- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Sajnos az Aladdin nálam a gagyi minősítésbe került.
Ingadozik az étel minősége, a kiszolgálás lassú és gyatra. Hiába a rengeteg személyzet, ha szakmailag nem ütik meg a minimum szintet. Rendszeresen elfelejtik mit kérnek a vevők, a hangulat meg hulla. Ráadásul a logisztikával is vannak bajok.
-
beherit
tag
válasz
hentes555 #5497 üzenetére
Szerintem egész korrekt a 100% pizza, csak szerintem már-már túl sok a feltét rajta. Meg kicsit savanyú a paradicsomos alap, olyan, mintha igazi paradicsompüré lenne
Mikor először megfogtam a dobozt, olyan nehéz volt, azt hittem kettő van benne.
A grande boscós se rossz.
De Debrecen még nem sikerült megtalálni azt, amire azt mondom, hogy na igen, ez az.
Rengeteg olyanba futottam már bele az elmúlt pár évben, hogy olyan vékony volt, hogy konkrétan a dobozból kellett kivillázni mert beleragadt, meg adagra is annyi volt, hogy kettő is lement volna belőle. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Holnap este szeretnék rendelni egy pizzát házhoz este 8 felé. Tudtok ajánlani valami jó helyet, ami nem is nagyon drága? Eddig akit kérdeztem a 100% pizzát mondta, annál van jobb ajánlat esetleg?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Kickass #5493 üzenetére
Ideje volt. Egyébként csak tulajdonos váltás volt, de az új tulaj is ott akarja folytatni, ahol a régi abbahagyta... magyaros, amerikai, japán, mexikói és egészséges ételek. Röhög a vakbelem, de már a Mangánál is röhögtem. Ennyi típusú ételt egy helyen... vicc.
Arról nem is beszélve, hogy a Manga tulajdonos nagyon be volt sz@rva a nem éppen szép értékelésektől a kaja kapcsán, mert Facebook oldalon nem is lehetett értékelni őket, ha pedig valaki beírt valahova, azt törölte. Még jó, hogy a Tripadvisoron nem tud belenyúlni, ott van az igazság feketén fehéren.
Régen, amikor még a Liszt Ferenc utcán voltak, szerettünk oda járni. Az nagyon jó volt... De amikor átköltöztek, ez mind megszűnt.
-
ildi_
tag
válasz
#33253120 #5494 üzenetére
Mi szerettük a street-es marhalevest, emiatt az elején alig vártuk, hogy újranyisson. De mivel 15-20 percet kellett várni a levesre elvitelre, rájöttünk, hogy ez már nem az a kifőzde ami volt. Aztán tavaly ősz tájékán beültünk hamburgerezni, ami finom volt, de mivel egy hajléktalan zaklatott minket, míg ettünk, sejtettük, hogy ez volt az első és utolsó teraszozásunk ott. A régi street bistroba legalább hetente-kéthetente a levesek miatt bejártunk, sajnálom, hogy bezártak. De én nem értem, hogy ez a csapat hova lett és miért nem volt működőképes az a konstrukció?
-
törölt tag
Facebook spamelt, hogy az EatUp-os csapat nyit a Manga helyén valamit...
[link] -
hentes555
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Tud valaki egy jó gyrosost a városban (lehetőleg a belvárosban vagy a közelében) ami nyitva van ma este is 10-ig és tudnék enni egy finom gyros pitát jó áron?
-
nuri
aktív tag
Tud valaki rendes kínai helyet ahonnan rendelni lehet? Az Auchanban nyílt egy régebben, de nem rémlik a neve próbálta már valaki?
-
ildi_
tag
Van valakinek friss tapasztalata a Húsmanufaktúrával, esetleg rendelt tőlük húst az elmúlt 1 hónapban?
-
törölt tag
Jut eszembe. A kedvenc büntetésburgereseim egyre rosszabbat tolnak.
Hami büfé sajt (pizzakeverék?) helyett növényi vackot használ, a hús minősége nem változott, de a mérete lett vicces. 440Ft a sajtburger.
Buszvégnél a Szécshenyi-n az újságos melletti meghagyta a húsméretet, de egyre rosszabb.Ki lett próbálva az 580Ft árú burger a Segner téri döneresnél. Működik. Jó. Tetszik.
-
devil-k
nagyúr
Ma kipróbáltuk az új cukrászdát, ami Mákvirág névre hallgat és a kórházzal szemben található... Háát. Nagyon nem olcsó hely, szóval igen meg fog lepődni egy-két ember, aki a kórházból battyog át majd, hogy vigyen a beteg rokonának egy jó nagy krémest. Ahhoz képest, hogy drága, nem dobtuk el tőle az agyunkat. Viszont a Mákvirág krémes nagyon finom, kellemesen harmonizál.
-
devil-k
nagyúr
Múltkor megkérdeztem Aladdint, hogy árulja már el, hogy miért nem lehet kapni náluk borjú gyrost? Ugyanis lenne rá igény... Azt mondta, hogy ennek az oka egyszerű, nem akar olyan anyagokat felhasználni az ételnél, ami nem természetes. Visszakérdeztem, hogy mégis mire gondol?
Elmondta, hogy a csirkehús az úgy van maga valójában, ahogy látom. A húsokat egymásra tűzik és az összeragad, ráadásul a fűszerek ebben segítenek. Viszont a marhánál nem így van, SZÓJÁT használnak fel, hogy összetapadjon a hús. Nem keveset...
-
nuri
aktív tag
Kipróbáltam ezt a Bosphorus-t. "Adana borjú Kebab tál"-at rendeltem, de szerintem nem azt kaptam.
Másfél órával netes rendelés után hívtak, hogy kicsit lassú a serverük most vették észre, hogy rendeltem, kérem-e még.
Intő jel amire nem hallgattam, csak kértem a rendelést. Újabb másfél óra elteltével megérkezett a futár rendben ki is fizettem (1590+200 szállítás).
Maga az étel pár falat után ment a kukába, mindennek átható faggyú íze/szaga volt, még a sült krumplinak és a salátának is, ehetetlen volt a cucc. -
astorre19
aktív tag
sziasztok!
Wasabival kapcsolatban vannak tapasztalatok?
Régebben többször rendeltünk onnan,és msot kipróbálnánk a running sushit.
-
törölt tag
Köszi
-
gps76
őstag
válasz
#33253120 #5474 üzenetére
Két autósbolt van arrafelé, az egyik az Albert a Sumenen kb. Salla autósbolttal szemben , a másik meg a Szent Anna felé a Gulyás Pál kolival szemben, szintén a 4 emeletes alatt. Ez inkább tuning bolt(uncsitesómé). Ittenkörül lehet.
Itt is van, de 2014-es rögzítés, kérdés hogy ez-e.
-
törölt tag
Átlógtam a napokban egy kávéra a TÁG-gal szembeni lottózóba, (Szombathi István utca vége) és akkor jött be az eladó srác valami cimborája és azzal nyitott, hogy "tudtad, hogy az autósbolt mellett nyílt egy gyrosos?"
Vajon hol lehet ez? -
tahepa
senior tag
válasz
hitman, #5472 üzenetére
Neki még nem sikerült de nekem igen
Vettem onnan a fiamnak ( fejlődő 20 éves szervezet) egy gyros tálat.
Gyors kiszolgálás ( egyedül voltam az üzletben) , megpakolta a tulaj rendesen a tárolót majd jöttek az öntetek..
A kölök azt nyilatkozta hogy pont kellő mennyiségű volt az adag...nem kevés és nem túl sok..pont a megfelelő..
A "tartozékokra" nem panaszkodott...egyedül a csípősségre tett néminemű megjegyzést..rendesen csípett..mint kiderült 2 x is
Összegezve kijelentette hogy vihetek máskor is neki...na persze..ingyé kellene neki.. -
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #5471 üzenetére
Na, sikerült eljutnod?
-
tahepa
senior tag
Tegnap hozattam a kölökkel egy gyrostálat innen és mondhatom finom és bőséges volt 999 ft-ért.
Hús kellően átsülve , a zöldségek frissek , a sültkolompír is jól megsülve ( nem égetve).
Részemről tudom ajánlani ..remélem később sem fog romlani a minőség.
Fotó nincs mivel mire eljutott a tudatomig hogy fotóznom kellene addigra már csak hült helye maradt...de majd legközelebb... -
-
athomi
veterán
válasz
Kickass #5467 üzenetére
Alapára 790,-Ft a honlap szerint, hogy jött neked ez ki 2000-re a végén? Mondjuk ha jól emlékszem van náluk dobozdíj és kiszállítási díj is, de még úgy sem közelíteni meg a 2000-ret.
Régen jártam hozzájuk sokat protekciós tálat enni (olcsóbban kaptam nagyobb adagot). A gyroshús csirkemell, azt valóban serpenyőben sütik. Nekem nem volt vele gondom, mindig frissek voltak az alapanyagok, jók az ízek. Hogy azóta milyen azt nem tudom, mert évek óta nem járok oda.
-
Kickass
őstag
Mai 'innenserendelektöbbet' kajálda nyertese:
un. Grill GyrosAz egy dolog, hogy a gyroshús nem gyros, mert serpenyőben sül, legalábbis gondolom mert nem nyárson az tuti. Az öntet jellegtelen, a hús fűszerezése is. A sajt meg az én agylövésem
De hogy képesek ezt mindet egy, állagra tegnapi vagy tegnapelőtti, szerintem tescos stangliban prezentálni?Ja igen a futárnak adott boravalóval kettőezer forintért.....
Akinek az Aladdinnal baja van gondoljon arra hogy ilyet is árulnak a városban.
#nevereveragain -
gps76
őstag
válasz
hitman, #5463 üzenetére
Nincs akkora forgalma mint egy frekventáltabb helyen levőnek, de inkább minőség, mint mennyiség.
Valamikor a Batthyányin volt Ő, onnan költözött át ide, én is szoktam beszélgetni vele Irakból származik, onnan kapja a fűszert a húshoz, ami nagyon egyedi ízt ad neki.
Én sajtos tálat szoktam venni, ketten a feleségemmel jól lakunk belőle.( jó nem mázsások vagyunk egyikőnk se) Meg nincs bőr a húsban amit nagyon tudok utálni, szoktam az egyik sarkába csípős szószt kérni, nyam-nyam... -
hitman,
őstag
Végre valaki!
A Jalla a legjobb pitában talán az egész megyében és az ára is csak 600ft.
Én este fél 6 fele szoktam menni és akkor nincs szinte senki, van jól megsült hús is a nyárson (ha nagy pörgés van akkor néha kicsit puha a hús).
A sráccal jókat szoktam dumálni és mikor már a kocsival leparkolok áll fel és veszi elő a pitát nekem. -
DNReNTi
őstag
[napi pozitiv]
Az utobbi idoben sokat kajazok a Pizza Holiday-ben. Igazabol csak a menut szoktam nyomni a helyszinen, soha semmi mast nem ettem meg, de a menu az szerintem kiemelkedo a debreceni (na jo, LionOffice kornyeki) menus valasztekbol. Ha valaki epp ar ertek bajnok menut keres a kornyeken, tegyen egy probat. Valtozatos, finom kajak, jo adagok, jo aron.
Udv a sracoknak innen is. -
gps76
őstag
válasz
devil-k #5455 üzenetére
Én már nagyon rég voltam az Aladdinban még amikor a Kistemplomnál volt. Naponta fél óránként megyek el előtte és az a nagy hús ami szerintem van 30 kg, estére elfogy. A napokban kipróbálom megint, bár a Jalla étterem(Víztorony utcán) alatti gyrosos viszi a prímet, mindig friss, saját maga pácolja, fűszerezi a húst van egy többihez nem hasonlítható ízvilága, csak hát hétvégén nincs nyitva.
-
depe95
tag
Valaki tudja, hogy mi történt a zsibis kínaival?
-
törölt tag
Semmit. De ki fogom próbálni.
Valamelyik nap voltam az Aladdin felé, és hosszú kihagyás után azt kellett mondjam, hogy nem jó.
A saláta annyira túl volt hűtve hogy egy pillanat alatt elhűtötte az egész kaját, a hús nem volt túl ízes egyáltalán nem volt megpirulva, és szerintem csirkebőr is volt közte. -
bhonti
aktív tag
Don Pepe, akciós pizza: Bakonyi... Teljesen jó, kiadós!) És még Erzsébet-utalványt is elfogadtak.
-
Kickass
őstag
válasz
#05304832 #5439 üzenetére
Extra tálat szoktam rendelni hol sajttal hol sajt nélkül, a sajt akkor jó ha ráolvad de egyébként bőven elhagyható. A krumplijuk viszont bejön, pedig az is mirelit. Biztos vannak jobbak (bár kebap-ban szerintem most Debrecenben nincs), de kiszállitós helyek közül most ebben a kategóriában az egyik legjobb ár-érték arány szerintem.
Normális gyrost lehet még egyáltalán valahonnan rendelni?
-
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #5427 üzenetére
Maradtam az itthoni sült csirkénél
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5427 üzenetére
Köszi!
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5425 üzenetére
Vajon elvitelre is, vagy csak helyben fogyasztva?
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5422 üzenetére
Meddig tart ez az akció?
-
rayoliviero
veterán
Bosphorus gyorsétterem: Gyros pita csirkehúsból egyet fizet kettőt kap akció van.. 650 Ft a 2 darab.
-
bhonti
aktív tag
válasz
grizlisandor #5402 üzenetére
Búék! Szerintem Campus Étterem idén is. Bár egyre drágul...
-
janos1988
addikt
Debrecenben szolid (nem ilyen noname dj-s) szilveszteri buli vagy inkább év búcsúztató partit tudnátok mondani? Max. 7-8k/ fő. Köszi előre is.
-
nuri
aktív tag
válasz
psychocska #5408 üzenetére
+az igazi hering fíling.
Symphonia-t ha minden igaz ugyanaz üzemelteti és kultúráltabb, igaz nem belváros. -
Peti78
őstag
válasz
psychocska #5408 üzenetére
Milyen kaják vannak?
-
Peti78
őstag
válasz
psychocska #5406 üzenetére
Egy ideje tervezünk oda menni, érdemes?
-
psychocska
tag
válasz
Menj a bikába svédasztalos ebédre. Ott van is miből válogatni és általában azért vannak jó kaják.
-
törölt tag
Még nem szántam rá magam, de sok ismerős szerint csak azért istenített, mert ebben a városban, ez az egyetlen "kirakatétterem"... Na, hogy ebből mi igaz, mi nem.... Én max a megszűnt tesco-s kocsiról, és a szintén megszűnt Kossuth téri kisüzletről tudok nyilatkozni, de az meg nem az Ikon, hanem a brand alsóbb elérése volt...
-
tahepa
senior tag
válasz
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5398 üzenetére
Annyira dicsőítik pedig, egy kedves ismerősöm mondta csak, hogy annyira nem ájult be tőle.
(#5402) grizlisandor Első körben a Hajdúsági éttermet (Gödör) ajánlom. Nekem mostanában a Both-Dega Imbisz lett szimpatikus, bár ott csak egy napi menü van, de állíthatsz is össze magadnak.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hol érdemes ebédelni Debrecenben? Valami jól főző kifőzdére gondolok, ahol lehet választani több menü közül.
-
törölt tag
Gilbert zsenialitása: ma reggel 9:50-kor igazolják vissza a tegnap este 8 órakor leadott rendelést. Este a telefont is baszták felvenni. Egy újabb hely, amit a továbbiakban le kell sz@rni. Most meg simán mellétették a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- HOPPÁ! SUPREME7 Túrkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged