Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na lássuk csak mi volt ittenség mostan.
holnap várok 2 melohelyről visszajelzést.a bírósági ügyme úgy néz mégsem tisztázodott.
Zsufivalmegvagyunk mindne happy, tegnap volt bulizni egyszülinapon, bebaxtam mint az állat hát ő se panaszkodhatott, lássuk csak mit ittam...bacardi, tequila, pezsi, jéger...ezek mind megbolondítva redbullal, bombával vagy firerel.cool volt a party amíg tudtam hol vagyok.de jól esett.
Kiba meleg van, szombaton mégpeccantani is voltma hátha nagyon nulla eredménnyel 2 pontyot fogtma abból az egyik egy koi kiló körüli szép volt.
Megy a sörözés minyá jöna kedvenceim meccse viva espana
alakul a nyári balaton ma szólt egy távoli haver az ügyben.már csak zseton kéne
Ma megint voltunk másik barátommal fagyizni, nincs párja a római czinilin fagyijának....mondjuk azona helyen elvárható eza szint.amugy 3 órát aludtam jól nyomom, nem vok fáradt kivi vok meddig bíroma emccset ha nem lesz jó elalvás nélkül.
jövő hétvégén névnmaon megitn buli van jó lenne kevesebből kihozni mint a tegnapit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest