Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS #9198 üzenetére
Nem lesz gépzabáló, szimplán nem alsó hanem közép kategóriás gépre lesz szükség a maximális grafikán történő játékhoz. De ahogy észleltem CPU ra inkább érzékeny mint VGA ra. hd4850 fölött egy 4 magos procival már teljesen élvezhetően kell fusson.
-
MegalodonS
őstag
Erdekes hogy a blizz milyen kis csalogatot irt a min es a max konfighoz,csak azt nem irta, hogy milyen felbontasra gondolta azt amit irt.Azert a vilagban mar nem 15'' monitoron jatszanak az emberek 1280*1200 felbontasban.
Kijelentheto a Diablo III.egy gepzabalo szonrnyeteg lessz,legalabb is aki full HDben akarja tolni
-
dkface
aktív tag
Írok már én is akkor egy pár sort a személyes tapasztalataimról a gépigény terén.
Lenovo Y560 típusú notebook-al tolom a bétát ( Core i3-370, 4GB, AMD 5730)
Az AMD dual graphics-ban továbbra sincs a helyzet magaslatán , a játék indításkor figyelmeztet is , hogy talán régi a driver és újabbra kellene cserélni , de hát erre nincs semmilyen módom.
1366*768 felbontásban játszom , más felbontást csak néhány percig voltam hajlandó nézni , annyira torzul az egész.
Minden high-on , shadowsot kikapcsolva , AA bekapcsolva. A játék 90%-ban teljesen jól játszható 30-40fps átlagban. A processzor elegendőnek tűnik a játékhoz nem nagyon szaggat be a fizikai effektek megvalósításakor , viszont a nem betöltött helyeken brutális a sweapelés látszik , hogy a játék teljesen optimalizálatlan.
Nem érzem nagyon hogy a Coop sokat befolyásolna , 4főnél se lassul érdemben a játék , ami újból az optimalizálatlanságot bizonyítja.
Az oszlopoknál brutális az fps leesés , gyakorlatilag állókép az egész bármilyen grafikai beállítást próbálok. ( Ami nem meglepő mert 1fps -nek a 10x-ese se jelent még játszható élményt)
Végülis tehát , a játék folyamatos jól játszható 20ellenségnél 4fős coop-ban vannak néha belassulások , de bőven játszható kategóriában marad a játék.
A sweapelés valószínűleg betudható az amerikai szervernek is 180-200 átlag ms biztosan sokat fog még javulni. -
Haart
addikt
Tényleg az az érdekes hogy full grafon megy 70-80 fps-el és mégis néha úgy érzem mintha belassulna vagy belaggolna az effektek miatt pedig nem esik le az fps. Valszeg tényleg nincs még túl jól optimalizálva
De egybként jó.
-
Muton
addikt
jajj, jajj! Megy a folyamatos aggódás a szuper videokártyákkal kapcsolatban, miközben nekem csak egy 6630-a Mobilitym van, és nálam is menni fog (mennie kell
)
vagy lehet, hogy nekem kell elkezdenem sürgősen pánikba esnem?
-
-
kovsol
titán
1920x1080 maximális beállítások, fps limit nincs, 4 fős coop
1modul 2szál: játék alatt 90-100%-on pörög, harc közben 10-15fps re is lemegy! csak úgy futkosva 70-80fps, jól látszik harc közben nagyon izzasztja a procit és a gpu 20-35% on van csak kihagynálva, pedig az fps limit kikapcsolva.
2modul 4szál: játék majd hogynem szintén játszhatatlan nagyobb harcoknál bizony 20-30fps re is bezuhan, max fps 90-95 körül mozog, processzor majdnem maxon járatva itt is.
3modul 3szál: teljesen jól játszható a játék, viszont itt a minimum fps már bemászik néha 50-55-re is, de 90-100 körül megy nem nagy harcban. GPU itt már 90-99% között tud járni. CPU terhelés 75-90%.
3modul 6szál: cpu limitnek nyoma sincs, fixen folyamatosan 60fps felett még legnagyobb harcoknál is. GPU fixen 99% on kihajtva
-
R@ZEL
csendes tag
Nagy pacsi JSaN-nak,amiért odaadta az accját.Ha nem lennének 14.-től vizsgáim 15.-én már telepíteném is
-
MegalodonS
őstag
-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS #9186 üzenetére
Minimum fps szerintem jócskán meg fog nőni még ezzel a VGA kártyával is. Ma fogok pár tesztet futtatni egyik fórumtársnak egy cikkhez 1-2-3 modul és modulonként 1-2 mag bekapcsolásával, szerintem majd kíváncsiságból rálesek mit számít a magok és az órajel a diablónak! Majd megírom a tapasztalatomat.
-
pomk
őstag
válasz
God MonXter #9179 üzenetére
Remélem így is lesz!
-
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #9184 üzenetére
A mostani a C2Q 2.4Ghz,4GB mem,GTX 260,128GB SSD, ezzel fut 40-60fps kozott,1920*1200 minden high,de Vsync off,de csonti kupacban volt mar 15 fps is
A majus elsejei az, i7-3820 ami fog 4.0 Ghz+ban futni,16GB mem,azt nem tudom,a proci ki tud majd meg valamit hozni a videokartyabol,ha nem,akkor jon a videokartya vasarlas.Elvileg ha +20-30 fpst jo lenne,de nem tudom hol a vege a videokarinak
Nem tudhato mennyire fel optimalizaljak,vagy inkabb felhasznalo baratta teszik.Azert nem hiszem hogy azert rakjak bele a sok csillli villi efektust,hogy az ne nezzen ki jol!
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
MegalodonS #9183 üzenetére
koszi az informaciot.majd meglesem,hogy mennyi fps bonuszt jelent,ha kikapcsolom.
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #9183 üzenetére
Szerintem: GTX 460 / HD 6850 s innentől felfelé.
Leírod milyen a konfigod, akkor mondok valamit
-
MegalodonS
őstag
Na megjott a takaritono es kitakaritott mindent
Kezdhetjuk ujra
Egy kerdesem lenne mindenkihez!
Szerinetetek melyik az a videokari,amelyiknel szolo vagy multinal a legnagyobb effektusok kozepette sem esik le,az fps60 + ala???
(#9150) Scooby Dou Azert mert az nagyon fogja a videokartyat
(#9152) kovsol Azert latom 4.0Ghz fut a procid ebben a gameban az elegge elonyt jelent!!
Latom neked AMD van de nem tudom az Intelnel a HT az szamit vagy kihasznalja e a program.Azt nem tudom,hogy milyen videokarit vegyek hozza -
Cadal
őstag
Nincs min csodálkozni. A beta nincs optimalizálva. Erről volt is hír több oldalon. A végleges gondolom majd sokkal jobb lesz.
ehh, most nézem már megelőztek. sorry reggel van még...
-
Cybertrone
veterán
A gepigenyen nem kell csodalkozni... adatlapod szerint te maradtal le a cuccoddal! Ez nem d2, ha nivosan akarsz jatszani igen is kicsit koltsel a gepre! Mit varsz a p4 tol? Lerohad a fizikai szamitasoknal csoro, a vga meg mikr kijott se volt power. Te hat szalljunk vissza a foldre es ne varjuk azt hogy egy comodore on is elfut 2012ben!
-
nkAAA
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scooby Dou #9172 üzenetére
Most már tuti,h WD vagy DH lesz, semmiképpen nem akarok meele karaktert, Wizard meg nem jön be
Most játszottam végig WD-vel és meglepően erősnek tünt, lehet, h buffoltak rajta, mióta legutóbb játszottam vele
-
Jazz
veterán
válasz
proci985 #9168 üzenetére
A játék point of view rendszert használ alapértelmezettem, és nem pixel alpút.
Mindezt úgy, hogy a 16:9-et veszi alapértelmezettnek. Azaz etalon. A 16:10-et úgy veszi, hogy szélességre keskenyebb, ezért levág belőle (belezoomol a játéktérbe).
Egy 4:3-omnál konkrétan kivágja a 16:9 közepéből a 4:3-as "kockát", úgy, hogy a vertikális hossz megmarad.
A játék számára totál indifferens, hogy a te 4:3-as monitorod 4654x3656 felbontású, és lazán magába foglalná a full HD-t.
"Kisebb" mert "keskenyebb" és ezért zoomol. És "zoomolva" lesz neked 4634x3563 felbontásod. -
pomk
őstag
VGA Driver legújabb. Külön progival monitorozzam? Tudnál ajánlani valamit?
Egyébként Skeleton King előtt van a terem, amiben megjelenik és van 4db nagy oszlop. Itt jönnek a csontik 1000el. Itt minden esetben, függetlenül bármilyen beállítástól vagy attól, hogy hányan vagyunk, laggol...sőőőt...volt olyan is, hogy megállt az egész ~3-5 mp.-re és a követlező kép az volt, hogy üres a terem.Vagyis tele hullával.
-
Scholes9
nagyúr
Demon Hunter vagy Witch Doctor, most már csak ez a kérdés
Jazz: sztem egyáltalán nem gépigényes, a BF3, na az az
Én rátolom a teljest majd az SSD-re és elleszek vele maxon
boogie84: majd, ahogy egyre közelebb kerülünk május 15-höz
-
proci985
MODERÁTOR
ez még mindig nem feltétlenül igaz minden esetben. pl 512megás vidkarival + 64megás hangkarival is 3.2giga marad a címzési sajátosságok miatt.
egy darab alkalmazás gyakorlatban 1670mega (ez kevesebb, mint 2gb, gyakorlatban ez jelentős eltérés) körül tud user modeban címezni, erre jöhet még a rendszer mode. utóbbit nem szokás nagyon túlzásba vinni.
a flag létezik, de a gyakorlatban lehetnek mellékhatásai. arról nem is beszélve, hogy ha van 3.2giga mem, abból lejön a win, és olyan 2.4g memnél több nem fog maradni, ennél meg bőven van olyan program, ami lazán megenne többet is. legalábbis úgy emlékszem még 4giga ram + x86 kombóval kb 800MB memóriám volt szabadon, win7 memória függvényében foglal többet és többet. 16gigával az asztalon olyan 2,5-3,9 körüli értékeket látni.
gyakorlatbana nagyobbik baj az 1670es korlát szokott lenni, egy csomó előjel nélkül asztalra kiugráló játéknak ez volt a baja (Crysis, Stalker, Supreme Commander, Far Cry 2 -ez a vram miatt is-, C&C Generals ZH). speciális eset volt a Sacred2, az már 835nél asztalra ugrott a memkezelése miatt.
megoldás 64bitre migrálás, win7 kiforrott, stabil, egy négymagossal és 4giga rammal már gyorsabb a win7nél.
más: VRAM és memfoglalást nézett valaki? mi a szűk keresztmetszet? tényleg nem támogat 19x0 fölötti felbontásokat szélességre?
-
Scooby Dou
aktív tag
na latod ez jo kerdes
.ezert is irtam le , hogy nekem milyen szepen fut ilyen konfiggal,mert fentebb olvastam hogy sok embernek szaggat jobbal :S
szerk:vga driver szoftver a legfrissebb?ill varjuk ki szerintem majd a full vezsont mert az is elkepzelheto hogy a betaval van a bibi es majd optimalizalva lesz
-
Jazz
veterán
Na végre valaki.
Akárhogy nézem, egyáltalán nem alacsony ennek a játéknak a gépigénye.
Sőt, borzasztó gépigényes.Lassan kiderül hogy i7 meg gtx550 vagy mi...konfig kell, hogy ne szaggasson maxon full hd-ban.
Ugyan is a játék arról fog szólni hogy: 4-es partyban 30 csontit zúztok egy effekt kavalkád közepette. És nem arról hogy magányosan kóricálunk az üres mezőn.
Szóval az ajánlott konfigot inkább a fenti szitura kéne megadniuk blizzéknek.
-
pomk
őstag
válasz
Scooby Dou #9141 üzenetére
És az hogy lehet, hogy az Én i3-2310M, 4Gb RAM, GT540M 1Gb mellett 1366x768-ban ha 15-20 csonti van a képernyőn és 4en vagyunk coopban szaggat??
Shadows-on kívül minden high, ill. Low FX ki és bekapcsolása nem változtat semmit. -
Jazz
veterán
válasz
Scooby Dou #9159 üzenetére
...Ezért emlékeztél szerintem 2-re.
-
Jazz
veterán
Nem jól tudjátok.
A 32bit-es win 4Gb-ot tud megcímezni. Ha van egy 700Mb-os vidkarid, akkor az már eleve lefoglal 0.7-et, és marad a 3.3 a rendszer memóriára, mivel elfogytak a virtuális memória címek.
De ha egy 128Mb-os vidkarid van, akkor 3.87Gb rendeszermemóriát tud "kezelni".Ezenfelül 1db alkalmazás (winnek köszönhetően) max. 2Gb memóriát használhat. (amit egy /3Gb kapcsolóval fellehet tornázni 3-ra (a home edition-ban nem).
Tehát akármit csinálsz, 1 alkalmazás max 3-at tud használni.
-
JSaN
addikt
válasz
Scooby Dou #9156 üzenetére
32 bites win 3,3 gb ramot kezel, en is igy hasznaltam 1-2 evig.
co-opba keves lesz a 2gb, mehet a 4 meg ha csak 32 bit van. -
Bazzzs
senior tag
Az az akadás a béta kliens hibája, írták is a hivatalos fórumon, hogy az fps drop jelenségről tudnak (töltési hiba), de a teljes játékig ez már nem lesz javítva. A megjelenéskor viszont már nem lesz észlelhető és optimalizáltabb is lesz valamivel a játék... legalábbis az ígéretek szerint.
-
Jazz
veterán
válasz
Scooby Dou #9154 üzenetére
32 bites a rendszerem. Ahhoz gondolom jobban dukál a 32-es win7.
Nekem ugyan ilyen belassulások vannak ilyen hülye effektektől. Akkor négyes partiba képzled el.
[link]
A grafikát akárhogy változtatom, alig van fps beli különbség. Ebből is látszik (ami egyértelmű) hogy processzor limites erősen a játék nálam.
-
Scooby Dou
aktív tag
-
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #9149 üzenetére
Pont kétszeres a különbség.
De ha megfelezzük az fps-ét, 20-30, még az is jó. (full max grafikán).
Scooby Dou: Ezek az értékek a legdurvább zúzás közepette, 4-es partiban, ezer csontit darálva is ekkorák? 40-60 fps? Totál maxon? (akár vsync nélkül is).
Nekem alapból 60fps. Egyedül mászok 40. Egy-egy hülye effekt leviszi 15-re. Négyen egyszerre meg felejtős.
De belassul a game is. Lehet ha felszórnék egy win7-et, meg nem 2007-es driverrel tolnám más lenne a szitu. Na majd próba.Na végre egy megtaláltam. Nekem ugyan ilyen. Ugyan így belassul ilyen sz*-októl. youtube
-
kovsol
titán
válasz
1920x1080 amit lehet mindent maxra állítva a játékban. De vsync on, fölösen nem gyilkolom a rendszert, gpu terhelés így ahogy néztem 80% körül ment nagyobb harcban, csak úgy futkosva 50%, szóval van még tartalék benne komolyabb csatákhoz is. Én nem aggódnék, szerintem egy HD6850 vagy HD7770 már full hd ra is elég. Legrosszabb esetben az AA -t kikapcsolja az ember és nyerhet vele még fps -t.
(#9153) Jazz egy magos procival nem tudom mit vártál a 4 fős cooptól, igen igen tudom most írod majd, hogy abban pedig van HT
-
Soucaller
tag
Hűű itt csak én nem kaptam béta kulcsot?
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
persze,tudom.igen be van kapcsolva a v-sync,mert?
-
MegalodonS
őstag
válasz
Scooby Dou #9146 üzenetére
Gondolom tudod mekkora kulonbseg van a 1280 vs 1920 kozott
Neked a Vsync is be van kapcsolva??
En majus elsejere rendelem az uj vasat,mert ez mar gyengelkedik alatta
Pedig hogy nem akartam kolteni ilyenre
Arra leszek kivacsi hogy 1-2 komolyabb Boss,majd milyen efektusokat fog mutatni es oda milyen teljesitmeny kell majd!
(#9147) kovsol
Te mekkora felbontasban jatszol??
-
Dreimus
senior tag
Szia,
Igen tudok majd nézni de csak április 22n mivel akkor leszek soron.
Illetve még ígértem egy mobilinternet tesztet is, amit majd akkor meglesek és leírom a tapasztalatot de mivel ez amerikai szerver és eddig kétszer toltam mind2 alkalommal 2Mbit esetén 220-240 ms volt a pingem persze volt egyszer hogy felugrott 1k-ra de az csak véletlen volt.
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
MegalodonS #9143 üzenetére
hat igen.mivel hd nem hozhato ki belole
de a tobbi beallitas minden maxon van. 1280x1024 jatszom 17" samsung monitoron.
-
Jazz
veterán
válasz
Dreimus #9136 üzenetére
Tudsz egy olyan értéket nézni (kíváncsiságból, komolyan kérdezem...), hogy:
- Amikor 4-en zúztok egyszerre egy nagy kupac élesztgetős csontit, sima csontit, a legnagyobb effekt kavalkád közepette?Tudom az én gépem nem nem hogy nem atomerőmű, de még egy ólom-akkumulátor sem, azonban a monk meg a DH effektjei kicsinálják.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Scooby Dou #9141 üzenetére
Gondolom nem 24'' monitoron jatszol,1920*1200 full HD felbontasban!!
-
Scooby Dou
aktív tag
az hogy lehet hogy a jelenlegi konfigomon maxon fut a game itt meg latom hogy panaszkodnak?:d intel e6320 / ati sapphire hd 2900 512mb /2gb ram
szerk: stabil 41-60fps
-
kovsol
titán
válasz
ProEvoFan #9131 üzenetére
Nálam minden maxon full hd igaz fx6100 procim van ennyire eszi a procit. Jól látszik nem egy cpu gyilkos a program.
6850OC val és HD3870 CF el is tökéletesen ment full hd maxon a játék. 6850 el a minimum fps jobb, de a max fps nem igazán változott a CF hez képest. Én most vsync on és fix 60fps el tolom, de a képet fps limit nélküli cpu terhelésről készítettem. Ha be van rakva ez a 60fps korlátozás fele így nem terheli a procit. És a gpu használat 50-60% körül mozog 6850 el a limittel.(#9135) Huma nálad valami bibi lehet ha lemegy az FPS 15re is. hd3870 CF full hd 4 fős coopban se ment 40 alá be soha, de szinte végig tartotta az is a fix 60 -t, max fps re megy 100 fölé is bement. Vagy lehet a cpu kevés nálad.
-
execute93
őstag
Igen, igazad van, többség hisztizik. W/L-t szoktam nézni, amikor kirakják sc2.hu-ra.
Igazából egyik hónapban ez a jobb (faj), másik hónapban meg az. Én a p-vel elvagyok, s úgy néz ki a FOD GAMING versenyén is indulni fogok, s te?
Persze a lényege, járj túl az ellenfeled eszén, s legyen jó a micro-macrod -
execute93
őstag
Igen, az jó lenne. De SC2-ben is folyton balance vita van, valamelyik mindig imba.
D3-ban is biztosan lesz egy könnyebb, de erősebb karakter a maga nevében. Ez nem azt jelenti, hogy no skill
Úgy is kifog alakulni egy idő után. PvP-ben fog majd meglátszani. ( De szerintem ez ügyesség kérdése is!!!)ProEvoFan: Én azzal tolom! (i3-2100+4gb ddr3+gtx 460 hawk tfii) 1440x900 ban fullon tudtam játszani 100+ fps-sel.
-
ProEvoFan
nagyúr
i3 2100 procival tolja valaki a bétát?Tapasztalatot meghallgatnám
(#9132) execute93
Minden maxon van?Havernak only Diablo 3ra lesz a gépe, és a kiszemelt egy i3 2100+4Gb+6850/gtx560, de a felbontás FullHD lesz. -
Ilsyde
őstag
1 masodpercre leredukalva a stun
Ergo olyan mintha nem is lenne.
-
Jazz
veterán
válasz
Mukorka #9119 üzenetére
Ja meg az hogy könnyen hal, vagy aprítós, az két külön fogalom. A kettő általában együtt jár.
Ha kétszer annyira halna mint egy wiza, de kétszer annyira is aprít, akkor (számomra) a legzúzósabb karakter.
(#9122) Mukorka: Sokaknak bejön a Monk. Még nem volt szerncsém kipróbálni, de így a látottak alapján nem lesz a favorit. Lehet hogy most darál, itt normálon. De a skilljeit elnézegetve, egy inferno max lvl-en nem tudom mit fog nyújtani. Inkább az lesz a támogató. Végtére is egy paladin clone.
De tudja a fene. Mindegyiket ki kell maxolni. Az lesz a tuti.
-
Jazz
veterán
Én is úgy vagyok mint muton. Wizz könnyen hal, ezért jó.
(mellette persze zúz is)
Kihívás lesz vele játszani, de biztos meglehet "oldani".A barbi buta böszme kari, nem szimpi. Főleg ha még nem is lesz kihívás vele nyomulni, akkor abszolút felejtős nálam.
A DH-tól egy kicsit viszont "tartok". Mert félő, hogy valami olyan brutál imba kombót lehet majd összeállítani vele, mint ami anno a javazon volt. Lehet ez lesz a második kari.
A shaolni kung-fu nem az én műfajom, WD meg inkább könnyen játszható, nehezen haló, de lassú kari mint sem aprító. De majd kiderül.
-
Ilsyde
őstag
Na, az felettebb konnyu lesz mert nincsenek olyanok
Csak par napig volt nalam egy beta acc, vegigvittem mind az 5 karival a betat es bar volt benne par co-op is, de csak a "ha nem rohansz elore akkor lemaradsz b+" fajtabol. Megallsz chatelni es veged.
Igazabol nem is torom magam rajta, felesleges embereket felvenni mert ugysem egy idoben jatszunk meg mindenki mas szinten vagy mashol fog tartani.
War 3-ban peldaul nem volt gond, az egyik legnagyobb cg klan tagjakent mindig volt kivel jatszani de ott nincs is olyan hogy valaki tovabbjut a masiknal mert mindig 0-rol kezdodik minden meccs. -
pomk
őstag
Jegyezd fel a barátaid emailjét vagy battle tagját, és 05.15. után add újra hozzá friend lsithez.
Én is ma JSan accountján összeismerkedtem egy kaliforniai sráccal, emailt cseréltünk, mert mondtam neki, hogy kölcsön acc. Ha kijön a végleges játék, újra megkeressük egymást. -
Jazz
veterán
Teleport, waypoint, ütsz élsztesz, waypoint, teleport vissza.
A csontik ahogy írták, golyófogók lesznek. A felélesztett mobok a durvák. Pl. a magic sebzésű szárnyaa hárpia vagy mi, ami ilyen fénygömböket lő ki. (na, ha ezt valaki olvassa, aki még nem játszott Diablo-val
) De azzal se ölsz meg egy baal-t.
A hullarobbantás meg a poison az tényleg brutál. Ezt el is felejtettem.
A csontik meg csak egy szintik húzhatók, vagy van értelmük. A poison-hoz meg nem kell a 110 stat-pont vagy mennyi van lvl99-en. Marad még, azt meg elelhet osztani a csonti fá-ra 1-1 pontot, az 20 mondjuk. És akkor még jön egy all skill lvl +20 vagy akárhány. Szóval lesz hadsereg is golyófogónak meg posion is.
De a fene se tudja már, olyan rég volt. Én már nem emlékszem. -
persil
nagyúr
Valaki, aki szerzett path of exile bétát és nem jön be neki, az nem lepne meg vele engem?
Kipróbálnám
-
Jazz
veterán
Egyikőtöknek sincs igaza, zárjátok le.
A google-n nem hogy a kérdések zöme, hanem minden megtalálható. Nem tudsz olyan kérdést mondani, amit nem lehetne kiguglizni. Még azt is kilehet guglizni amire nincs válasz. Mert ha más nem, egy olyan, akár angol nyelvű fórumra találsz, ahol felmerült, és kibeszélték, akár azt, hogy nincs rá válasz.
Innentől kezdve nem lenne értelme a fórumnak, viszont akkor google se lenne mert a nehezebb válaszok zömét a google-ban a fórumok adják. Vica-versa.
Nehezebb válaszokról: A könnyebbeket tényleg ellehetne olvasni. Ettől függetlenül szerintem itt mindenki szívesen válaszolt, segített, ezzel sincs gond.
Gond tehát nincs, end.
-
Muton
addikt
jó, hogy írod, mert akkor tök fölösleges folytatnom vele, mert nem pvp-zek. meg azon is filóztam, hogy pl Baal termében ha leöli a csontikat, akkor tetemek nélkül miből lesznek az újak?
Bazzzs: pont a gameplay végén jöttem rá, h basszus, most lőttem el a játék elejét
tuti, hogy több videót nem fogok megnézni...
-
Nekem volt poison necrom.
Igaz nagyon táp cuccai voltak de lower resist el (hell) még a poiosn immun os mobokat is megölte pillanatok alatt (105 vagy 110% ot vett le) + poiosn nova vagy hullarobbantás de jó is volt
De a petek tényleg csak golyófogónak voltak jók. + a zsoldos aki ugye aurák miatt kellett igazából -
Ilsyde
őstag
Remelem, csak iszonyatosan nehez lesz olyan embereket vagy jatekot talalni. Most mar szerverlista sem lesz, vakszerencsere lesz bizva hogy kikkel fog osszehozni a sors.
Esetleg haverokkal vagy kozosseggel (PH!-s vagy barmilyen mas) lesz ra esely, de az meg attol fugg hogy ki mikor er ra.
@JSaN persze, csak az a fontos hogy a vegen beird az e-mail cimedet.
-
Bazzzs
senior tag
Lesznek nagyobb terek is. Spoiler miatt nem szeretném különösebben részletezni, de jó pár hete sikerült valakinek átjutnia a bétában az elzárt területekre. Készült több videó (SPOILER-es tartalom!) is ezekről a részekről. Ott már azért akadt szép nagy pályarész is, valamint még a videóban szereplő területeken kívül is lesznek továbbiak az első Act keretében
JSaN: Igen, nem kell saját képet feltöltened, csak gyorsan összedobsz valamilyen bannert, a végén megadod a battle.net fiókod e-mail címét és ennyi.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest