) vagy 20 set 4-es rúnacsomag? (ami meg 20*4=80 db rúna)
más: spirithez monarchot honnan lenne érdemes vadásznom? 3 hete nem lelek, bocizok mindenhol, meg hellen is farmolgatok mindenfelé. Szégyen, de egy kapott monarchot lukasztottam, és elsőre belement egy 34-es fcr, de kellene a jawazonnak is valami, így lehet a sorcinál lidlessre kell átállnom, ami meg inkább visszafejlődés. Bár abba meg rakhatok slotot...
-
CreshiX
csendes tag
Sziasztok!
Hülye kérdés, nem ér hangosan röhögni. Kontrollerrel hogy a r@kba tudom a csicsót healelni gyorsan? Nem egyszer előfordult, hogy hiába teleportáltam el vele a bunyóból, mire megnyitottam a menüt és megtaláltam a HP-t, a méreg vagy valami prikezsia elvitte és mehettem haza érte. 2 napja túrom a beállításokat, de nem találom a megoldást.
-
Kiss_R
tag
Az ilyen 20-as rúnapakkok mennyit érnek, nem fg-ban?
Amn, Ral, Sol, Thul, Ort gyűlik szépen. -
Reinhardt
őstag
válasz
zsirfecske #11531 üzenetére
Az a másik, Dol runa volt a legmagasabb ami esett, 1 Homunculus + hulladék uniq és set itemek.
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #11537 üzenetére
Beteleport az egyik sarokba, meteor a fejére, másik sarok, másik meteor. A lényeg, h ne állj meg, folyamat teleportolj arrébb. Teleportos karaktert nem lehet beszorítani.
A merc addig felfogja őket. Sőt, ha van tisztességes bökője, nekem plö idővel le is szedegeti a dögöket.
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701 #11536 üzenetére
Koszi, az a resze megvan, hogy kell eljutni oda, viszont ha beteleportalok melle/kozelbe, elobb utobb beszorulok, es kaputt. Utana jon az, hogy elbukok fel szintnyi xp-t
Masreszt meg nem blizzarddal megyek, hanem orb+meteor/fireball, mert zavart, hogy egyedul jatszva a cold immuneoknal elakadok.
Jut eszembe az osszes csatlosa cold immune...
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #11533 üzenetére
Összefoglalva:
-statikus map, 3 verzióban az első szinten
-ahol a piros szem van a megfelelő falon, a négy irányból ott van a dögBeteleport mellé, ahogy mutatja a srác. Nincs cta-m, így dobok egy blizzardot, másik sarokba átugrok, még egyet. Eddigre meghalt. Ha él, kilépek, mert cold immun. Ha a szintjén kígyók vannak, kilépek, mert megdöglenék. Nem szabad leállni vele vívni, lerohanni, beütni, ha nem jött össze, tipli, ng.
Summonerrel szoktam egy körbe venni, így nem kell várni a kreálásnál.
-
ncc1701
veterán
válasz
Reinhardt #11526 üzenetére
Ezt leltem:
Odds for keys in p1
1 : 12 Nihlathak - [H] Halls of Vaught - {mlvl 92}
1 : 11 The Summoner - [H] Arcane Sanctuary - {mlvl 80}
1 : 14 The Countess - [H] Tower Cellar Level 5 - {mlvl 82}
Odds for keys in p8 (PoD)
1 : 8.81 Nihlathak - [H] Halls of Vaught - {mlvl 92}
1 : 7.81 The Summoner - [H] Arcane Sanctuary - {mlvl 80}
1 : 10 The Countess - [H] Tower Cellar Level 5 - {mlvl 82} -
Reinhardt
őstag
válasz
Vismajor01 #11524 üzenetére
Koszonom, mostmar sokkal jobban erzem magam.
82-nel meg mindig semmi... -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #11524 üzenetére
Nekem 1:50-nek tűnik az.
De kösz a számot.
-
Reinhardt
őstag
4 karakterrel fejeztem be a játékot, story módban kaptam egy act1 és egy act5 uber keyt.
Ma eldontottem, hogy uberezek egyet, kifarmolom a kulcsokat.
Act2vel kezdtem, direkt írom már, hogy mi hol esik.
3. Summoner dobott egy kulcsot.
12. a másodikat.
Most fejeztem be a 67.et de még mindig semmi...
Van vmi követelmény, hogy nem esik új kulcs amíg a többiből, nincs meg ugyanannyi? És csak az időmet pazarlom? -
MikeWazowski
veterán
Akarok kezdeni új karit. Valaki este jön? Partyba jobb haladni.
-
törölt tag
Megnéztem párszor mrlama gamble videóját. Van egy level 50 barbárom. Jól értem hogy ki tudok szedni óriási mázlival egy war travelert (elvileg i lvl 50 az is), ha light plated boots kezdek el agyba-főbe venni?
-
vaakuum
addikt
A barbárnál a WW a torcson nem proccolja a firestormot?
Azt hittem gyakorlatilag nem is fogom látni a karaktert ww-zés közben a tűztengertől, erre konkrétan egyszer nem láttam működni az effktet. -
diegho
nagyúr
válasz
Cray Tyler #11509 üzenetére
Igen, próbálok szerezni valami low torch-ot olcsón majd.
-
-
-
diegho
nagyúr
Ha valakinek van bármilyen fos torch-a ingyen, azt szívesen fogadom. A semminél jobb az is. Ha sorc, azért tudok adni is valamit.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11492 üzenetére
Gyűrű free.
-
diegho
nagyúr
válasz
Cray Tyler #11501 üzenetére
Nálam 2x spirit (30, 32) trang kezes 20, vipermagi 25 az fcr felállás. Ez tökéletesen megfelel. A ringek sárga duál res mf-ek, fejes shako, amu +3 cold és life, cipő Inferno. Ezzel Baal runokat csinálok probléma nélkül. Merc sima tresher insight, tal Mask, treachery.
-
Horvi
őstag
válasz
Cray Tyler #11501 üzenetére
Köszi a tanácsokat. Igen a monarch jó lenne de a base-t még nem találtam meg hozzá, rúna lenne. A treachery is lassan megvan armorban a csicsónak már csak a lem rúna kell hozzá. Egyelőre egy közepes tudású insightja van, igaz a meditation aura 17-es benne az elég jó. A fején már ott virít a tal mask.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11497 üzenetére
Druidod van? Ratyi 13/12-es dudu torcs lett a sok meló eredménye.
-
Kb. LVL85 és afelett egy act2-es merc egy tresher vagy CV insight-tal már simán leböki neked hellen countess-t. Én is úgy farmolom a coldsorcival. És diegho jót szólt, amíg FCR-ed nincs elég, addig kb semmi másra ne gyúrj a gearben. 105 FCR nélkül hellen teljesen normális hogy állandóan halsz. Spirit weapon + spirit monarch shield, 2db 10 FCR-es ring, FCR-es amu. Az ancients pledge helyett szerezz egy spirit monarch-ot, ma már filléres item (de holnap szívesen adok egyet free, igaz elég low, csak 29 FCR van rajta sajnos, viszont a túlélési esélyeidet így is jelentősen fogja növelni). Mercre treachery runeword egy magas armoros base-be (a fade procc a lényeg), vagy Duriels Shell (ez ad str-t neki, amivel már 89-90 körül fel tudja venni a CV insight-ot), fejére meg tal mask.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest