- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emlékszem visszatérő probléma volt valakinél a hal.
A Dósa Nádor téren a Kolbice helyén nyílt egy kifejezetten halas fast food.
Mással voltam elfoglalva amikor arra jártam, nincs meg a neve.
De jellemzően sültek voltak a promófólián az ablakon. -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debrecen-Budapest (M3) vonalon/irányban melyik éttermet tudjátok ajánlani, és/vagy melyiket érdemes elkerülni? Lehet pályán letérve pár km távolságra is.
Köszi
-
D@niel
addikt
hosszú évek óta az expressz pizza a kedvencem, a mai nap ért az első kellemetlenség:
1500 ft alatt nincs már házhoz szállítás ...mivel rendszeresen rendelek, ez így már nem fér bele
ennyiért már legalább 30-asat várok el, és a többinek is rendben kell lennie
a másik no.1 a donpepe volt, tudjuk, hogy már ők sincsenek
így egyenlőre a király maradt, mint lehetséges opció, árban is, minőségben is rendben van, udvariasak, szólnak előre ha késés lesz, múltkor kaptam ajándékba vaniliás golyókat, viszont annyira nem tudok jól lakni vele, mint a másik kettővel (nem űltet le)
időnként a mikepércsi úti, ami laktató, de kemény az alja, és kissé száraz is a feltétha van valami titkos favorit, szívesen venném
az expressz, és dp-hez hasonlót keresek, tehát nem vékony tésztával
happyhot-ot próbáltam, egyáltalán nem jött be -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az Egyetem sugárúton az Aveszta/Hetes tanszék épületében nyílt egy új kajálda. Ha jól emlékszem valami M betűs. Valaki próbálta már? Alig lehet észrevenni.
Konkrétan a Hetes tanszék és a Hificomp közé ékelődött be.
-
devil-k
nagyúr
Kiszolgálás: 4
Kaja: 4,5 - 4,7 között(#5885) athomi
Igazából nekem tényleg nincs gondom már a srácokkal. Egyszer-kétszer kivertem a balhét, mert hideg volt a kaja, nem volt megpirítva a pita... stb stb. Gondolom akkor megjegyezték az arcomat és azóta minden rendben van. Igazából én nem barátkozni járok/járunk oda, hanem enni. Azzal nem szokott baj lenni általában. A rizs az botrányosan sz@r, azt mondtam is, abból többet nem is kértem. -
athomi
veterán
válasz
devil-k #5883 üzenetére
Majd ha egy olyan eladó szolgál ki akinek nem foglalkoznak a betanításával, leszólítani nem mer, majd 2x kérdez vissza hogy mit kértél a tálba és végül összedob egy jó kis olaszos gyrost (csupa paradicsom az egész), akkor neked is más lesz a véleményed.
Szinte mindig elvitelre vásárlok, most menjek vissza megpanaszolni a kiszolgált ételt?
-
devil-k
nagyúr
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #5879 üzenetére
Sok az új vendég, azért jó az értékelés. Kérdezzünk meg 10 régi motorost, aki még a Széchenyi utcán kezdte látogatni őket, amikor Mózes dobta össze a fantasztikus pitát. Vajon 5-ös skálán mit kapna?
(#5880) devil-k Igen, igen! Mi is voltunk, borjú dönert ettem, kibökte az erős pistát, nem is kértem bele csípőset (sem) . Rosszul vagyok ettől a fogalmatlanságtól...
-
törölt tag
Voltam a napokban a Food factory-ban.
Létezik, hogy a Killer Bean burrito-ban ugyanaz az vákuumfóliás marha van mint a burgerekben? -
devil-k
nagyúr
Pedig mostanában van egy összeszokott normális csapat. Én már nem tapasztaltam rosszul összerakott pitát és suttyóskodást. Tény, hogy egy jó pár hónapig volt ilyen gond és én sem szerettem oda járni. Ha nem teszik valami, én mindig szóltam és mindig orvosolták. Az alkalmazottak egy hatalmas gond van: figyelmetlenek.
Azért a Google-n is a 4.6-os átlag 489 véleménnyel. Hát... nem úgy látom, mintha sz@r lenne. Bár az olyan véleménnyel nem tudok azonosulni, hogy azt kifogásolja, hogy az ételt neki kell az asztalhoz vinnie.
-
depe95
tag
Hát valamelyest gondolom, Miskolcon meg Szegeden van. Én miskolcon találkoztam velük, ott van egy rendes éttermük meg egy kis kiadós rész a főutcán.
Alapjába véve török gyorsétterem, 1200-1800 körül van egy főétel körettel együtt, 700 a gyros pita (van tál is, viszont egy pitával jól lakok, így azt sose vettem még miskolcon se
), van sok desszert.
Azt hittem hogy így, hogy a bika oldalán lesznek drágábbak lesznek mint miskolcon, de szerencsére nem.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Real Ghoost #5868 üzenetére
Kipróbáltam közben, teljesen egyetértek, amolyan magyaros gyros. Írták is, hogy egyedi fűszerezésű, nekem sem jött be annyira és valóban száraz volt. Ahhoz képest, hogy 2 szósszal lehet kérni elbírtam volna még kicsit többet. Akciós áron még elment, de egyébként van jobb is.
-
depe95
tag
Megnyílt a Sever étterem a bika oldalán, ha gyrost szeretnétek enni akkor ide menjetek el mindenképpen. Miskolcon csak itt ettünk, nagyon jó árak és több mint elég adagok.
A gyros pita 700 Ft és nem ilyen bolti pitában adják.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Scarabeus #5867 üzenetére
Salt and Pepper: a gyroshoz semmi köze annak amit adnak, - olyan magyaros gyros: kiszáradt csirke hús, sült krumplival és zöldséggel, tartármártás szerű (!) öntettel - egyébként adagra egész nagy, de nem ajánlom őket., már ha egyáltalán nyitva vannak még, elmentem párszor előttük és be volt zárva.
-
Scarabeus
aktív tag
Tour the Food +1, ár/érték arányban elég jól állnak.
50 cm-es Hawaiit szoktam rendelni, 2340ftért kiváló. Pénteken 13:15kor leadott rendelés 45 perc alatt megjött, feltét van rajta bőven és ízre is patent.
Más: Salt and Pepper gyrostálat rendelt már valaki? Mekkora az adag pl. egy Gery-hez képest?
-
depe95
tag
Az auchanos kínairól tud valaki valamit? Miért zárt be?
-
D@niel
addikt
válasz
gyantaszuz #5861 üzenetére
részemről marad az aveszta, 1300 a tál, és bár régen jobb volt a hús, valahogy sokkal jobbat tudok ott enni (szeretem, ha pihennem kell étkezés után)
most rendeltem a mikepércsiről egy alap döner-tálat, mindjárt mutatom, pár éve 5/4-et adtam neki, akkor így nézett ki:egyébként bírom a helyet, pizzát szoktam tőlük rendelni ami eléggé laktatós, vastag tésztával, elég feltéttel (extra sajtot itt nem is szoktam kérni), és egyébként bírom őket: már 2x előfordult, hogy a futár - aki egy idős ember volt, és azóta kirugták - rossz pizzát hozott fel nekem (sonkás-kukoricás helyett sonkás-gombásat), majd vissza kellett hívnom a diszpécsert akik oda is tették sütni az enyémet, miközben azért nagyjából meg is ettem a gombásat, így amit utólag kihoztak ingyen volt
második alkalommal még extra palacsintát is kaptam grátiszbapersze az idős bácsi megpróbálta mindkét alkalommal, hogy adjam vissza az első pizzát, vagy legalább fizessem ki, de hát nem ment neki a dolog
-
D@niel
addikt
tettem egy próbát, mivel hatott a marketing a honlapon
, azt kell mondjam nem csalódtam, a feltét teljesen jó, van elég sajt, sonka, kukorica, a tészta kellően vastag ezáltal laktató (nálam ez az elsődleges), szépen átsült az alja is, telefonban kedvesek voltak és 1 óra alatt meg is érkeztek vele a jégcsarnokhoz
remélem a következőek is ilyenek lesznek, ugyanis mondtam nekik, hogy ez az első rendelésem -
D@niel
addikt
akropolis gyros megtörtént az ár emelés
sima gyros tál + pita eddig 1530 volt, most már 1890
szépen vissza is mondtam amikor említette az árat, soha többet; oké minőség, finom, de nem a Balaton parton vagyunk -
D@niel
addikt
sziasztok,
hol lehet ma napi menüt (leves+második) rendelni egy főre?
Nevada jó lenne de három főre szállít ki minimum -
Peti78
őstag
Hali!
Lehet ma rendelni kaját valahonnan?
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
#05304832 #5846 üzenetére
Mi munkahelyi csapatépítőn jártunk ott pár hete, bőségtálakat ettünk, a szokásos rántott és sült húsokkal, plusz vegyes körettel, nekünk nagyon ízlett, meg voltunk vele elégedve. A hamburgert pár éve kóstoltam ott, az már akkor sem volt jó, a többi ételüket mostanában nem próbáltam.
Elég gyakran cserélődik ott is a személyzet egyébként, valószínűleg ez is közre játszik abban, hogy időnként gyengébb a minőség. -
Peti78
őstag
Voltam ma az osönben, vettem egy sajtos rudat, meg egy virslis párnát. A szokásos minőség , kiszolgálás és árak. Mindenkinek tudom ajánlani!
-
ildi_
tag
Kovácsék talán januárra vállalnak, de úgy tudom már december elején sem vállaltak karácsonyra. Amúgy jók, de bevallom ettem már jobbat is. Én a Gödört próbálnám (lentebb linkelték), vagy a Kajüt-öt, december 26-ra amúgy nem hiszem, hogy vállalna bárki frissen.
-
tahepa
senior tag
-
qfm
őstag
Egyáltalán hol lehet Debrecenben jó tálakat kapni? Van valami ami bevált nektek?
-
MilkyWay97
csendes tag
Sziasztok!
Olyan helyet esetleg tudtok, ami nyitva van 26.-án? Hidegtálat szeretnénk rendelni. A Don Perdóról pl tudom, hogy nyitva lesznek aznap, de ott ugye nincs tál.
Köszönöm előre is!
-
Habsteve
tag
Sziasztok. Debrecenben hol lehet enni tenger gyümölcseit, leginkább homár/óriásrak félét?
-
Peti78
őstag
Van libamáj a Csokonaiban, vagy én nem látom?
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Időt és energiát szeretnénk spórolni a karácsonyi menüvel. Az asszony hideg libamájat enne, én tatárbeefsteaket. Mindezt rendelni szeretnénk, 24-én. Ki melyik éttermet tudja ajánlani?
-
koshmar
veterán
Tudtam én, hogy esik a színvonal, még egyetemi időkben (Oli előtt) oda jártam, nem volt gond.
Aztán mikor utoljára voltam (2-3 éve?), már éreztem, hogy a hús néhol szinte nyers, máshol meg kicsit fekete.Talán a krumpli az, ami ott mindig nagyon király volt, Olinál nem mindig, néha kicsit puhább, nem olyan roppanós (de pl. szombaton az is remek volt).
Ja és a csípős, ami Olinál csak úgy csíp simán, az az Effeniben perzselt -
athomi
veterán
válasz
#33253120 #5813 üzenetére
Azt hiszem vasárnap zárva vannak. Meg szoktak tartani minden évben egy-két alkalommal olyat, hogy 1 hétig zárva vannak. Zárás előtti órában már nem érdemes odamenni, mert általában már csak a beérkező rendeléseket tudják kiadni. És vannak időszakok amikor tényleg kell egy fél órát várni, de általában 10 percen belül ki szokták tudni adni a megrendelést.
Egy szűk körnek van telefonos előrendelés. -
törölt tag
válasz
#33253120 #5810 üzenetére
Mi volt mostanában....
Vespa: Vettem pizzát, az ígért több mint egy óra helyett 50perc alatt kijött. Természetesen tipikus Vespás volt, azaz amin bacon van, az annak a zsírjában úszik. Ettől eltekintve tetszett.
Burger King: Vettem egy Texas-t king menüben. Tetszik, finom, de olyan kicsi lett a zsemle, hogy először nem hittem el, emellett a hús látványosan nem ér ki a zsemléig. Csináltam fotót, de nem találom.Más. Karácsonyi vásáron van ajánlott kajás hely?
-
koshmar
veterán
athomi: miért nem?
Egyébként.. Oli nálam azóta is legjobb, amit eddig ettem.
Tegnap voltunk fél négy körül, tíz percet vártunk három tálra, embertelen (olyan férfias) adag, a sorrend, az öntet, a hús, mindent stimmelt. A krumpli is most különösen jó volt.
-
athomi
veterán
Úgy két hete rendeltem a Szmöréből hambit, a hús közepe nem sok hőt kapott, véres volt.
-
koshmar
veterán
Haló!
Szinte évek óta nem voltam arra, szóval nem tudom: Efendinek akkor vége?
-
bhonti
aktív tag
Tesco: Megint olcsóbb volt(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged