Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Nemjó...
Én alapvetően FPS-fan vagyok, aztán kezembe került a fenti három játék. Így ezek hatalmas erővel bírnak, az általad említett világok nem tudnak megfogni, mert nem én vagyok az első személyben...
De most már GOTY tulaj lettem Fallout 3 terén, 10 méter után 5 új küldetés, nagyon baba! De a DeusEx a király, mert a cyber-punk világ amúgy is ütős, már 3szor végig toltam, most jön a negyedik
, a történet még inkább, a feljavított grafika orbitális, és a végszó: igen, az ilyen gammákat magyarul szeretem, hogy minden apró részlet világos legyen. (különben meg olaszul tanulok, angol tudásom eléggé kopottas...
)daa-raa:ááááááá, megszórom magyar ékezetes betűkkel!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én alapvetően FPS-fan vagyok, aztán kezembe került a fenti három játék. Így ezek hatalmas erővel bírnak, az általad említett világok nem tudnak megfogni, mert nem én vagyok az első személyben...
De most már GOTY tulaj lettem Fallout 3 terén, 10 méter után 5 új küldetés, nagyon baba! De a DeusEx a király, mert a cyber-punk világ amúgy is ütős, már 3szor végig toltam, most jön a negyedik
, a történet még inkább, a feljavított grafika orbitális, és a végszó: igen, az ilyen gammákat magyarul szeretem, hogy minden apró részlet világos legyen. (különben meg olaszul tanulok, angol tudásom eléggé kopottas...
)