- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz
rb26dett #76418 üzenetére
Ha az ajánlott Power Managert használod, akkor próbáld ki a többi sémát is, mert nálam pl. nem egyértelmű a helyzet. Nekem egy kicsit újabb, 1235U processzor dolgozik a gépben (Inspiron) és már újkorában is vacak volt a hűtése, hangos, folyamatosan pörgött idle-ben is. Végül rávettem magam, visszaküldtem gariban, kicserélték a teljes hűtést és azóta legalább az éles, visító hang eltűnt.
Visszatérve a Power Managerre: nálam az Ultra a leghalkabb. Nem vicc, nem is kell hozzá tesztelgetni egy perc alatt kiderül, mert minden más állásban azonnal felpörög maximumra a venti. Az Optimized még elviselhető, mert abban egy idő után leáll egy kicsit. A többi kettő, a Quiet és a Cool kuka. Ha jól tudom pont 11th gen Intelektől kezdve ami neked is van a Dellekben a hűtés nem sikerült túl jól.
Nekem az hozta el végül a megváltást, hogy vettem egy nagy Zalman coolert a laptop alá. Semmi csicsa, egy nagy venti alacsony fordulaton és kb. néma - azzal már úgy működik a laptop, ahogy azt egy kis irodai laptoptól elvárná az ember. De ha bármi zajlik a háttérben, frissítés, karbantartás, azonnal max álláson van mindig a venti. Ez sajnos ilyen. Nálam legalább nem forró, ezzel pont az a "gond", hogy nem hajlandó 50 fok fölé engedni a CPU-t, pedig egy értelmesebb hűtési beállításért cserébe boldog lennék a 70 fokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Villanyszerelés
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest