- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
rumkola #100998 üzenetére
Halvány fogalmam sincs. Azt tudom: 10M-ról lett nagyobbítva 50M-ra februárban. Ha jött belőle 40M, akkor jó volt. Ha csak 18M, akkor minden szakadt, router újraindítás, gép újraindítás nem segített. Telefon a supportnak, ott b@szkódtak valamit, routert újraindították, minden klafa kb. két hétig. Aztán megint előlről, két hétig megint jó.
Aztán július végétől káosz. Két-három naponta vonalszakadás, sebességcsökkenés, support.
Nem írom tovább, tele a tékommal a zacsi.Szeptember 7.-én lejárt a szerződésem, most 24.-én jön az új szerződés, két hetem van az elállásra.
Beleolvastam a telekomos topikba, mindenki átkozza őket.
Hirdetik a nagy sávszélességű hozzáféréseket, de csak a töredék sebességet szolgáltatják. Plusz a folyamatos szakadás.
Az itteni szerelősrác azt mondta, ezen a hálózaton (Nagykőrös), nem is szabadna 30-50 megás netet ajánlani, nem bírja a hálózat mert öreg.
A város túlsó felén meg megy az optika. Ide is hozzák majd, csak senki nem tudja mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged