Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
Gigabyte HD4850/512 érdekel vkit?
-
wwhy
veterán
válasz
Chesterfield #28296 üzenetére
Hosszútávon a gari miatt is megéri, nekem egy ilyen kártya kb. 3 év intenzív használat után 15-20 MB/s-ről "belassult" 9-10 Mb/s írásra, és a SanDisk visszaküldés után kicserélte.
-
stranger28
addikt
válasz
Chesterfield #28296 üzenetére
3 fps-re nem kell egetverő sebesség, de azért nem árt, mert később rakhatod másba is, stb., pláne, hogy nem egy ház ára a Class 10.
-
Chesterfield
őstag
Nikon D60-as gépbe milyen SDHC kártyát kéne venni?
Class4, Class6, Class10? -
ngabor2
nagyúr
kollégám keres hd5850/5870, vagy hasonló kategóriájú videokártyát.
-
Dell Latitude E4300 - 6 cellás akkuval és 90W-os töltővel - 69.900.- Ft
13.3" matt LED matt kijelzo (automatikus fenyero allitas), Intel C2D SP9400 (2.4GHz, 6MB L2), 4Gb DDR3, 160Gb HDD, Intel GMA 4500Lenovo ThinkPad T61 QUADRO VGA + 90W töltő + 6 cellás akku + ajándék 3 cellás LiP - 47.900.- Ft
14.1 WXGA+ matt kijelzo, Intel C2D T7100, 2Gb RAM, 80GB HDD, nVidia QUADRO NVS 140m, 6 cellas, 3 LiPÚjszerü IBM/Lenovo Thinkpad T61 business notebook eladó garanciával - 39.900.- Ft
14.1 WXGA matt kijelzo, Intel C2D T7100, 2Gb RAM, 80Gb HDDIBM T42 - 33.333.- Ft
Intel Pentium M 1700Mhz, 1.5Gb RAM, 40Gb IDE HDD30.000.- Ft kornyeki notebook-ok listaja
1Gb DDR2 Laptop RAM (tobb fele) 1db 3.000.- Ft 2db 2.500.- Ft
Tovabbra is keresek:
64Gb-os SSD-t 10eFt kornyeken
250Gb-os HDD-t 5eFt kornyeken -
Üdv
Eladó HP 630 laptop
-Processzor: Intel Cel B800
-Merevlemez: 250 Gb SATA
-Memoria: 3 Gb DDR3
-15,6" colos LED kijelző
-beépített Webkamera
-DVD író
-HDMI és D-Sub csatlakozó
-Magyar billentyűzet
-Beépített Wifi, kártyaolvasó, BlueTooth,LAN
-PCMCIA aljzat
-eredeti,jó aksivalÉrdeklődni priviben !
-
Scoobyka
addikt
Eladova valt Samsung 40b650es tipusu lcd tvm! A keszulek pixelhiba es ugynevezezz clouding effekt mentes. Gyari doboza is megvan meg,karcmentes allapotban van a keszulek!
Erdeklodni arrol privatban lehet.teszt a keszulekrol:
[link] -
Abri
senior tag
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Asus ENGT430 - januári 3M (Nyíregyháza) vétel, 11.000Ft irányár
Eladó egy N300-as WNB 2100-as Netgear router.
Mindennel a dobozában, gari nincs rá, én vállalok 3 nap próbagarit. - 8000FtBelkin N1 Vision gigabites vezetékes és N-s wifi-s router, 3 nap próbagari! - 10000Ft
Szükség esetén van egy belkin stickem is hozzá!:5.000Ft tekintve, hogy 300-as a kicsike! Win 7 alatt is tökéletesen működik!
Privit hamarabb észreveszem.
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
1., Seagate 80 Gbyte IDE HDD (100/100-as, 38 napot ment) 3.500 Ft
2., Alap netezõs, filmnézéshez elegendõ félkonfig 4.000 Ft részletesen
3., USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
4., Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 135.000 Ft részletesen
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel...
Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk
).
-
Adonimus
senior tag
Crunch Drive Series 30cm-es zárt mélyláda
10.500.-Tevion kormány + pedál + váltó
8.000.-ASUS EEE PC 4G hibátlan, szép állapotban eladó |7", 512mb, 4GB|
25.000.-Ultimate zárt mélyláda (30cm, 550W, 4ohm) USA | Gyönyörű állapot
12.000.-MTX Thunderpro V120 autós gyári mélyláda |250-500W|
13.000.-GTZ dupla kipufogó vég
6.000.- -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: E5500 procit cserélném erősebbre.
2.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
3.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
4.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
5.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel, SSD, monitor, stb.
Bármilyen kérdéssel keress bátran. -
birq
tag
-
rolkaDb
aktív tag
Eladó xbox 360 konzol! 4 hónapos, minden tartozékával, nincs flashelve. Igény esetén van hozzá még egy kar. Érdeklődni pm-ben!
-
diablo1984
veterán
ilyen kábelt keresnék kb 2,5 méterest, vagy stereo jack to composite átalakító dugót!
ilyet:
hol lehet ilyeneket venni nem arany árban?
-
Thermaltake
tag
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Sima 2 eres hangszórókábel 1x5 2x11 m van valakinek felesleges? Illetve keresek projektortartó mennyezeti konzolt. Ha rendelkezel bármelyikkel, dobj egy számot pü-ben. Köszi -
eurolac
senior tag
Huawei y200 Telenor-os eladó.
Akit esetleg érdekel, katt:
[hardverapro] -
Kristóf11
csendes tag
Eladó a Sony Ericsson Xperia mini prom. További infók: [link]
-
Salex1
őstag
Nem tudja valaki, hogy mennyiért függetlenítenek telefont LEGÁLISAN, de nem szolgáltatónál? (nokia C3)
-
kiss.a
tag
eladó cd, dvd lemezek akár darabra is.
-
mezis
félisten
-
petiwr
senior tag
-
Tubi2
senior tag
Motorola MPx-200 WinMo okostelefon
HP Omnibook 4150 P3 500MHz, 128MB, ATI, CD
PÜ-ben alku a villámárakra egyből jöhet.
-
pockhome
senior tag
Eladó!
A képeken látható dísztárcsa szett (4 darab). 13"-os, krómozott. Bontatlan csomagolás, dobozában. Autón nem volt. Minden tartozékával.
Irányár: 4500 Ft.Érdeklődni privátban.
-
Laraxior
titán
Régebben használtam a Spybot Search & Destroy programot, de nem jött hozzá 2 éve frissítés, van valami hasonló program? Ad-Aware is lejárt már asszem, mást nagyon nem ismerek
Valami olyan kellene ami megfér a NOD32 mellett.
-
perge666
veterán
2 hónapja vettem a Tesconál a Deichmannban egy Kappa cipőt leárazva 9000 ft-ért,de a hátulján alul a márkajelzés lejött,meg az egyiknek az orrán valahogy keletkezett egy picike gombostű nagyságnyi lyuk.
Ja meg gyári hibás,mert az egyik talpánál van egy görcs amit vásárlás után vettem észre ittol.1 év garancia van rá,szerintetek ha beviszem,és nem kérem a javítását,akkor az árát levásárolhatom ott egy másik cipőre?
Amúgy is Nike cipőt szerettem volna,csak akkor nem volt semmi értelmes.
Lassan 3 éve nyúzok egy Nike Street Pana cipőt,ami ezerszer kényelmesebb még most is,mint a Kappa.
Azelőtt egy Adidas volt,ami kényelemre maga volt a tökély. -
aldebaran
addikt
Ismét áramszünet az István úton! Beszarás!
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
2x 1GB-s Kingmax DDR2-800 memória eladó, nem voltak használva, de gari nincs.
Keveset használt, jó állapotú D-Link DIR-300 WIFI-s router eladó 16 dBi antennával. Gari nincs. Ha érdekel PM és megegyezünk!
Továbbá eladó egy szintén használt PowerCom BNT-800AP szünetmentes tápegység.
Tulajdonságai: Teljesítmény: 800VA, Csatlakozók: 1x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port.
-
cekkk
veterán
válasz
diablo1984 #28238 üzenetére
Köszönöm, én a futó pályára akarok menni, csak akkor nem szeretek menni mikor meccs van.
-
cekkk
veterán
Ma ugye nincs neccs az Oláh Gáboron?
-
zoknipóc
csendes tag
válasz
werszomjas #28233 üzenetére
5-6k a keret rá.
-
werszomjas
addikt
válasz
zoknipóc #28229 üzenetére
Nekem jövő héten lesz egy eladó Corsair VX-450, Seasonic beles, ADDA ventilátor, elég minőségi
Hibátlan, gyári doboz, minden tartozék, még garanciás ha jól emlékszem év végéig, de azt majd még megnézem, rendszeresen takarított gépből kerül ki.
10k körül tervezem majd meghirdetni, ha addig nem találnál.
Ugyanitt eladó lesz (ezeket hajtotta a táp)
AMD Phenom II X3 @ X4 720BE proci
Gigabyte GA-MA770T-UD3P lap
Gigabyte GZ-X7 ház
Asus HD6850 DirectCU VGA, még garanciás
WD 640GB HDD 7200rpm hdd.De csak juni 7. után.
-
Salex1
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogy a telenornál mennyiért függetlenítenek telót, ha lejárt a hűség? ( nokia c03)
-
zoknipóc
csendes tag
Vennék 450-500W körüli minőségi tápot!
-
-
Zola007
veterán
Tényleg nagyon sokan vannak, nyári időszakban útlevélre klasszikjusan nincs időpont.
Gondolj bele, hogy megyeszékhely és ezért máshonnan is járnak ide ahol nincs okmányiroda, tehát nem csak a 220.000 debreceni lakos tartozik ide.
Én is eredetileg borsodi vagyok, de 8. éve itt élek, ezért ide járok ügyet intézni, nem borsodba, ahol csak havonta egyszer fordulok meg hétvégente és egyébként sincs a falunak okmányirodája -
zoknipóc
csendes tag
Eladó!
Alaplap: ConRoe1333-D667 R1.0
CPU: Intel E6400
Hűtő: EKL ColdTower 92mm Orange (6 hó garancia)
RAM: 2 x 1GB / 800Mhz
HDD: Seagate 500GB (Sentinel: 100/100)
VGA: nVidia 9800GT 512MB gyári Zalman szerű hűtővel
Táp: 400W Codegen 12cm fan, 2 db 12V ág38.000 Ft
Egyben, vagy nagyobb részegységenként vagy ahogy akarod
-
ProdyG
őstag
talán van itt autókhoz értő kolléga, aki tud segíteni. kereklámpás VW Polo: van a műszerfalon egy "EPC" kijelző, ami pár napja kigyulladt. a leírás alapján szervizbe kell vinni...
Van valakinek valami ötlete, vagy marad a szerviz ahol valeszeg úgyis lehúznak majd valami szöveggel... -
Papaj x
senior tag
2*2Gb (1*4) DDR3-as memóriát keresek 1600-ast!
1-2 Gb ddr2-es modulok is érdekelnek.. -
ildi_
tag
Lehet, hogy ez lesz, gondoltam már erre is. Csak felidegesítettem magam azon, hogy van egy rendszer, ami elméletileg jól is működhetne, megkönnyíthetné a munkát, akkor miért is nem lehet azt okosan is csinálni? Miért kell nekem még ehhez külön intézkednem?
Amúgy én is jártam már úgy, mint Stranger28. Lefoglaltam egy időpontot az önkormányzatnál, mert abban reménykedtem, hogy kapok korábbit, ha személyesen intézem. Nem sikerült, 3 hét múlva kaptam csak, mint ahogyan a neten volt. Utána csak kíváncsiságból pár nap múlva ránéztem a neten és volt korábbi időpont is... De mivel ez egy hosszabb ügyintézés volt, aznapra szabadságot kértem, nem tudtam már variálni. Egyszerűen kizártnak tartom azt, hogy nincs egy kósza időpont 2,5 héten belül. -
ildi_
tag
válasz
pockhome #28214 üzenetére
Szerintem sorszámhúzás nincs ott sem, csak időpontkérés...
Mivel kötött munkaidőm van, ezért nem tehetem meg a várakozást csak fél5-től, akkor meg már minek, nem fognak fogadni. Muszáj kivárni, de akkor is egy pocsék mocskos szar rendszer ez, igaza van stranger28-nak. Átmehetnék adonyba mondjuk, de tényleg nincs erre egy szabad fél napom, hiába fogadnak félórán belül. -
Zola007
veterán
Új, bontatlan cuccok eladóak:
MC-DC2 vezetékes távkioldó eladó Nikonhoz (Nikon: D3100, D3200, D5000, D5100, D5200, D7000, D90)
"toploader" táskák Canon és Nikonhoz
Galaxy Tab 2 tok fekete, műbőr
Galaxy Tab 2 matt kijelzővédő fólia
jó pár régebbi (1-3 éves) okostelefonok típusokhoz kijelzővédő fólia (vastag és jó minőség!)új, bontott csomagolásban:
Polar Flowlink adatátviteli eszköz sokféle Polar óráhozhasznált
Nokia WH-205 headset (újszerű)
Nikkor AF-S 18-70mm f/3.5-4.5 G IF-ED DXérdeklődni priviben vagy a profilomban található email/telefonon
-
br.rak
őstag
válasz
Hypernem #28211 üzenetére
HD-s Set Top boxok digikábelhez
TT C861 12500Ft
Humax Pr HD 1000C 14000FtSD-s Twin tuneres DVB-C set top box beépített HDD-vel (Pip, timeshift, külön csatorna nézése és rögzítése)
HUMAX PDR - 9700C
80GB: 18000Ft
160Gb : 21000Ft
200Gb : 23000FtLIDE 25-ös scanner
win7/64 bit
egykábeles megoldás (adat és táp is USB kábelen megy)
4000FtBr
-
Hypernem
csendes tag
Kedves ph-sok, van itt köztünk asztalos? Ha igen, írjon már privát üzenetben. Lenne egy cicabútor, amit szeretnék a család cicájának, és ehhez egy asztalosra lenne szükséges, aki szívesen elvállalná. Képet küldök priviben és a részleteket is megbeszéljük!
-
aldebaran
addikt
Vennék:
Wifi-s billentyűzetet wd live streaming média lejátszóhoz.
Kipróbálnám, ha működik fizetek, vagy fizetek, kipróbálom és ha működik nem adom vissza.(#28206) ildi_: Ha van lehetőséged, kocsid, menj át Hadházra, Derecskére, vagy valahova a környékre és ott csináltasd meg sorban állás nélkül.
-
stranger28
addikt
-
mezis
félisten
Próbálj meg személyesen megjelenni, reggeli nyitásra. Én még sosem kaptam olyan üzenetet az ügyféliroda honlapjától, hogy pl. időpont foglalás nélkül intézhető az ügyem, miközben hónapokra előre nem találtam egyetlen szabad időpontot sem.
A lezajlott átszervezés meg tovább rontott az informatikai rendszer időpont foglalásán.
Vagy próbálkozz közeli kisvárosokban. Sok esetben percek alatt elintézhető az, amire itt esetleg heteket kell várnod.
-
ildi_
tag
Időpontot akarok foglalni, útlevél megújítás. Csak június 21-re van időpont Debrecenbe, se előtte, se utána.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalat, megnyitják ha esetleg addig van lemondás? Nekem ez olyan fura, kizárt, hogy ennyire nincs szabad időpont... Pl. ha 18 éven aluli lennék, akkor egyáltlaán nem tudnék foglalni. -
cekkk
veterán
válasz
lorcsi #28202 üzenetére
Az, hogy 1-3 hét használat után elkopnak, elkezd a ragasztás elereszteni a felső rétegről lepattog az a valami, mint írtam a túrázós cipőn a fűzőnél a karikák kiestek és így a fűzőt tépte és szétvágta. Egy Addidas cipőm van onnan ami jó és nincs baja
Többet én onnan nem veszek cipőt, max kintről rendelnék.
-
pockhome
senior tag
3 napig net nélkül lesz egész Magyarország!
ez most csak kamuhír, vagy tényleg nem lesz?
-
lorcsi
veterán
kozben meglett a valasz
mi is vettunk a csajomnak egy merrellt, de ez toleletesen teszi a dolgat, semmi baj vele
bar az teny hogy sok a gagyi
alaposan meg kell nezni
bar ott legalabb van valasztek, mert a sok forumos boltban nagyon nincs plusz mereg dragak isszerinrem nem mind eredeti, mint a hervisben is...olyanokat arulnak..fel nem vennem
-
D347HBR1NG3R
tag
Sziasztok!
Eladó:
TL-WA901ND Access Point
Kb fél éves készülékről van szó, azért eladó, mert feleslegessé vált, de kifogástalan állapotban van.
Ár: 9500 HUF
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest