Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JoseyAdams

    csendes tag

    válasz fwgoze #6830 üzenetére

    Igen, Angliából van, pontosabban Newcastle-ből. Az angol ebayen találtam egy EComputers nevű power seller shopot (link). Az egyedüli probléma az volt, h nem szállítanak csak a UK-be, és Írországba, ezt én úgy hidaltam át, h van kint egy haverom Londonban, és ő megvette, neki leszállították, majd pedig egy csomagküldő céggel elküldte. Az egész procedúra nem volt két hét...
    Én a következő gépet rendeltem: link
    590 font volt + 25 font szállítás (Londonba) + 20 font (Pestre), ez így összesen 635 font, ami 345-tel számolva (szerencsére a font gyengélkedik mostanság) 219000 Ft. Én ahogy nézegettam itthon az árakat egy Ins1520 T50xx-es procival, 1 giga rammal, és egy 8400M GS-el gpu-val 230 eFt, és a kép gép teljesítményét össze sem lehet hasonlítani!:) Itthon ez a gép sztem tuti 30 fölött van...
    A gépen természetesen angol keyboard van, de átállítottam a bevitelt magyarra, így tudok ékezetes karaktereket írni, csak nincsenek ráírva a billentyűkre. (de úgy tudom, h itthon ki lehet cseréltetni magyarra kb 15 rongyért, de sztem nem fogom, mert úgyse nagyon nézem a bill-t, ha írok...)
    A géphez volt a drivereken kívül egy eredeti Vista Home Premium is, ennek csak egy hátránya van, hogy ehhez nem lehet magyar nyelvi pakkot telepíteni (állítólag csak az Ultimate-hez lehet), így marad az angol oprsz., majd ha csak akkor lesz magyar ha legközelebb új rendszert telepítek.
    Remélem sikerült választ kapni minden kérdésedre, ha esetleg vmit kihagytam csak szólj!
    Egyébként ha lesz egy kicsit több időm, majd írok róla egy részletesebb külső, belső tesztet PH fórumra... (eddig csak egy 3dmarkt06-ot futtattam le 3271-es eredménnyel, ami a 3285-ös notebookrewiev-eshez képest nem is rossz!:)

    Üdv,
    J.

Új hozzászólás Aktív témák