Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Ott a pont. Még egy komolyabb tesztet sem láttam ahol feketén fehéren kimondták volna h a GDDR3 sokkal jobb a 2-nél. GDDR2 nél emlékeim szerint ha 5-10%al jobb volt. KisApam korábban 30-40%ot irt amit nehezen sőt kerek perec kimondom
sehogy se hiszek el mig egy valamire valo tesztet nem látok. Persze ha van ilyen teszt én kérek bocsánatot
.Kicsit megkésve válasz erre is (#5077): Semmi nem indokolja a Vistát sztem se. Csak mivel azt kaptam a notihoz, azt használom. Idáig a legnagyobb szivfájdalmam h a MM Fusion 1.5 nem hajlando futni rajta. Amugy designos, sebességbe se rossz 2gb rammal, nem fagy nem nyűgösködik (legalábbis nálam), és még az első komolyabb javitocsomag ki se jött. Ennél már csak jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sehogy se hiszek el mig egy valamire valo tesztet nem látok. Persze ha van ilyen teszt én kérek bocsánatot