Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
Szent Isten! Ember!

Örülök Neked, vége a nyaralásnak, jön a rossz idő. Tessék most már fórumozni.
Erről jut eszembe, itt visszaolvasva, nekem nincs ilyen melegedős gondom, de azért a kis kütyüm védelmében, a hétvégén beszerzek egy külső hűtő padot.

Biztos, hogy elrontani nem fogja, minden laptopomhoz vettem, ennek miért ne tenném.
-
ferko21
csendes tag
ÜDV! TELEPÍTSD a DELL SUPPORT CENTERt,és ezzel megtudod nézni többek közt
a HDD,és a CPU hőmérséklettét is!
Innen letölthető - http://support.euro.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=hu&cs=hudhs1&l=hu&s=dhs&releaseid=R289543&SystemID=INSPIRON1012&servicetag=&os=WW1&osl=EN&deviceid=26642&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=0&libid=25&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&source=-1&fileid=431067 -
ju2tin
csendes tag
A nagy büdös fenéket jó!
Úgy megbántam hogy megvettem ezt a gépet (1010) mint a fene!
130ért vettem másfél éve plusz kamat ~ 150ezer felett volt a vége és csak a baj van vele!!
3szor volt szervizben elvileg a Dell magyarországi szervízében és mindhárom alkalommal ültek rajta vagy másfél hónapot!!! És azért volt 3szor szervizben mert a hülye szervizesek mindig elszurtak benne vmit, vagy kifelejetettek belőle vmit!! EZ GÁÁÁÁZ!!!
Másfél évből fél év garancia arra ment el hogy ők ültek a saját maguk által előidézett hibákon??? Normális ez?
...
Ja és persze mostanában már a töltést is és csak néha veszi, bekapcsolt állapotban ha rádugom a töltöre akkor van mikor nem tölt, hanem a led villog fehér/rózsaszínűen!!!
És én azért küldjem vissza a gépet, hogy megint hónapokig üljenek rajta??
El akarom adni ezt a sz.rt, de még ez se megy ha állandóan előjön vmi hiba!!
Kivagyok már nagyon!
Ennyit arról hogy milyen jó... -
HartgeH3-2.8
addikt
Szia, a halvány írást azért látod mert az "off topic" hozzászólás tehát azt arra használjuk ami nem kimondottan a tárgyhoz kapcsolódik de azért le akarjuk írni..
Ezt az "OK" gomb lenyomása előtt tudod eldönteni."Picit irigykedem a Win7-es Dell mini használókra én is kipróbálnám de eredeti XP van rajta azt nem akarom kukába dobni..
-
-
-
Attila75
tag
A pontos típusazonosító segít a válasz megtalálásában
1010 - CPU és RAM egyben
10V (video) - 1011 - RAM cserélhető a teljes gép szétszerelésévelDe keresse meg mindenki magának a választ:
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/manuals?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=anavmlAzt hiszem így kiveséztük....
-
Attila75
tag
Pontosítanék, nem 3-at kellene, hanem többet, de felesleges....
http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins1010/en/sm/cpu.htm#wp1084976
A memória és a CPU egy modulra van szerelve, így ez csak egyben cserélhető......
(Bár nem tudom, hogy találsz-e ilyet egyáltalán)A memória tehát simán memóriamodul cserével nem bővíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)