Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó LED tv:
[link] -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Derbecenben hol lehet ilyen öntapadós számokat kapni? [link] -
gps76
őstag
Sziasztok. Egy kis infó kellene, valaki bennfenntestől, hogy régi ház engedély nélkül épült, lehet le kellene papírozni, érdemes-e, vagy inkább ne, stb. ilyesmiről...
-
bul07
nagyúr
Nincs valamelyikőtöknek rossz irodai széke aminek a csillagja viszont jó
Minap beleültem és két kereke letört az enyémnekE, méret ami jó lenne felső részen 50mm és az alsó 47mm kúpos, ilyen a mostani mérete, de ha már a felső 50mm akkor talán jó
D, méret 11mm, ez a kerék csapjának a mérete
Talán még a B adat ami még leírandó, jelenlegi csillagnak 660mm, de 600mm felett jó lenneVan itthon két tartalék használt, de az egyiknek teljesen más a alja, másiknak meg nem tudtam levenni a csillagját
Nem tudom hogy lehetséges e de mintha egybe lenne a csillag meg a gázteleszkóp (gázlift, gázrugó)Csoki sör fejében gondoltam
-
Peti78
őstag
válasz
Aryes #155688 üzenetére
A fórumban Meguiar's termékeket (is) használnak, ami egyáltalán nem az alja az autóápolási termékeknek. Biztos csinálnak teljes belső takarítást és tisztítást, de a nedves takarításnak száradni kell, ezt számold bele.
Személyes tapasztalatom nincs velük, de számomra sok mindent elárul, hogy ki, mit használ.
A kristály autokozmetikának ismerem a tulaját, alapos ember.
Bár az István út nem a Kossuth utca. -
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani nekem a belvároshoz (Kossuth utca) minél közelebb olyan autómosót, ahol belső tisztítást is csinálnak? Olyan kéne, ahol nem csak porszívóznak, mert azt én is meg tudom tenni.
Van esetleg tapasztalat a Fórumban található mosóval kapcsolatban? (Csak annyit tudok róla, hogy ott van, de nem tudom, hogy belső tisztítást csinálnak-e)
-
Atomantiii
addikt
Még mindig eladó hallókészülékbe elem. Remélem nem nagyon lőttem mellé az árazással, sajnos már nincs rá szükség, kidobni meg nem akarom. Értelmes alku is belefér, ha valaki használ ilyet innen, hogy mindenki jól járjon.
-
BONTATLAN Baseus Amblight 65W Quick Charge Power Bank 30000mAh + 1 m Type-C (USB-C) 100W kábel eladó
[link]
Új Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
[link]
Bernafon Neo 112 BTE hallókészülék eladó!
[link]
Ha valaki új telefont akar venni, van számára egy olyan telefonom, aminek az IMEI számát elfogadták a telefon csere programban.
A többit privátban! -
dbius
veterán
Nekem még a legelső szériás sárga GTR-ből (jó széles, kb. mint egy bankkártya) volt egy akkoriban nagynak számító 128-as, de nem bírta a strapát, meghalt. Viszont RMA keretében kaptam helyette egy 240-es ssd-t, nagyon korrekt volt a gyártói support! Volt sima GT-m is, csak elkallódott vagy valaki lenyúlta. Valóban a legjobbak között vannak sebességben (is)
-
diablo1984
veterán
válasz
zolikaDB #155675 üzenetére
Én veszegettem mindent ami jó árban volt, noname fosokat nem éri meg az tuti. Kingston, Corsair-ből van több is, ezek hibátlanul mennek, pedig van 4 gb-os kingston-om, ami vagy 20 éves már, de 10+os 8gb-os is, rendszertelepíteni, szoftverezni tökéletes, 32 és 64 gigások média hordásra vannak használva, de 128gb-os is 5e ft körül vehető most. Az a lényeg, hogy a noname szarokat el kell felejteni, olyanom is van, de lassú, nem igazán adatbiztos(telepítés alatt megáll), széthullik. Viszont corsair-omat a gyerek megrágta újkorában de ettől függetlenül hibátlanul megy ma is!
-
zolikaDB
veterán
Koszi sracok!
-
wwhy
veterán
válasz
zolikaDB #155675 üzenetére
IMHO Corsair Voyagernél nincs jobb
Amióta megjelent, azóta nyűvöm őket, sok Kingstone, A-data, Transcendt dőlt ki/lassult be, de ezek bírják -
Salex1
őstag
Nanotape kétoldalas ragasztót lehet Debrecenben kapni valahol?
-
zolikaDB
veterán
Szep esos reggelt nektek!
Pendrive topik annyira nem porog, itt kerdezek!
Kinek mi valt be, mit hasznal?
Meg mindig a Transcend Jetflash 790 a "kiraly"?
Honnan s melyik verziot erdemes beszerezni, ha igen? (64 vagy 128GB lenne erdekes...)Van egy 32GB-osom, lehet van mar 8 eves, naponta 10* kirantom a gepbol, masikba be, es megy es megy...
Sincerity-s, ebay-es darab.
Csak kellene egy nagyobb, ez meg maradna win telepitonek, mert arra sosincs szabad pendrive, max valami promocios 2.0-s 8GB-os vacak... -
szotyika77
aktív tag
válasz
Cs1csó #155667 üzenetére
Ezt a fajtát szoktam venni, de mostanában csak 2-3 dbot tesznek ki a helyére, vagy van hogy kint sincs és az árcimkét is beveszik. Kb naponta járok, mert közel dolgozok.
Jaj te, a sima nem UHT-t nemis szoktam nézni, automatikusan erre a tej osztályra jövök. 😬🤦♂️ De köszi a tippet, ma megnézem. 😬 -
tahepa
senior tag
válasz
diablo1984 #155640 üzenetére
Sajnos nincs már meg a készülék. A kölök egy nagy rendrakáskor kihajította. Sajnálom.
-
Fredo78
aktív tag
válasz
Aryes #155664 üzenetére
A szaldó nem szűnt meg. 2024.01-től lesz új szabályozás, pár hónapja kijött egy jogszabály, de virágnyelven íródott ergo senki nem tudja, hogy hogy kell értelmezni a benne foglaltakat. Mindenki - a szakma is - próbálta megfejteni, de az lett a konklúzió hogy várni kell... (Mao 2023)
A ledcseréhez kell áramszámla, a napelemeseknek az az elszámoló éves számla ami általában kicsi plusz vagy kicsi mínusz kwh. Mindkét esetben szívás mert a ledcseréhez alkalmatlan. -
Zola007
veterán
korábban valaki vett tölteni itt Xerox tonereket
ha magára ismer, írjon rám legyen szíves. -
válasz
diablo1984 #155668 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy már idéntől él a régieknek is.
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #155655 üzenetére
Szokott lenni a hadházi LIDL-ben is UHT 2,8-as laktózmentes tej csak mivel ÁRSAPKÁS ezért abból is keveset raknak ki konkrétan:
1 tálca sima 2,8-as UHT-t (12db de van úgy hogy nincs tele a karton) és a tetejére odabiggyesztenek 3-4 doboz ilyen tejet (ezt a "rózsaszín enyhén kocka tejet)
Elvileg óránként tesznek ki egy ilyen "csomagot"Sima nem UHT-ben nincs?
-
Fredo78
aktív tag
A ledcsere programhoz adalék:
Napelemeseknek az éves szaldó mértéke számít: azaz összfogyasztás - össztermelés.
Ez normál esetben 0 közeli, ergo nem lehet ledet igényelni -
Per Me
tag
válasz
Atomantiii #155641 üzenetére
Elmentem bevásárolni kicsit. :) Vagy 7-8 parkolójuk van, érdemes oda állni, mert Reálék keresztbe raktak egy kerékpártartót pont oda, ahol átmehetnél. Jószomszédság. :) Mindjárt küldök képet privátba.
-
XmoD
senior tag
-
GIJoe
addikt
válasz
szotyika77 #155657 üzenetére
Ajánlom az Aldi Bio zabtejèt,.. olcsó, made in germany, egész jó... Nálunk 4 tejfeherje ès szója allergiás van...
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Zola007 #155656 üzenetére
Laktózérzékeny vagyok, de a növényi tejet nem szeretem, pedig próbálkoztam már velük. Alpro Mandula, Zab, Joya Mandula Kókusz, és a Lidlben kapható Happy márkát is próbáltam, nem jöttek be. Egyedül ami nemvolt rossz az a Lidl Bio Zabtej, arra aztmondom, hogyha nincs más akkor megiszom.
De maradnék a sima laktózmentes tejnél, persze ha kapható, ha nem akkor váltani kényszerülök, és akkor jóljöhet a tipped, köszi szépen. -
Zola007
veterán
válasz
szotyika77 #155655 üzenetére
Ha laktózérzékeny vagy, akkor lehet kapni növényi tej készítő automatát.
Egyik ismerősömnek van, neki nagyon bevált és pár hónap alatt visszahozza az árát (kb. 40e Ft), körülbelül 300 forintba kerül 1 Liter növényi tej elkészítése.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Zola007 #155645 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha itt a hadházi Lidlben laktózmentes tejet lehetne kapni.
Se a stoppos nincsen, se a sima, csak növényi tej van gazdagon, de arra meg nemvisz rá a lélek, plusz 1000 ft/liter.
A Pennyben sincsen itt laktózmentes tej, így maradtak a kisboltok ahol aranyáron van, vagy ha Debbe járok bevásárolni, akkor tudok venni.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
torcsrent #155635 üzenetére
Amikor az "o" sapkás termékből többet vettem, mint lehetett, a pénztáros maga mellé rakta. Akkor már volt ott több is, szóval lehet te is ezeket a termékeket láttad. Arra, hogy a dolgozó vegyen ezen termékekből, van arra diszkrét megoldás is.
Egy alkalommal a pénztáros szólt, hogy a termékből, csak egyet vehetek egyszerre (kettőt szerettem volna venni). Mondtam, hogy semmi gond, akkor az egyiket nem kérem. A pénztáros mondta, hogy nem úgy van az....amikor kifizettem a többit, utána külön beütötte az egy kimaradt terméket. Jó fej volt
-
Thermaltake
tag
válasz
D@niel #155618 üzenetére
Szia!
Leventénél szerintem érdeklődhetsz.
üdv -
Csöves
őstag
Gépjárműadóról értesítést nem kaptam, tavaly már 16.-án küldték.
-
tahepa
senior tag
válasz
diablo1984 #155638 üzenetére
Lehet hogy van a szekrény tetején egy régi HP szkennerem...délután megnézem ha hazaértem.
-
diablo1984
veterán
Valakinek van eladó síkágyas lapszkennerje? Csak szkenner, nem multifunkciós nyomtatót keresnék!
-
-
bobace
addikt
válasz
bul07 #155633 üzenetére
Még az elején vettem volna a Pennyben mikor tán 12 vagy 6 lett a kvóta (nem vettem észre, mint egy-két hete a sparban is 6ról 2re), és a mögöttem jövő ember ki akarta nekem fizetni az ő termékeivel a másik felét, de a pénztáros még azt sem hagyta! Nem elég hogy a Pennyben messze a legbunkóbbak, de ez.. mint valami kiskirály..
-
torcsrent
tag
Ne hümmögjön, mikor műszak előtt vagy váltáskor vagy mikor a kolléga kirakja az eladótérbe, ő is hozza ki a sapkás terméket, és látom ott figyel mellette a termék a műszak alatt mikor fizetek. Van mikor csak emiatt bezár pár percre a pénztár, hogy az ott dolgozó kapjon sapkás terméket a rendes vásárlót megelőzve...
-
bul07
nagyúr
Stopos dolgok
Lidl, 3Kg cukor, 3l tej, 5Kg liszt, mondjuk két ember külön fizetve semmi gond
Aldi, minden stopos termékből 3db, - fejenként, külön fizetve semmi gond
Penny liszt, cukor, tej 2db, - volt hogy ferde szemmel néztek hogy együtt voltunk édesanyámmal külön fizettünk, és mégis hümmögött
Tesco, liszt, cukor 2db, tej 3db,(ha jól rémlik) , mondjuk két ember külön fizetve semmi gond
Auchan 2Kg cukor, 5Kg liszt, 6db tej (Ezt az internetes oldalukon kosárba rakással néztem, lehet eltér ettől az üzletben) -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincsen esetleg olyan régebbi fényképezője, amit már nem használ és megválna tőle kb. 10k alatti összegért? Most eszembe jutott, hogy kipróbálnám, mit tud egy kompakt gép, de túl sokan nem használnak már ilyeneket, ezért kérdezem, hátha van valakinél és már nem használja.
Ami elvárásom lenne, az kb. annyi, hogy ilyen 14-16 MP legyen legalább.
Ha valakinek van ilyen, keressen privátban nyugodtan
-
Per Me
tag
válasz
Atomantiii #155624 üzenetére
Az bizony. De megállhatsz a Reál parkolójában is, át lehet sétálni. Telefonszámuk +36 30 1791935.
Hétfőn 8-16- ig, keddtől péntekig 9-17-ig van nyitva. (A képet inkább töröltem.)
-
Per Me
tag
válasz
Atomantiii #155616 üzenetére
A víztorony mögött van. Ha arra járok csinálok képet.
-
mezis
félisten
Ez NEM nálunk történt: [link]
-
D@niel
addikt
Üdvözlet,
bőrdíszművest keresek a városban, aki egy kisebb maszek munkát vállal.Itt a markolatba raktunk cserzett marha bőrt, egyszerű a dolog, 4 kis csavar le, műbőr ki, méretre vágni a bőrt, majd bőrös ragasztóval bekenni, és vissza.
Ezt Kabán csinálta egy illető, most viszont sok munkája van.Lett egy új gépem, hasonló, mint az előző a képen, csak szélesebb (dupla aksis).
Kinél tudok érdeklődni?
-
Papaj x
senior tag
válasz
zsolti1debre #155602 üzenetére
Az október 16ai befizetésem 2 napja számolták el, persze már végzéssel.. Az utóbbi hónapokban csak a problémám van velük, valami nem lehetett ok a rendszerükben, ami kb. egy hete kezdett helyre állni.
Ugyanakkor én most kaptam fél órája az értesítést. -
Csöves
őstag
válasz
Atomantiii #155610 üzenetére
Köszi.
Lidliben 2 limit. -
lamiki
senior tag
válasz
Én tőle szoktam uborkából, szilvabefőttből feltankolni. Egy mozgó boltja van, van fent árlistája is, házhoz szállítás ingyenes 6.000ft feletti rendelés esetén Hajdúböszörményben, Hajdúdorogon Hajdúnánáson, Balmazújvároson.
Debrecenben nem tudom, hogy szokott e járni.
1700 ml-es nagy üveges 3-9 cm-es finom uborkát vettem tőle január végén 750 Ft-ért -
Per Me
tag
válasz
Elköltözött.
Cím: Nyíregyháza, Tompa Mihály u. 3, 4400 -
-
bul07
nagyúr
válasz
Én hétfőn kaptam meg
Akkor be is írtam ide hogy figyeljetek, meg hogy lehet csekket kérni csak töröltékAki nem kapott semmit az kérjen csekket és ha nem változott a kocsi akkor ugyan azt az összeget be tudja fizetni csekken, ha nem jönne meg később se
● rövid szöveges üzenetben (sms-ben) a 06303444304 telefonszámon, a "CSEKK"
szó és az adóazonosító jel feltüntetésével a következő formában (minta:
"CSEKK[szóköz]9999999999"). Egy naptári évben 2 alkalommal igényelhető
csekk.Én mindenképp csekken fizetem be
-
válasz
Én kaptam vagy 2 napja
-
mezis
félisten
válasz
Tegnap vagy már tegnapelőtt megkaptam a súlyadóról az értesítést. Fizetési határidő március 15.
-
pomorski
őstag
válasz
gyulazsolti #155603 üzenetére
Én sem kaptam még a NAV-tól semmit. Sőt, az Ügyfélkapuba is beléptem és csekkoltam a tárhelyet, nincs levél. Aggódjak én is?
-
Zola007
veterán
válasz
zsolti1debre #155589 üzenetére
Kapcsolat - PMR. Kft.https://www.pmrkft.hu › kapcsolat
Telephelyünk: 4031 Debrecen, Gizella utca 15/C. -
gyulazsolti
senior tag
válasz
Nekem tegnapelőtt jött az email.
Lehet még most kezdték el az értesítéseket. -
zsolti1debre
tag
még nem kaptam az ügyfélkapun keresztül tájékoztató levelet a nav-tól a súlyadóról. valami baj lenne? vagy korai még aggódnom, és majdcsak kapok levelet? vagy telefonáljak be, hogy sürgősen intézkedjenek, mert fizetni akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Motoros topic
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest