Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisherceg85
tag
válasz
BobChemistry #57569 üzenetére
Na erre én is kíváncsi volnék, hogy a Precision sorozatból lehet e alternatíva?
Én képszerkesztéshez a következőt néztem ki:
Dell Inspiron 7567
• Gyártó: Dell • Processzor típus: Intel® Core™ i7 Processzor Quad Core • Számozás: 7700HQ • Memória méret: 16GB • Merevlemez méret: 1TB • SSD / Flash meghajtó: 128GB • Videokártya típusa: GeForce GTX 1050 Ti • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 3840 x 2160 • Tipus: UHD IPS LED / matt • Operációs rendszer: Windows 10 • Garancia időtartam: 3 év • Szin: FeketeValaki tapasztalat? Matt kijelző képszerkesztéshez nem optimális ha jól tudom ugye?
Vagy a 7577, csak az kérdés, mikor jelenik meg itthon...
-
Quent1n
senior tag
válasz
BobChemistry #5461 üzenetére
Nagy kérdés, hogy mennyit szánsz rá, ugy sokkal könnyebb ajánlani bármit is. Ha már Dell -es topikban vagyunk akkor én az általad leírt dolgokra egy Latitude -öt ajánlanék. Asus, MSI ? Nem célszerű? Hát ha vkinek arra van pénze, sztem egy Asus -al meg egy MSI -vel még mindig jobban jár mint egy Acer -el vagy FuSi -val (persze szigoruan Amilo szériára gondolok itt). De ha megengedheted magadnak akkor véleményem szerint a Dell,HP,IBM hármasból szemezgess azok közül is a business class modellek közül. Dell Latitude, HP nc (az uj jelöléseket nem igazán vágom) IBM Thinkpad. De még ottvannak a Toshiba Tecra -k is amik szintén igen jo gépek. Ha nincs rá keret akkor egy Inspiron vagy egy Vostro is tökéletesen megfelelhet neked. Vostrorol elég jokat hallottam, nekem meg Inspironom van (6400) és tökéletesen megvagyok vele elégedve. Én hetente kétszer -háromszor, hozom-viszem hátizsákban buszon/metron és jol birja
.
-
kekegsm
őstag
válasz
BobChemistry #5457 üzenetére
Persze. A Latitude birja a strapat, olyan embereknek terveztek, akik napi 12-15 oraban hurcolasszak (a maradekban meg torrenteznek...
)
Az Inspiron meg consumer, jobb felszereltseg altalaban (multimedia tekinteteben), de gyengebb minoseg. A ketto kozti nagyon kellemes kozeput a Vostro.
Ha lehet, akkor a Lenovo, Dell, HP kinalatabol valogass, jobban jarsz, mint valami "gazdasagos" modellel.
-
Dolby
senior tag
válasz
BobChemistry #5455 üzenetére
Az inspiron consumer a latitude pedig business gép ha minden igaz. Minőségben és árban is máshol vannak :-D
Bár egyértelmű hogy inspiron sokkal használhatóbb consumer mint acer fs vagy ezek. :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest