Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy régi dell voestro 1310 notrbookom és az lenne a kérdésem,hogyan lehetne beállítani usb-ről bootoljon?
F12 nem reagál.Biosba hogy lehet belépni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Dell Vostro 1310-hez keresek vga drivert,ami felmegy win7-re esetleg tudna valaki segíteni ebben? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy E6440 notebook-m+ e port plus ii.A kérdésem az volna,hogy képes-e a gép 4k@60Hz-re így,vagy csak 30Hz-re? (szeretnék venni 4k külső monitort hozzá)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy win update (1903) után iszonyú hangja lett a gépnek.Valami nagyon pörgeti a cpu-t,de nem tudok rájönni hogy mi.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Raymond #63986 üzenetére
Délután nem használtam a gépet,most bekapcsoltam és jó,nem pörgeti a ventilátort.
Viszont nem tudom az audio drivert lecserélni legújabbra.Hiába telepíteni fel és indítom újra a gépet,soha nem fejezi be a telepítést.(mindig el akarja távolítani a régi drivert,holott én azt már leinstaláltam) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Félig off a kérdés,de nem tudom hová írhatnék.
Szóval adott egy Dell E6440 amit hdmi kábellel kötök rá egy monitorra.
De az utóbbi pár napban észrevettem,hogy elkezdett vibrálni a kép.Alig észrevehető,inkább csak a fehér v világos háttérnél látszódik,de akkor elég zavaró.
Vajon mi lehet a probléma?A hdmi kábelt ki/bedugtam,de ugyanúgy csinálja sőt,még rosszabb mert néha kép is elmegy. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Ma reggel ezt írta ki a laptopom,ez mi és hogyan lehet eltüntetni? [kép] -
ToBeY
nagyúr
Vajon az e port plus ii mekkora monitort kezel max?Többször nekifutottam a kérdésnek,de sohasem találtam rá egyértelmü választ.
Most hogy monitort kell vennem,jó lenne tudni,hogy 4k display-t kezeli-e?
Egy 27" 4k gondolkodom...[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bogyó bá' #65629 üzenetére
4k60hz nem tudom van értelme,de vennék 4k monitort,hogy tudjak filmeket nézni jó minőségben.Ezért kérdeztem,hogy 30Hz elég-e ehhez..
Tsebacsi: Van e-port plus II dokkolom azzal gondoltam a 4k monitort meghajtani.
A gépen E6440 szerintem elég erős hozzá,hogy 4k-ban filmezzek,youtubeozzak külső monitorral.CSak nem tudom,számít-e ez a 30Hz/60Hz filmezésénél netezésnél? -
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok a segítséget,akkor belevágok,aztán meglátjuk siker lesz-e.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Egy E6440 szerettem volna az audio drivert feltenni,de egy loop-ba kerülök a telepítővel,amit soha nem tud instalálni a win valami ötlet?! -
ToBeY
nagyúr
Beírom hátha más is filózik ilyesmi, és ezzel segítek vele.
Dell eport plus II-vel megy a 4k@60Hz DP keresztül! -
ToBeY
nagyúr
Viszont most hogy a dokkolót bekötöttem belefutottam egy olyan hibába, hogy az usb tv tunerem a külső hangszórón szól, nem pedig a fejhallgatón?! Ez mitől lehet, minden más rendesen a fejhallgatóban szól (ahogy eddig az usb tv tuner is)?!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Esetleg tudja valaki,hogy E6440-ben lévő intel 4600 vga támogatja-e a 10bit-es színmélységet?
Mert a monitorom tudná,de csak 8bit-en megy. -
ToBeY
nagyúr
A Dell notikban van dual bios vagy bármilyen védelem ha balul ütne ki a bios update?
Le szeretném frissíteni a biost (supprot assit-al) és kicsit tartok tőle mert még nem csináltam ilyet. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Mi a fene az a Bulk In Interface Interface és honnan tudnék hozzá drivert letöltetni?
A win10 magától nem ismerte fel.E6440 a noti. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az mennyire rossz hogy "full load" mellett ilyen 95-97 fok-os a cpu? (aida64 szerint)
Én egy picit soknak érzem ezt egy e6440-ről van szó i74600m van benne.
Idle olyan 57fok kb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Riasztó topik
- SkyShowtime
- Politikai mémek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest