Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
-
Malachi
addikt
válasz
#48613632 #45835 üzenetére
öhöm, köszi. hát venni még nem vettem semmit, egyelőre talált rare cuccaim vannak, köveket meg egyelőre csak flawless-t tudok beletenni, mert nem elég magas a jeweler szintje.
wizardnál az a lényeg, hogy az intelligence-re hajtsak, ugye?
amúgy ez a karakterem, ja, hát van mit faragni rajta.
közben látom a többi választ is, mindenkinek köszi! mától sajnos meló, de hétvégén majd ráfekszem a dologra.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#48613632 #45649 üzenetére
Most szerintem a terhelés miatt szívnak, de mindig voltak bajok a szerverekkel, AH-val. Sok NV-t buktunk emiatt... Ezért óriási szívás a HC karakter, mert ott nincs szarakodás, egy lag miatt instakill is lehet. Pl 100 para levelen meghalni egy lag miatt? Micsoda prérifarkas baromság ez...
Patch után várhatóan sokan nézik majd meg milyen a game, szvsz számítani kell egy kisebb május 15-re... Amikor is káosz volt kb. Ekkor még nem játszottam, csak haver... de kemény volt az első pár hét. Persze azóta is voltak bajok, de nem olyan mint az elején.
-
DjDanee87
addikt
válasz
#48613632 #45252 üzenetére
Növeli minden sebzésed. A játékban minden karakternek olyanok a képességei, hogy a fegyver sebzése alapján számolódnak, még ranged karakternél is, tehát piros gemet érdemes használni nagyon sokáig. Aztán vagy 60on, vagy 60hoz közeledve, ha már van elég crit esélyed akkor mehet zöld gem.
Ja fegyver DPShez még annyit, hogy 100 DPS 0 int jobb mint 60 DPS 40 int a fegyveren. Sajnos vagy nem sajnos sokat számít a fegyver maga, a stat kevésbé befolyásolja a DPSt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
#48613632 #45239 üzenetére
Ráérsz akkor ilyesmin Hell vége felé gondolkodni. Addig három dolog számít: aránylag magas +XP a tárgyakból, egy piros köves sisak és mocskos nagy DPS-ű fegyver (ezt 2-3 szintenként cserélni kell AH-ból, párezres tétel, az előzőt mindig elviszik órák alatt).
Ha esetleg nekilátsz majd a nightmare-nek, szólj. Van egy 32-es szinten pihenő wizardom, ami szintezésre vár.
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#48613632 #45052 üzenetére
Captcha még mindig jó szerintem, mert nem lehet általánosan kitalálni rá megoldást. Pl egy folyamatosan változó kép, amiben meg kell mondanod milyen szöveget ábrázol. Sokszor FB-s captchát nem tudom értelmezni én sem
inkább nyomok egy újat.
Mellesleg a captcha törés emberrel ezesetben nem érné meg, belognál. Akkor már nem is lenne bot, hiszen, embernek ott kell ülnie kilog, belognál.A botokat egész egyszerűen úgy lehetne szűrni, hogy mennyi érték megy ki az accról. Senki nem játszik úgy, hogy farmol 1000 órákat és átadja önként másnak. Aki mondjuk túl sok vagyont áramoltat ki, az kapjon X idő AH, RMAH, Trade ban-t. Enélkül nem tudnák átjátszani a sok milliárd goldot másik accokra, így a botoló accra kéne gyűjteni a vagyont és beváltani pénzre. Amit bármikor bannolhatnak, így bármikor elveszhet az óriási vagyon. Se értékesíteni nem tudná, se átadni. A tárgyak értékét is könnyű megbecsülnie egy algoritmusnak AH árak alapján.
Még azt se zavarná, ha barátok tárgyakat cserélgetnének, vagy goldot adnának kölcsön egymásnak, mivel emberi keretek között simán használható maradna...
Ráadásul ez a módszer kizárná azt a lehetőséget, hogy ártatlanul bannoljanak. Nem is értem, a Blizz szótárában miért csak a bannolás létezik. Elég lenne AH, RMAH, Trade korlátozás.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
#48613632 #45052 üzenetére
Éppen Belial-t öltem hc infernón DH-val, mikor megjelent valami kérdés: Which is the animal of the following things? Apple / Hotdog / Cat
1) meghaltam mire megtaláltam/beírtam a választ.
2) mivel nem tudok angolul, ezért wtf? meghaltam és azt se tudom mit írt ki és bannoltak mert bot vagyok. -
Cyberbeni
addikt
válasz
#48613632 #45021 üzenetére
zombie handler-nek semmi értelme ezek mellé a skillek mellé
plusz a többi sem túl optimális szerintem (én ezt használom: [link])
locust swarmmal elég sok ellenfelet lehet megölni egy lövéssel, míg nálad gondolom a firebomb lenne tömegírtásra való, de az elég keveset sebez, meg kevés célpontja is van.
@mikromanus: a tiedben egy kő többe került, mint az enyém a két kővel együtt, plusz ha hozzávesszük a +100 vitality set bónuszt, akkor nem olyan rossz chest az, szóval igen, az enyém jobb, és még olcsóbb is. ^^ -
DjDanee87
addikt
válasz
#48613632 #45021 üzenetére
Infernoig még AH nélkül is el lehet jutni simán, a játék onnantól válik kihívássá kb. Előtte ha AHzol akkor könnyebb, gyorsabb a fejlődés de anélkül is meg lehet lenni. Inferno meg rendesen rápakol nehézség szempontjából az előtte lévő szintekre, mondhatni onnantól kezdődik a játék.
-
-
mikromanus
veterán
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#48613632 #44674 üzenetére
lol, ne higgy a többieknek, azt sem tudják melyik játékról van szó...
a lényeg az, hogy amikor bedugja a két kezét a földbe és megjelennek a körök, akkor ne maradj bennük, hanem futkározz addig, amíg visszatér a csapkodó-fújkodó módba. enrage csak infernón lesz.@mikromanus: úgy mondod, hogy a DT barb könnyű, mintha tank barbárhoz még akár 8 osztály is kellene, hogy akárcsak a waypointot használd
@SLYM: neked találták ki a twitch.tv-t, ott azzal "játszol", amivel akarsz, és nem kell nyomogatni semmilyen gombot hozzá
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#48613632 #44258 üzenetére
act2-ben találkozol vele először, de utána már ott lesz act1-ben is.
@ProEvoFan: Nem a hatásával elégedetlenek, hanem hogy musthave a monkoknak, így gyakorlatilag csak 2 passzívot választhatsz monknál
barbár war cry-t egyébként meg sem említették, pedig az is musthave az impunity rúnával -
Cyberbeni
addikt
válasz
#48613632 #44254 üzenetére
csak be kell regisztrálni arra az accountra, amivel játszol, és folytathatod a játékot.
és a nehézség nem normál értelemben állítható, hanem egymás után következnek, hogy ugyanazzal a karakterrel, csak sokkal erősebben és nehezebb ellenfelek ellen viszed végig újra a sztorit. -
-
proci985
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Acer Swift SF314-58 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest