- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Gorneck #21743 üzenetére
A pirogeistot azért szeretem, mert lerakom, és 5-6 másodpercig folyamatosan dobálja a tüzet - nagyon nem sebez persze, de tölti a manát a Vision Quest skill miatt. De most nézem, hogy a békák is töltenék... Na ki fogom próbálni!
A Horrify-t sose használtam, érdekesen hangzik. Olyan, mint a barbárnak D2-ben volt az a totemállítós skillje?
Ez a spirit walk nálam egyébként egy fekete bárány... Próbáltam használni, de annyira macerás, hogy nem szerettem bele. Nyilván bennem van a hiba, vagy rosszul használom...
De nekem az, hogy 1.) spiritwalk aktivál - 2.) berohan a tömegbe - 3.) soulharvest elnyom (kb eddigre le is jár a spiritwalk) - 4.) elkezdem ontani a macikat/mérget/akármit - annyira macerás, hogy nem jött be.
Esetleg ha rosszul látom, javitsatok már kiJa, a késedet meg mostmár visszaadom, bocsi hogy eddig ültem rajta. Élmény volt vele játszani!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest