-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Horbal #44479 üzenetére
Jelenleg a rollok közül ki lett emelve és a para szintből se osztható rá semmi. Eredetileg benne volt itemen és para kiosztási lehetőségként is, csak úgy érezték, hogy szétcseszi a szép új elképzeléseiket és ideiglenesen (remélem csak ideiglenesen) kivonták a rollok/osztható affixek közül. Jelenleg csak olyan craftolt vagy dropolt itemen lehet MF, ahol alapértelmezésben is fix jellemző. Pl: craftolt Gehenna nadrágon 20-25% MF, vagy nagelring 5-10% Mf-fel. Az éles 1.0.8-ból átvehető karaktermásolással mf item is, de hogy működik-e, azt nem tudom. Eléggé visszafogták, de a csapatjáték is ad névleg mf-et. Talán 10% plusz emberenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest