Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166706 üzenetére
... és gondolom az a Szabados aki a Felezőt csinálta a nyugati utcán. 1-2szer ott is voltam, az öccsét ismerem futólag.
Rendes darts élet pl 2015-ben volt, akkor egy klubba is meghívást kaptam, csak azért nem fogadtam el, mert másnap utaztam Ciprusra félévre.A kisDnek 2003-2004 környékén a rockerek és a punkok voltak hatalmas törzsközönsége, miután őket kitiltották, papókás mamókás kocsma lett, aztán szépen jött a romlás. Utána meg ahogy írod a feljavulás ideje. És egyúttal az árak drasztikus emelkedése is.
Concaban is megfordultam párszor de az jellemzően 2010 környékén volt.A hidas ... ismerem, évekig hetente többször jártam el előtte, az az a hely ahol (meg előtte) már fél 12-kor és kilátástalan, hajléktalan, rokkant részeges figurák dülöngéltek. Pedig bent az utcanévtáblás design kifejezetten jó volt (egyszer benéztem, de nagyon Jackassnek éreztem volna meginni még egy kólát is
). Nem egyszer láttam kiírva a kocsma ajtajára hó vége felé, hogy "nyugdíjig/segélyig zárva". És bizony az is előfordult nagy néha, hogy 1-1 hajléktalanabb kinézetű megpróbált levenni egy kis apróra mikor ott elhaladtam (de szerencsére nem volt jellemző).
Mivel reggel olvastam ezt a postot, és ma amúgyis jártam arra, megnéztem. Elvileg átalakítás miatt zárva , tehát ha ez igaz, akkor a kisDben fellélegezhetnek, és lehetnek szomorúak egyszerre. Mint most, csak másért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest