- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseyAdams
csendes tag
Igen, Angliából van, pontosabban Newcastle-ből. Az angol ebayen találtam egy EComputers nevű power seller shopot (link). Az egyedüli probléma az volt, h nem szállítanak csak a UK-be, és Írországba, ezt én úgy hidaltam át, h van kint egy haverom Londonban, és ő megvette, neki leszállították, majd pedig egy csomagküldő céggel elküldte. Az egész procedúra nem volt két hét...
Én a következő gépet rendeltem: link
590 font volt + 25 font szállítás (Londonba) + 20 font (Pestre), ez így összesen 635 font, ami 345-tel számolva (szerencsére a font gyengélkedik mostanság) 219000 Ft. Én ahogy nézegettam itthon az árakat egy Ins1520 T50xx-es procival, 1 giga rammal, és egy 8400M GS-el gpu-val 230 eFt, és a kép gép teljesítményét össze sem lehet hasonlítani! Itthon ez a gép sztem tuti 30 fölött van...
A gépen természetesen angol keyboard van, de átállítottam a bevitelt magyarra, így tudok ékezetes karaktereket írni, csak nincsenek ráírva a billentyűkre. (de úgy tudom, h itthon ki lehet cseréltetni magyarra kb 15 rongyért, de sztem nem fogom, mert úgyse nagyon nézem a bill-t, ha írok...)
A géphez volt a drivereken kívül egy eredeti Vista Home Premium is, ennek csak egy hátránya van, hogy ehhez nem lehet magyar nyelvi pakkot telepíteni (állítólag csak az Ultimate-hez lehet), így marad az angol oprsz., majd ha csak akkor lesz magyar ha legközelebb új rendszert telepítek.
Remélem sikerült választ kapni minden kérdésedre, ha esetleg vmit kihagytam csak szólj!
Egyébként ha lesz egy kicsit több időm, majd írok róla egy részletesebb külső, belső tesztet PH fórumra... (eddig csak egy 3dmarkt06-ot futtattam le 3271-es eredménnyel, ami a 3285-ös notebookrewiev-eshez képest nem is rossz!Üdv,
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest