Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerzel kötélszerű patternt (minta) és azzal töltöd fel (bucket fill vagy fill vagy kitöltés) a betűket, amik külön layer-ön (réteg) vannak a háttértől/egyébtől. Na most hirtelen meg nem mondom fotosoppban hol találod, Gimpben is csak kattintgatok összevissza mire megvan amit akarok, forósoppér' meg fizetni kén' nem keveset.
szerk.: magyarul kellene tanulni lassan...
-
wwhy
veterán
válasz
diablo1984 #18997 üzenetére
totál átlagos méret: 175/65 vagy 185/60 R14
Csak az America és társai járnak 10e körül -
ch003067
addikt
Sziasztok !
Hibás videó kártyákat keresek:
nVidia kártyák közül --> 8800 -as széria, illetve az attól jobbak / illetve minden 2 magos /
Ati Radeon kártyák --> HD3870 / 2900XT- től felfelé / illetve minden 2 magos /
Mindenféle kártya érdekel, de legfőképpen csíkozós, kockázós, furcsa karaktereket adó, illetve a képet roncsoló kártyák érdekelnek.
Tartozékok megléte + felár.
Lehetőleg Privát Üzenet formájában keresettek az ajánlatokkal, esetlegesen felmerülő kérdésekkel.
-
wwhy
veterán
én március óta szinte folyamatosan keresek vmi jó téligumi akciót, de valahogy érdekes módon még a Barum sem jön 12e alá
-
MY2K
aktív tag
-
Manitou
veterán
válasz
diablo1984 #18987 üzenetére
Ja, én itt helyben néztem. Itt ilyen árak vannak, amit írtam. Áruházakban néha vannak akciók, bár ott is inkább ballonosabb gumik szoktak lenni, nem ilyen peresek.
-
MY2K
aktív tag
Billentyűzet matrica, notebookra és egyéb klaviatúrára többféle színben.
Ár: 990 Ft/db, Érdeklődjetek pü-be! -
diablo1984
veterán
válasz
Manitou #18986 üzenetére
neten már szezon utáni gumikat futtatják kifelé, amik rajtuk maradt, de el is viszik annyiért! csak budapesten, oda meg nem tudok ugrálni óránként, szóval mire kinézem és felmegyek, már el is adták....
pl:[link]csapeeholnap kinézek, mert kell pár csavar is, meg rákérdezek erre is!
-
Manitou
veterán
válasz
diablo1984 #18980 üzenetére
195/50-es olcsóóóó, 10kért újat is lehet kapni márkásabbakból, kínaiból 7k-ért is már....
Nem tudom hol nézted 10ért( bár van tippem, áruház?), de gumisnál az inkább 14-től van.
11 ért ilyen Kormran meg General tyre és hasonlókat kapni. -
csapee
őstag
válasz
Böszörményben a Balmazújvárosi úton, a bontóban jártál már? Én kvázi onnan vettem, zsír szőrös gumit 5e/db-ért és igen Dot szám se Noé idejéből való.
-
balux33
csendes tag
Debrecenben hol érdemes elektronikai alkatrészeket (ic, ellenálás, kondi,meg hasonlók) vásárolni?
Eddig a Hobbyelektronikába jártam,de a webshopokhoz képest drágálom.
Vajon a Hobbyelektronikába lehet kapni pic eket? ha más nem lesz oda megyek, a postázás is csak sok cuccnál éri meg. -
_seth_
veterán
válasz
Mázlista vagy, a 195/50 a legolcsóbb méret
Minden bokorban van egy gumis akinél van belőle 10 garnitúra
Ültess rajta akkor jobban fog kinézni.
-
qfm
őstag
Ha valaki ért jobban a photoshop-hoz, és van egy kis ideje, ránézhetne erre: [link].
Köszönöm
-
diablo1984
veterán
válasz
_seth_ #18977 üzenetére
hát kissé ráfér a csere, már meghajtottam a körúton, megrángattam a kormányt, és keresztbe is csúszott azonnal, remélhetőleg debrecenig kibírja majd a kocsin és nem válik le róla a futófelület.....ez már nem is gumi, valami szürke porszerű melász....
mennyiért csinálják ott? mert itt böszben szerelés centír baloghéknál kb 4500, szelepet persze cseréltetek, mert az is még gyári....
most 195/50 van ebből a málósból rajta, de iszonyú alacsony, így ültetve is befér az öklöm körbe, 205/50es jó volna, vagy 205/55ös is, vagy 195/55-ös, csak ritka méretek, a 195/50-es olcsóóóó, 10kért újat is lehet kapni márkásabbakból, kínaiból 7k-ért is már....
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #18976 üzenetére
Itt rakasd fel: [link]
Akkor az már valóban nem fiatal gumi
Böszben... itt szörnyű milyen állapotok uralkodnak, debrecen fele annyiba sem kerül azaz megéri bemenni és kicseréltetni még akkor is ha 500ft egy liter benzin...
Milyen méretű gumi kell a mostani felnidre?
-
diablo1984
veterán
válasz
_seth_ #18974 üzenetére
ez kérlek még gyári, németben egy polo ezzel a gumival gördült ki valamikor 97-98-ban, na akkor gondolj bele, hogy most milyen állapotnak örvend!
a szélesítés persze úgy lesz megoldva, hosszú csavar kell vagy 4 db! mondjuk a felni is nem az a kilógós fajta, de a passat hátsó futóműve is iszonyatosan a gépsas alatt van, még a teféle kisebb felnivel is 1000x jobban néz ki a gép, mint ezzel a beesatt felnivel! meg kicsi alá a 195/50-es gumi, de nagyobbal meg már megint lufis billegős lenne a kasztni!
apropó 4x100-as alufelni, 4db 185/65 r14-es gumival 80%-os állapotban eladók! a gumik kb 7000km-t mentek, nagyon jó állapotúak! csak kell a pénz nagy gumira!
apropó, ha találok gumit, hol érdemes feltetetni, mert itt böszben kissé borsos árat kérnek érte és lof@szaseggükbemár bakker!
-
Laraxior
titán
Aszongya van itten 1-2 "kacat amit nem tudok hovatenni
Gigabyte 8500GT passzív ( egy ventivel megtámogatva elég durva tuningot bír
) OEM, legyen mondjuk 5 pénz.
Egy vágásmentes fekete turbo sim. LG Viewty-val használtam. 2 pénz
1GB DDR2 800MHz ram (Samsung,egyoldalas) legyen ez is 2k forint.
1 pár piros neon 1.5kKeresek: slim ventit (ne 25mm) méret mindegy csak 7cm felett legyen.
és egy Thermalright HR03 VGA hűtőbordát. -
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #18973 üzenetére
Ne 100 éveset vegyél
DOT számból kiderül minden
Nekem is fulda van fent és meglepő de az eddigi legjobb gumim pedig már volt új és használt vegyesen: barum, hankook, dunloop, continental, goodyear, nokian ami hirtelen az eszembe jut
1 centis pogácsát egy esztergályos könnyen legyárt és az még nem is vészes mértékű eltérés a gyáritól.
Akkor neked nem jött be az a gumi
Ettől függetlenül én akkor sem tennék fel kínai vagy ismeretlen tescos gumit főleg, hogy szezonváltáskor tescos kínai áron lehet gumit venni webshopban sokszor, ja és újat.
-
diablo1984
veterán
válasz
_seth_ #18972 üzenetére
avas neves szartól a zsír új kínai is jobb! most vettem egy felnit a passat alá és avas fulda van rajta, igaz szétnyalva, okádék módra ráz a gumi, meg az akar helyettem kormányozni.....
fosul néz ki a gyári 15"-os polo felnivel a passat, hátulra kellene 1cm-es nyomtávszélesítő pogácsa....használttól kissé óckodok, a fordra mikor bealuztam, akkor azt vettem rá, balatonról visszafelé 130-nál durrdefektem volt vele, a drót kiköszönt a gumiból, hát a belsőben előzés közben csupa móka és kacagás gyűlt a gatyámba.....
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #18971 üzenetére
Apró oldalakon keress. 20 körül lehet kapni 4 gumit ami simán jó még 2-3 szezonra és sokkal jobb mint egy ismeretlen kínai újonnan
-
diablo1984
veterán
olcsó 15"-os gumit hol lehet venni debrecenben? lehet új is, sőt inkább az, akár a kínai is jó, ha jó olcsó....
-
sto1911
veterán
válasz
Kryczek #18962 üzenetére
Ugy latom mostansag erre a telefon mizeriara nagyon rarepultetek
(nem csak a cimzettnek, a tobbieknek is szol).
A hirdetot amugy ismerem szemelyesen (van itt rokona is a forumon), nem vesz szart aki megveszi (megvette.)
De nem ez a lenyeg: megint ugyanaz a baj, mint amiert nekem beszoltatok: van egy hirdetes, ami erdekel benneteket, csak baxtok megkerdezni a hianyzo infot. Ne legyetek mar ennyire lustak. Mennyibe tart rairni, hogy ez most elofizus vagy kartyas?
Ahelyett meg itt megy az oltas, neha egeszen taplo modon...
Nagymeretu egerpadja nincs valakinek? Nem muszaj gamer, jo a szovet is, a lenyeg, hogy nagy es olcso legyen.
-
Manitou
veterán
válasz
inkubator #18967 üzenetére
Egy Rock Shox Tora-t pl nyugodt szívvel merném ajánlani 100kg-ra is XC- hez.Azon belül is mondjuk levegőset, mert azt a saját súlyodhoz be tudsz állítani, míg rugósnál csak rugócserével lehet mahinálni, ha sokkal keményebb rugó kell) Elég merev és nem éppen vékony a becsúszója sem (32mm-es), ami ráadásul acél. Ez a legolcsóbb teló ami már merevségben és erősségben a már megfizethető kategória , ráadásul nem is mozog rosszul. Súlyban persze nem valami könnyű, az acél becsúszók miatt.
Az is kérdés milyen árban gondolkozol, mert ha pénz nem számít annyira akkor van egy pár opció még
Te milyen telókra gondoltál dirt telók közül? -
GIJoe
addikt
Lenovo IdeaPad U160 subnotebook 110.000 Ft
Új bontatlan gyári csomagolás!
Intel Core i5-520UM
11'6" HD 16:9 LED Display (fényes)
2 GB RAM
250 GB HDD
Intel HD Grafika
HDMI
WLAN-N
BT
1,4 kg
Windows 7 Home Premium 32 Bit
német lokalizáció (bill)
garanciával -
inkubator
aktív tag
válasz
Manitou #18957 üzenetére
A telók jórésze olyan 80 kilóra vannak méretezve ha Xc-zik az ember, ha súlyosabb az ember az tudomásom szerint már Duro kategória. A nehezebb embereket pedig nagyobb biztonsággal visz el egy Dirt teló amiben vastagabb csövek vannak mint egy sima XC-telóba mert a Dirtben nagyobb terhelésre vannak kialakítva a telók.
-
Mofly
csendes tag
Sziasztok!
Consuls Demrad 18 HP típusú splitklímához keresek belső, split egységet. Ha tud valaki írjon privátban.
Köszi: Mofly
-
mackosajt
addikt
Hali!
5rétegű csővet nem tud valaki nagyon olcsó forrásból? Lehetőleg nem kínait.
Eddig, mint magánszemély, a 16x2-est 165-ért találtam legolcsóbban itt helyben.
Ha valaki ettől olcsóbban tud normális minőségűt, visítson rám légyszi.
Minimum 100 méterre lesz szükségem + erre szigetelés (eddig 61 Ft/m áron találtam ezt is)Illetve van eladó Opel F16-os váltó, hibás 4870x2 (hűtés nélkül, hiba oka ismeretlen, csak nem kapcsolt be egyszer a gép), hibás 8800 GTS (gép betölt, csak képet nem ad ki. venti is megy rajta, nem sípol stb.) meg még pár kacat, amik nem tudom, működnek-e (agp-s vga-k, opel car 400 rádió, szőlő daráló stb.)
AKi egyben elviszi az egészet, az a váltó árát kell csak kifizesse, ami legyen mondjuk 8000 Magyar Forint.
képek
ha a link nem megy, akkor majd javítom. -
Csöves
őstag
Gipszkartonja ha van kimaradva valakinek, szívesen érte megyek.
-
patex1983
őstag
Asus Xonar DG hangkártya eladó!
Ára: 4500 HUF
Hibátlan, garanciás, minden tartozékával, dobozában.
Debrecenben átvehető.Érdeklődni privátban
-
ProdyG
őstag
Van eladó fehér és piros ribizlink, 300ft/kg, frissen szedett.
átvehető ma este, ezen a számon történő egyeztetés után: 20/376-1692 -
qfm
őstag
válasz
Kryczek #18950 üzenetére
Az is ott volt, hogy vagy írja ki. Te is tudod, hogy ez nem nagy dolog annak, aki tényleg el akarja mondani róla. Nem arról beszéltünk hogy hamis információt adjon meg, hanem hogy igazat. De már téma lezárva, hisz eladta. Nem az volt a lényeg hogy ne adja el, hanem hogy tudják a vevők is hogy előfizetésre vett telefont vesznek, mert mint itt is kiderült Laraxiort is érdekelte volna, de ő sem tudta róla, és valószínűleg a többiek sem. Az szerintem messze áll az üzlet rontástól hogy a vevők megtudják az igazat, bár lehet hogy én vagyok csak ilyen szarul összerakva.
-
Manitou
veterán
válasz
inkubator #18926 üzenetére
Jah és azért problémás nálam a dolog mert 100kg-ra nehéz teleszkópot találni, mint kiderült XC-re is Dirt teló kell nekem.
Ezt ki mesélte be neked?
Szerintem ez nem állja meg a helyét ebben a formában.
Hány telót soroljak ami nem dirt és semmi baja nem lenne 100kg-tól? -
Manitou
veterán
válasz
#65675776 #18919 üzenetére
Azért van egy jó pár bicajbolt a három említetten kívül, bár a honlapjuk nekik talán még rosszabb
ha van egyátalán. Úgy látszik a honlapkészítés nem erőssége egyik ilyen boltnak sem.
Mindhárom boltban van sok 100k alatti cucc is. Ilyen tekintetben talán a pótkerék a legjobb, ott nagyon sok bringa van, alsó-közép kategóriásak is.
De érdemes szétnézni több helyen is. Szerintem ez egy olyan dolog, aki pl bicajt akar venni az úgyis előben nézi meg. Netről is lehet rendelni, csak akkor ne csodálkozzon, ha mégse ilyennek képzelte el élőben, mert a monitor mögül nézve mégsem erre számított. -
mezis
félisten
válasz
dvdbackuper #18948 üzenetére
Bocs, privi lesz
-
Potib
tag
Üdv
Eladó vodás LG GT540 telefon minden tartozékával + tokkal. 2011 februári. Hibátlan. Elöl, hátul még gyári fóliás, sőt a telefon tetején is rajta van a fólia. Kihajthatós kemény tokban van a vásárlástól kezdve. Ára: 26k
Eladó pár éves, de szinte nem is használt Orion HT - 828 5.1 hangfalszett távirányítóval.
Ára:7k -
Morgal
aktív tag
Eladó egy Lowepro Nova 5 AW fotós oldaltáska. A tárolókapacitásról itt találhatók képek.
Eladás oka: hátizsákra váltok
Ár: 15k
-
scitech2
csendes tag
Tudja, hogy előfizes, és azt is tudja, hogy az új telefonom is ugyanerre az előfizre vettem csak egy második sim-kártyára. Szóval ha nem fizetném a számlát akkor az én telóm is letiltanák.
Még1x elmondom: NEM hajléktalan nevére vásárolt telórol van szó, ami el lett hozva 0 forinttal, aztán a nem létező címre meg küldhetik a számlákat. Ha így lenne igazad lenne. De nincs.
-
dvdbackuper
őstag
wifi routert és 2db vevőt keresek! A router cserélhető antennás legyen!
-
birq
tag
keresek micro usb kábelt olcsón 2-3 darabot. ha boltot tudtok azis jó
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eladó cuccaim:
Könyvek:
A magyarok krónikája
Solutions Angol nyelvkönyv
DDR3 memóriák eladóak!
2GB G.Skill F3-14400CL8-2GBPI DDR3
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
-
ProdyG
őstag
nem megy valaki mostanában Debrecenből Siófokra és vissza? egy pici dolgot kellene elhozni, meghálálnám!
-
(Bundás)
addikt
Eladó:
Samsung 930BF 19" TFT monitor = 13 500 Ft
BenQ FP72G D 17" TFT monitor = 10 000 FtLG 16x DVD IDE olvasó = 1000 Ft
LG GSA-4167B DVD író IDE = 2500 Ft
LG GSA-4081B DVD író IDE = 2500 Ft
LG GH22LP20 Lightsribe stb DVD író IDE (fekete) = 4000 FtCodegen 400W 12cm (24pin, 2db SATA, PCI-E csatik) = 2500 Ft
Azona 400W 8cm = 1200 Ft256 + 128 MB 133 mhz SD ram = baráti árat találjatok ki
2x 1GB 800-as DDR2 memória = baráti árat találjatok kiP3 SL52R 1000/256/133 cpu = baráti árat találjatok ki
P4 630 SL7Z9 3 GHz/2m/800 = baráti árat találjatok kiCooler Master A12025-12CB-3BN-F1 12 cm-es ventilátor = 600 Ft
áttetsző LED-es (4-ből csak kettő ég, gyárilag...), keveset használt -
qfm
őstag
válasz
scitech2 #18938 üzenetére
Próbáld meg átíratni a telefont a vevő nevére, úgy hogy a hűséget te fizeted. Nem fog menni. Vagy átvállalja, vagy kifizeted egy összegben, utána oldják meg. Tehát jelen esetben te keresel címeres hülyéket és átbaszás ez is, az autós példád alapján. Keress már olyan helyet ahol hülyék vannak, vagy egyszerűen írd ki hogy előfizetéses, és akkor nem szidunk hogy átvered a vevőt. A t-mobileos nem egyenlő azzal hogy előfizetéses. És mint mondtam, a garancia kiírás is átverés, mert nélküled nem fogja tudni garanciáztatni a T-nél, mert előfizetésre vetted.
Ennyi.
Ui: Egyébként korábban leírták a hátterét is, a telefonod NINCS kifizetve, mivel a telefon kedvezménye amivel vetted be van építve az előfizetés árába amire hűséget vállaltál.
-
-
scitech2
csendes tag
válasz
_seth_ #18936 üzenetére
Ez 10k-val olcsóbb mert T-s. Ez van. Aki ezt nemtudja feldolgozni, az úgysem veszi meg.
Az meg megint más kérdés, hogy amiket te gyárilag függetlennek látsz azok is lehettek annó T-sek, csak kirántják őket és voila +10000 Ft. Hányan csinálják....
Ez teljesen tiszta telefon, bizonyítható származású, és nem függetlenített behozott tájföldi 4-ed osztályos retek.Most aki bemegy a T-hez Dominó kártyával 94990 Ft-ot kell leszurkolnia.
Ehez képest az én ajánlatom 34990 forinttal alacsonyabb, és írunk adásvételi szerződést. Szerintem ez korrekt ajánlat.Értem az aggodalmad. A legjobb lenne ha gyári kártyafüggelten lenne és mutatnám a számláját valami megbízható cégtől pl. MediaMarkt vagy Edigital stb.
De ez T-s. Ez van. Nem tagadtam. Az életnek is van kockázata, a T-s telónak is. Kérdés, hogy kinek mennyit ér, hogy kevesebb kockázatot vállaljon. -
adorjant
őstag
Corsair Nova 32gb SSD meghajtó eladó!
2013.10. hóig garis,minden tartozékával!15.000ft
-
_seth_
veterán
válasz
scitech2 #18933 üzenetére
"Más kérdés, hogy vannak olyan idióták akik megveszik az autót átírás nélkül utána meg jön a csodálkozás, hogy elveszi a bank. Címeres hülyék."
Igen, erről van szó előfizetéses telefonnál is, pontosan és érthetően leírtad
Csak az a különbség, hogy míg hiteles autónál többnyire jóhiszeműség miatt bukja az új tulaj a hiteles autó árát mobilnál nincs az a szerződés amivel az előfizus telefont ki lehetne emelni az eredeti hűségidős előfizetésből, lehet írni bármilyen papírt azt akkor is letiltja a szolgáltató ha neki erre bármilyen indoka van. És a példa nagyon is jó, és mellesleg autóval is előfordul ilyesmi sajnos de még ennél cifrább is, élelmes nép a magyar........
Használt telefonnál miért az új árát nézném? Érted...
Itt már az átlag fórumozó is nagyon dörzsölt, és mindig gyanakszik akkor is ha nem lenne oka de amíg nem ismerik a fórumozók egymást személyesen addig nincs bizalom sem pláne nem ilyen téren ahol nem kis összeget lehet bukni.
Félre ne értsd nem ismerlek és éppen árulhatsz csúcs cuccot is itt csak arról volt szó, hogy milyen problémákkal kell szembenézni.
Egyébként ha körbenézel a ph aprón ott is az első kérdés ilyen telefonoknál, hogy milyen szolgáltatónál van és előfizus-e a telefon, ezen már sok apróhirdetés behalt sajnos mivel ez a letiltósdi eléggé benne van az emberekben így félnek tőle.
Egyébként gyárilag független használt galaxy s 70e jelenleg az aprón és nem is csak egy van belőle.
-
izomhod
őstag
http://www.pdastore.hu/pcmcia-expresscard/express-card-adapter-to-pcmcia
pcimcia to express kártyát keresek
-
scitech2
csendes tag
válasz
_seth_ #18931 üzenetére
Rossz a példád.
A bank a hiteles autót jelzáloggal terheli, ha eladásra kerül akkor a banknak le kell vennie a jelzálogot, különben nem írják át az autót. Ergó nem jöhet létre az adásvétel.
Más kérdés, hogy vannak olyan idióták akik megveszik az autót átírás nélkül utána meg jön a csodálkozás, hogy elveszi a bank. Címeres hülyék.
A hiteles autót hitelátvállalással szokták eladni, vagy kp-ra és akkor kifizetik a hitelt. De minden esetben átírják az autót az új tulaj nevére. Szóval nagyon nem jó a példád.Értem mit akarsz, de a kezdetektől úgy hirdetem a telót, hogy T-Mobilos, ha kártyafüggetlen lenne akkor nyilván drágább lenne. nézd meg mennyi most az új ára függetlenül.
Na mind1 mostmár lenyelem a békát. Az igazi vevő sztem nem erről a fórumról fog előkerülni.
Már megbántam, hogy ide beírtam. -
ng0ofy
KORREKTOR
Asus m2n4-sli - 6500 Ft
SMC vezetékes router - 2000 Ft
XDL hero sz.gép.ház, fekete, fém fogantyús, kijelzős - 6500 Ft
1 gb DDR2 800 Mhz Kingston Memória garanciás - 3200 Ft (papírjait, dobozát nem találom, de a számla megvan a könyvelőnél)Álláskeresés:
Munkát keresek nyárra/hosszabb távra is július 1-től. Van diákigazolványom, rengeteg időm, OKJ-s infos papírom, fél szociális és kétharmad info-könyvtáros diplomám, adminisztrátori/ügyintézői gyakorlatom, a kerti munkától sem ijedek meg. Pénzügyi tanácsadói, ügynöki, stb. munkát csak akkor ha nem nekem kell fizetni érte.
Egérpad:
Steelseries asztalterítőt (QcK+) bátran ajánlom mindenkinek, nem csak játszani jó, könnyen elrakható a gyerek elől és olcsó!
-
_seth_
veterán
válasz
scitech2 #18930 üzenetére
Ez olyan mint pl 3 misit kifizetni egy hiteles autóért abban bízva, hogy az eredeti tulaj majd fizeti a hitelt 1 év múlva is. És kb annyira esélyes egy már letiltott telefont használnia az új tulajnak mint elmagyarázni a behajtónak, hogy te azt az autót kifizetted és nem a te hibád, hogy az előző tulaj nem fizeti a hitelt. A tré pedig valóban le is tiltja a telefonokat míg a pannon és a voda ennyire nem aktív ilyen téren.
Azt vedd figyelembe, hogy te hasonló esetben vennél telefont?
A telefont egyébként ha 100ig ki van fizetve de előfizus olyankor azzal a címszóval tiltják le, hogy az előfizu miatt olcsóbban vetted meg de nem fizetted az előfizut akkor végül is a telefont sem fizetted ki mert egyébként 10-20e forinttal többe került volna.
A trétől pedig megszabadulni is nagyon nehéz, egyből pénzbehajtót küld még akkor is ha ők a hibásak aztán lehet magyarázkodni... 4-5 évig voltam előfizus náluk de soha többé...
Adatlapod üres, annyira nem ismernek így ne csodálkozz ezen, ez az oldal így működik.
-
scitech2
csendes tag
válasz
Cybertrone #18869 üzenetére
Basszus, ha ki van fizetve 100%-ig és az előfizetés számláit rendesen fizetik a hűség ideje alatt akkor még is mi a francért tiltanák le?????????????????????????
Ez csak üzletrontás a részedről, nem más.
Szerinted ha T-Mobilnál veszel egy telefont akkor azt egy random idő után letiltják és ez ellen semmit sem tehetsz ?
Nem messziről jöttem, itt lakok Debrecenben.
Na ennyi volt, nem etetem tovább a troll-t!
-
dsys
csendes tag
Nokia 5230, T függő eladó!
Gps, Symbian, java stb ahogy kell.
Kicsi hibával 15-ért!Érdeklődni priviben, vagy mailben: dsysrec@gmail.com
Ha mailt írsz, jelezd, h prohardverről vagy, mert máshol drágábban van hírdetve!D
-
Salex1
őstag
Eladó:
PH-soknak 5000-el kevesebb az ár
vagy ajánlatokat várok
Ok: 2ből akarok egy új notit -
inkubator
aktív tag
válasz
lorcsi #18922 üzenetére
Tudtam hogy valaki fel fogja dobni ezt a kérdést..
Ahol én dolgozok ott a legjobb minőség a Shimano Alivio de abból is csak 1-2 darab van, Bike + cuccok vannak még meg néhány BTS. A többi gagyi Kínai. Nah jó van még pár Gepida Sirmium canga is. Szóval az a poén hogy nálunk a cuccok közel olyan árban vannak mintha kiskerben nézelődnék vagy még drágábbak is. Ez úgy lehet hogy a kisker jobb esetben Pestről hozatja nagykerből a cuccot, de szerintem mi is sokszor ugyan onnan. Ezért ugyanaz az ár. Viszont nálunk inkább mennyiség van mint minőség. Ezért megyek inkább kiskerbe mert ott több nagykerből van igaz csak 1-2 darab valamiből, de úgyis csak 1-et veszek és nagyobb a választék mivel egy kisker több céggel van szerződésben mint egy nagyker ahogy tapasztaltam. Azon kívül minden bejövő, kimenő darabot pontosan nyilvántartanak és csak vállalkozókat szolgálnak ki akiknek a tevékenysége bicikli alkatrészekkel kapcsolatos. Én magánszemély vagyok szóval nem vásárolhatok ott, de nem is akarok hisz kiskerben sokszor olcsóbb és a választék is nagyobb + minőségibb. Mi inkább falura terítünk ahol mindenki 28"-al jár nagypapa háborús bringájával vagy 1-2 TESCO MTB. Szóval a Meridámat nem abból a cuccból fogom leamortizálni
Mondok egy példát... Holnap veszek 1 teleszkópot és nézegettem kormányfej csapágyat hozzá. BTS nálunk 8000, neten ugyan az 5-6000. Szóval hiába nagyker....Seth: Érdekes mert mint írtam rám nem akarták egyből a saját cuccukat tukmálni, ezek szerint a pillanatnyi hangulat és a csillagok állása is változtatja a hozzáállásukat és a segítőkészségüket. Nekem Ozzy-nál lapozgattak bőszen katalógusokat és a minimum ár 70.000 volt, chilinél meg 40.000-re lementünk. Persze attól még teleszkópból használtat fogok venni. Jah és azért problémás nálam a dolog mert 100kg-ra nehéz teleszkópot találni, mint kiderült XC-re is Dirt teló kell nekem.
-
Kickass
őstag
Sapphire Radeon X1950Pro videókártyámat beszámíttatnám valami komolyabb kártyába, 256MB DDR3!!!
Hibátlan, OEM.
Ami érdekelne: 4830/4850, vagy valami hasonló kategória
Ajánlatokat privibe
Köszönöm!
-
_seth_
veterán
válasz
inkubator #18918 üzenetére
Röviden:
-amit eladtak betét az nem volt jó a pumpába de elmagyarázta, hogy az kell pontosan
-országútira felsőbb kategóriás azaz valódi versenyre való gumiból volt ugyan de 1-1, a bringának 2 kereke van
-szemüvegből elmagyarázta, hogy miért ne vegyem meg öcsémnek azt a szemüveget amit ő már kipróbált és tetszett neki és, hogy miért vegyem meg azt ami épp készleten van neki de megjegyzem gyengébb minőségűNagyon jó dolog a hülyéket felvilágosítani de azt aki bemegy, hogy neki konkrétan mi kell kár másra rábeszélni csak azért mert az van neki raktáron, ez olyan piacos mentalitás csak ott nem kell 5 percig várni arra, hogy az eladó befejezze a rendkívül érdekes shimano újság olvasását valami idegennel akinél max egy szelep vagy szelepsapka lehetett a zsebében de semmit sem vásárolt.
És fura dolog lekezelően beszélni azzal aki miután felsorolta, hogy igazság szerint 2 jó verseny gumi, karbon cipő, egy nagyon könnyű nyereg, pumpa alkatrész, szemüveg, és bringás ruha érdekli (megjegyzem a rávaló ott volt a zsebemben, az pedig ráadás, hogy a pláza mellett a fickó mindenben készségesen segített bár minden neki sem volt raktáron, a maradék a shell kút mögül és helyi boltból lett beszerezve).Az pedig elég gáz, hogy míg debrecenben a legolcsóbb helyen is 130 egy gepida bandon 910 addig pestről futárral kicsit 100e fölötti áron jött meg a bandon 930-as. Ennyit a helyi árakról
Amikor anno MTB-t építettem akkor is azt szerettem a legjobban amikor én már tudtam, hogy mi az ami jó nekem de a boltban fél óra telt el azzal, hogy én győzzem meg az eladót, hogy ugyan adja már ide és viszlát! Aki bemegy, hogy hát izé bringa kéne na annak magyarázzanak de ne annak aki már kész tervekkel megy be és pláne ne hülyeségeket mert a raktárkészlet figyelembevételével változik sok boltban a termékek minőségi megítélése -
inkubator
aktív tag
válasz
#65675776 #18919 üzenetére
Én chilibe úgy mentem be hogy nem is akartam tőlük semmit venni csak érdeklődtem egy ott szervizelt teleszkóp után, és mégis elbeszélgettek velem és elmondták hogy milyen telókat nézegessek használtan és csak miután rákérdeztem hogy újonnan náluk milyen lehetőségek vannak, csak aztán mondta a palettát természetesen fentről lefele haladva.
-
inkubator
aktív tag
válasz
#65675776 #18911 üzenetére
Jelenleg bringanagykerben dolgozok nyári melóban és nálunk is változik a termékpaletta és az ár , ennek tudható be, meg annak hogy honnan tudja beszerezni a kisker. Ha Pesten van készleten akkor megkapod a pl küllőprizmát 100-ért, de ha gyorsan kell vagy pesten nincs készlet akkor debreceni nagykeren keresztül kicsit drágában de hamarabb.
Chili kicsit drága nekem pedig a csillagot is lehozzák neked az égről, mindenük van. Holnap szerintem Pláza, Bicaj Bt, pótkerék, Gém Regina, Biketrial és Keszol lesz az útvonal. Felderítem már mert a tengelyen kívül esedékes lesz egy Hidrós fékrendszer felszerelése a közeljövőben.Seth: A chiliben lehet hogy nem teadélutános beszélgetéssel és illemórával találkozol, viszont olyan tanácsokat adnak hogy az neked a lehető legjobb legyen. Ha hülyeséget mondassz, mert a neten azt olvasol sokszor, akkor kijavítanak és elmagyaráznak türelmesen mindent, mégha 30 percbe telik is.
Beszélgetés illem és jó társalgással meg Tibiciklihez kell menni Sámsoni útra. Szerintem...
-
_seth_
veterán
válasz
Manitou #18916 üzenetére
Elég maguknak valók a chiliben és bunkók, nem várok el sokat, de miután bementem, köszönötem és még 5 perc után sem jutottunk el oda, hogy visszaköszönjenek szerintem jogos a véleményem.
Pláza melletti egész korrekt és segítőkész. A shell kút melletti szintén és az árak is egészen jók.
-
-
inkubator
aktív tag
Hol lehet kapni Debrecenben olcsón átütős első agyat bringába? Valakinek valami tapaszatalat? 20mm-es kellene
-
Kryczek
aktív tag
tudtok valamit a piedone pizzeriáról, ami a TESCO-val szemben van? pesti utcán. jó ott a pizza? érdemes oda menni?
[ Módosította: #65675776 ]
-
inkubator
aktív tag
Egér pad témahoz: Nekem Razer eXactMAt van és azon nem csúszkál az egér. 2 oldalas (control a hagyományos felhasználáshoz és speed a játékokhoz) azon kívül kegyetlen jó a csuklótámasza ami valami géles hatású puha szivacs. Csak ajánlani tudom.
-
bence78
aktív tag
vegyetek beépített fm-es mp3 lejátszót (nem használt, fólia még rajta van),
2gb-os, maga a lejátszó csak
érdeklődés hiánya miatt legyen akkor 2,5k
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest