Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Hello!
Van itt monk expert? Szezonban most monkot kezdtem (előtte soha nem monkoztam) és elakadt a progressem. Szerintem a gearemnek elégnek kellene lennie a GR70-hez (vagy fölöttinek), de nem megy le. Letoltam már 15-20 70-es riftet de minimum 2-3 perc késében vagyok a végére és a 2-3 halál az általában fix.
Sokat HC-ztam és nincs is tapasztalatom a nagy riftekben. Valahogy nem találom meg az egyensúlyt abban, hogy mikor és hol éri meg a fehér mobokkal/szivatósabb championokkal foglalkozni.
Ha csak elitre vadászok akkor annyi random sebzést kapok útközben, hogy halok. Ha meg leállok a nagyobb fehér groupokkal, akkor meg szintén lejár az idő.
Inna generator monk lenne. Lehetne még dolgozni sokat a karin, de egyelőre most ennyiből áll és a leaderboardot elnézve nem kellene 70-el tökölnöm.
Ami nem látszik most a karakteren, hogy a MH-en másik fist van LoH stattal. Illetve a CoE helyett természetesen Unity-t használok.
Próbáltam csak dex-es gemekkel, de az alap ~35M toughness nagyon kevés (CD-kel 120M), resi gemekkel valamivel jobb, de akkor meg a sebzésem lesz nagyon kevés és simán agyonütnek még úgy is...
Daibo + WoL build-en gondolkodom még, de meh...
Szóval mi a trükk, tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest