- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam Deck
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nappali moka a tuzijatek? Ti belehaltatok? Akkor az lett volna a baj, hogy mit bulizik mas, amikor ti meg dolgoztok, ilyenek az emberek, sose jo semmi, mindig csak a rinya megy.
@(#4763) Vladi: minden tiszteletem a tied, de biztos, hogy ti vagytok a jelen ertelmisege? A tuzijatek hangos, ez egy teny. Meg az is, hogy nem lehet nappal elvezni. Lehetett volna ejfelkor is, de inkabb hamarabb lett, de igy se jo.. lasd fentebb.
Nem vagyok egyetemista, mar reg nem. Dolgozo fiatal vagyok, es szeretnem tudni, hogy megis ki finanszirozta a "bulinkat", amitol majdnem szivrohamot kaptatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged