- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz JoseyAdams #6494 üzenetére
Én a brit eBay-en vettem a Latitude D620-amat, fiatal, használt, kiváló állapotban, nem volt semmi átverés, DHL szállítás 3 nap alatt. Liciteken rendkívül jó árakat lehet elérni. Fontold meg a következőket:
- magyar OS és billentyűzet hiánya (utólag cserélhető mindkettő)
- töltőhöz átalakító kell (nem drága)
- akku állapotára nincs utalás (lehet azért érdeklődni)
- garancia (nem tudom mi a jogi helyzet a kintről behozott gépekkel, de szerintem nem érvényes itthon)
- a kereskedőt hogyan értékelik másokÉn nem bántam meg.
No stress, no work Today!
-
turho
addikt
válasz JoseyAdams #6505 üzenetére
Ez engem is érdekelne....gyönyörű a 1501 glare fényes kjelzője, de azt sem tudom ezt mivel szabad majd pl. takarítani hogy ne karcolódjon meg :S
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Palika71
őstag
válasz JoseyAdams #6505 üzenetére
Semmi köze a felbontáshoz. Ha valahol mégis így látszik, az csak véletlen.
A fényesen van egy speciális réteg, ami igencsak megkönnyíti a tisztítást, és (számomra) sokkal élvezhetőbb képet ad, mint a matt.
De kizárólag csak akkor gondolkodj fényes verzióban, ha mindig megtudod oldani a megfelelő fényviszonyt! Mert kegyetlenül visszatükröz mindent.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Soulskater
csendes tag
válasz JoseyAdams #6813 üzenetére
Úgy tudom kaptál hozzá telepítő cd-t!Nekem még nem volt részem eme megtisztelő direct media pöcsölésben(elnézést a szóhasználatért) de ha megjön a gépem akkor csatlakozom hozzátok!!Alig várom!;) Így csak annyit tudok javasolni hogy add meg magadnak a rendszervisszaállítás lehetőségét majd mehet a telepítés.Tényleg ilyen gáz ez az opció a dellnél?
-
Exson
csendes tag
válasz JoseyAdams #6813 üzenetére
ezekre gondoltam, igen
-
Soulskater
csendes tag
válasz JoseyAdams #6828 üzenetére
WOSS KFT. től de azért ilyen lassú mert egy cégen keresztül rendelem és a sok-sok kedves dolgozó gondolom észbekapott hogy uhh nekem is kell egy notebook csak hogy legyen, és mint tudjuk a logisztikán emberek dolgoznak, úgyhogy rengeteg rendelésük van, rendelésleadástól tutira 5hetet!!!(most hangosan sírok!!!) vállaltak!Szóval az a helyzet, hogy Zimbabwe-ből teknősháton is gyorsabban megjönne!!e köszönöm a bíztatást!
[ Szerkesztve ]
-
fwgoze
aktív tag
válasz JoseyAdams #6828 üzenetére
Angliából rendelted?
Magyar billentyűzetet használsz, ha igen akkkor tudtad azzal kérni, vagy itthon cserélted?
Honnan rendelted?
Olcsóbb volt így? -
fwgoze
aktív tag
válasz JoseyAdams #6844 üzenetére
JoseyAdams ,tudnál válaszolni ezekre?
-
fwgoze
aktív tag
válasz JoseyAdams #6851 üzenetére
Köszi az infókat!
Csomagküldéssel minden rendben volt? Nem kellett vmi vámot fizetni rá?
Garanciával minden rendben? Mármint itthon is érvényes? Volt már gondod...mentél már szervízbe, ha igen mi történt?
-
fwgoze
aktív tag
válasz JoseyAdams #6858 üzenetére
Közben rájöttem, hogy UK, mint EU-s ország, és Mo., mint EU-s ország között nincs vám...
Viszont ez a szériaszámos dolog nem hangzik túl megnyerően...mivel ha elkezdenek vitatkozin veled, akkor nincsen semmi a kezedben, amit mutogathatsz nekik...de reméljük, hogy a következő egy évben nem lesz rá szükség!
-
kekegsm
őstag
válasz JoseyAdams #8718 üzenetére
Nekem semmi gondom vele, néha 12-13 órát megy maxon.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
wwhy
veterán
válasz JoseyAdams #8977 üzenetére
A szerelési kézkikönyvben részletesen, lépésről lépésre le van írva (Dell honlap)
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
MajaG
senior tag
válasz JoseyAdams #8977 üzenetére
Ez alapján menni fog, de amúgy le van írva, a kézi könyvbe magyarul, le tudod szedni a dell honlapról.
-
MajaG
senior tag
válasz JoseyAdams #8984 üzenetére
Inspiron, vostro bill-el? Huu jól nézhet ki.
Ha van kép dobjál fel egyet.
-
MajaG
senior tag
válasz JoseyAdams #9024 üzenetére
Ha így lehetne venni inspiront, lehet most nem vostrom lenne.
Nagyon jól néz így ki.
-
MajaG
senior tag
válasz JoseyAdams #9032 üzenetére
Igen, én is innen szedtem le. Köszi erre gondoltam. Megyek kipróbálom.
-
Palika71
őstag
válasz JoseyAdams #9935 üzenetére
Nekem is szent meggyőződésem volt, hogy ez nem lehet hatással az akksira, de mára már elbizonytalanodtam.
Mindenesetre 6 hónap alatt 5 óráról 3-ra csökkent az akksis készenléti időm.
Azt mondták a szervízbe, hogy garanciába kicserélik, ha gondolom, tehát valószínűleg ez nem normális jelensége az akkumulátornak.
De mondjuk az sem normális, hogy a gép gyakorlatilag fél éve bevan kapcsolva.
Passz.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest