Hirdetés
Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Jó ez a kis vihar. A vodánál nincs térerő. Legalábbis az én telóm behalt.
-
patex1983
őstag
-
ati012
őstag
Itt Berettyóújfaluban már kezd elvonulni.
Villámlás még akad, de az eső alább hagyott.
Ablak nyitva, jöjjön csak az a hideg levegő befelé. -
Cybertrone
veterán
Kis városunkra fincsi kistájfun csapott le... vihar 4ever...
Még jó hogy minden ablak nyitva volt, és kint száradtak a ruhák... mire feleszméltem esély nem volt...
-
pockhome
senior tag
hát bakker...ez aztán vihar volt!
-
saril
senior tag
hello
vízhűtéshez keresek single vagy dual radiátort lehetőleg sérülésmenteset tehát jó esztétikai állapotút viszonylag olcsón
pm-ben keressetek!
üdv: saril
-
arpeen2
senior tag
Hihetetlen ez a debreceni városvezetés, eddig is az utolsó pillanatban kapcsolták fel mindig a közvilágítást, de hogy most 20:25 perckor éjszakai sötétségben felhőszakadásban kelljen az embereknek főleg a nőknek hazamenniük hát köszönjük szépen a sok beszedett adóforintért !
-
Bikkrom
senior tag
Eladó Pentium DualCore konfig:
Alaplap: Giga GA-P31-DS3L (doboz és tartozék van)
Proci: 2 magos Pentium E2140(1,6Ghz@2,6Ghz alapfeszen) (doboz és tartozék van)
Proci hűtő: AeroCool GT-1000 aranyozott hőcsöves hűtőtorony (doboz és tartozék van)
Memória: 2*1GB DDR2-800 Kingmax Dual Channelben
Videó kártya: AMD(Ati) Radeon 3650, 128bit, 512MB (doboz és tartozék van)
HDD: 500GB Sata2 Western Digital(WD5000AADS). Ezt nem rég vettem, van rá több mint 2,5év garancia. (doboz van)
Ház és táp: Mercury Midi ház és 480Wattos PowerLab táp. (doboz és tartozék van)
CD-DVD olvasó/író: Pioneer DVR-112DBK
Ház hűtés: Minden venti extrahalk swif2re lett cserélve. A Procin 920as, a VGAn és a tápban 800as Swif2 teljesít szolgálatot.
1 hét próba gari van rá. 42ezer HUF az ára. -
ati012
őstag
PowerPointba be lehet állitani a lejátszást végtelenre? Tehát egymás után ismétlődjenek u.azok a diák.
Továbbá, eladó:
ECS 690VM alaplap új
proci még nincs
2GB DDR2 RAM
120GB Seagate vinyó
DVD-ROM
Ház + tápajánlatokat várok! proci héten lesz bele.
Illetve Bacsis által is kezelésbe vett 2,8GHz-s Intel s478 processzor is eladó.
-
mongoose7878
csendes tag
Sziasztok.
Keresek Guitar Hero játékhoz jó állapotban lévő gitárt.
A válaszokat priviben kérem.Előre is köszönöm.
-
Joltee
aktív tag
400W-os FSP tápra nincs szükségetek?
-
wwhy
veterán
Eladó HTC Wildfire S, fekete, független, 0km.
51e, -
válasz
Laraxior #19474 üzenetére
Nem kell ezt túlmisztifikálni, minden szolgáltatónál ugyanúgy működik ez. Ha van hűséged és mégis bontasz, akkor kiszámláznak mindent, amit csak tudnak
Azonban ha a szolgáltató az előfizetőre nézve hátrányosan változtatja meg a szerződést,akkor ált 15 napon belül - ha jelzed - fel tudod mondani a kötbérek elengedésével.
-
JR.CSé
senior tag
Helló!Eladó lenne full dobozos Nokia N95 öm:[link]
Akit érdekel dobjon PÜ-t.
-
NSiS
tag
Akit érdekelne EFOTT bérlet olcsón az jelezze.
-
Salex1
őstag
Használ valaki Lenovo G550 vagy G650 szerű laptopot? Lenne egy-két kérdésem róla...
Privátban írjon, aki tud segíteni.. -
válasz
Kryczek #19470 üzenetére
ezzel megmagyaráztad a szerződésszegést, köszönöm.
Csak a pontosság kedvéért, nem fogja magát és átrak egy másik csomagba, hanem a már évek óta lezárt, nem forgalmazott tarifacsomagodat szünteti teljesen meg. Amennyiben nem kívánsz a felajánlott új díjcsomagban maradni, bármely más csomagra válthatsz, sőt az előfizetésed meg is szüntetheted annak ellenére, hogy érvényben lévő hűségnyilatkozatod van. /a hűségnyilatkozat pedig arra vonatkozik, hogy nem bontod fel a szerződésed, de tarifacsomagot válthatsz. Van olyan hűség is, aminek folyománya, hogy tarifacsomagot se válthatsz, de itt ilyenről szó sincs/
-
JR.CSé
senior tag
Helló mindenkinek!Eladó lenne Sony rádióerősítőm:[link]
Akit érdekel írjon!
-
pockhome
senior tag
eladó egy hibátlan Athlon II X2 245 dobozában hűtőjével.
ár fix 10e ft! -
arpeen2
senior tag
válasz
fenergie84 #19460 üzenetére
Tudom ajánlani tapasztalat alapján a Jázmin thai szalont (Mikepércsi út). Nekem nagyon bejött és ahhoz képest nem is drága, amilyen igényes a környezet.
És akár egymás mellett fekve, egyszerre is lehet maszatni
-
a-ttila
csendes tag
Van pár alkatrészem egyben eladó.
Szinte egy teljes gép.
Mégpedig:
Thermaltake Soprano VB1000SNS
Pover 550W-táp
CL-P0220D Golden Orb II processzor hűtő
E6750 processzor
Asus P5GC-MX\1333Lenne egy Amilo xa 2528 is eladó csak van egy kis probléma a GPU-val.
És utángyártott távirányítóim is vannak tv-hez eladóba újak olyan 1000-1500 körül
-
beencee
őstag
Eladó kimaradt 60db 40x40x5-ös, gyöngykavics felületű járdalap, lerakva sem voltak, 300Ft/db.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eladó cuccaim:
Könyvek:
A magyarok krónikája
Solutions Angol nyelvkönyv
DDR3 memóriák eladóak!
2GB G.Skill F3-14400CL8-2GBPI DDR3
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
-
fenergie84
addikt
Segítsetek!
Hova érdemes elmenni párommal masszíroztatni?
Már rég szeretnénk kipróbálni, de lövésem sincs, h milyen fajtát, hol érdemes...meg egyáltalán az egészet, h hogy zajlik..stb... -
Nert
csendes tag
válasz
PindurAnna #19455 üzenetére
Ha kéred, meg kell mondaniuk a megszüntetés okát. Le van írva az ÁSZF-ben, hogy a szolgáltató mikor jogosult a szerződés egyoldalú módosítására. Egy kört megéri futni, mert nem biztos, hogy helyes az eljárás. Nem kötelesek garantálni (ez benne van az ÁSZF-ben), de ha számodra kedvezőtlen a módosítás, úgy az értesítés napjától számítva 15 napon belül felmondhatod a szerződést.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
PindurAnna #19455 üzenetére
az szerződésszegés, főleg ha tarifamegtartás is van. ha nincs akkor is mert most jó lesz már hogy gondolnak egyet és másik tarifát adnak. Balhézzál nyugodtan!!!
-
izomhod
őstag
van egy ilyen videoton disco boy eladó, erre volt kikötve a gépem, nagyon retró feeling
rádió-lemezjátszóhttp://patina.uw.hu/radios/vtboy/vtboy.htm
árat majd nézek neki
-
ngabor2
nagyúr
keresek olcsón telenoros, vagy független telefont. fotózni, telefonálni, sms-eszni lehessen vele, és ne legyen drága (keret: kb. 10k).
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
simonzé #19447 üzenetére
Engem a vodánál most úgy tájékoztattak hogy a hűséget a fogyasztó vállalja de csak arra hogy x ideig azt a hálózatot használod!
Ugyanis engem felhívott az ügyfélszolgálat, hogy a vezetősség úgy döntött, hogy az általam vásárolt 10 éve meglévő tarifacsomagom egyszerűen megszüntetik. Mondom februárig tart a hűségem addig hogy szüntetik meg? Mire azt mondták nem kötelesek garantálni az adott hűségre a meglévő tarifacsomagotTehát csak arra vállalsz hűséget, hogy azt a szolgáltatót használod...
-
NSiS
tag
Eladó Olympos parapet Dual-klíma. Két beltéri egy kültéri egység + egy távirányító. A két beltéri 2x5 kw-os. A berendezés jó állapotú, képeket teszek fel később. Érdeklődni pü formájában, Ár: 55k
-
fenergie84
addikt
Eladó cuccok:
- Arctic Cooling Freezer 7 gyári venti nélkül, Arctic Cooling F9 Pro 9cm ventivel (kb 5 órát ment)...3e
- Galaxy 9800GT Low Power OEM...12e
Ajánlatok PÜ-ben!
-
izomhod
őstag
eladó konfig csak egyben:
abit be7 raid alaplap
celeron 2000 proci
1024 mb sdram
9600 pro 256os vha
ház+táp11.500 huf
fékonfig külön-külön is
AMD Sempron 2800+ proci: 2500 huf
ASRock K8NUpgrade-NF3 lap: 5000 huf
mercury Ház+ 350 w táp: 4500hufegyben 9000 ft
-
#PeTeY#
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Egy táp kellene nekem kölcsönbe a mai napra, hogy kiderítsem egy gépről, hogy mi a baja. Sürgős. Köszi. -
pockhome
senior tag
eladó egy 9600GT zalman hűtővel...vagy egy komplett s478-as, cerka gép?
-
a-ttila
csendes tag
Lenne egy Amilo xa 2528 is eladó csak van egy kis probléma a GPU-val.
-
kpal
nagyúr
Ha valakinek van eladó Corsair Tx650 tápja vevő lenék 15k adok érte !
-
Hypernem
csendes tag
Aki valamit is ért az androidos telefonokon lévő alkalmazásokhoz, az légyszíves szóljon!
-
qfm
őstag
Vannak érdekes dolgok vaterán:
[link] - defy, feltűnően olcsón, még kínaian is. Ha véletlen valódi lenne simán eltudom képzelni hogy helyben tiltott telefonok.
Az eladó pont a lényeges kérdésekre nem válaszolt: személyes átvétel, nem e valami kínai replika, és az aukció hogy, hogy nem, csak 3 napos, és ő 7 órával azelőtt hogy lejár nem reagál épp a lényeges kérdésekre.
Csak szerintem épít arra hogy leüssék kérdezősködés nélkül minél hamarabb? Eléggé gyanús.
(nem akarok venni tőle, csak érdekesség kép hoztam fel)
-
zolikaDB
veterán
válasz
Cybertrone #19433 üzenetére
És rajtad kivűl X ezer vevő, akinek oda pont nincs ismertsége, és fekete/szürke importos cuccokkal nincs kedve szórakozni. Alaptalan érvekkel nem értem, mit akarsz bizonyítani.
Sokan istenítik a ZTE Blade-et, mert jó a hardware, és jól kiszolgálja ezt a software, pedig egy jóformán noname márka áll mögöttük.
Az LG-ben is jó a vas, onnantól meg csak akkor tudod meg, hogy a HTC vagy az LG a jobb, ha mindkettőt egyszerre használod ugyanarra...
Illetve német Mediában, HEM expertben közel a szolgáltatói kártyás áron vannak függetlenül telefonok, továbbá a szolgáltatók is árulnak így telókat, ugyanitt, hasonlóan kedvező áron. -
-
wwhy
veterán
A telefonos dolgokhoz, csak annyit fűznék hozzá, hogy a napokban szerettem volna venni egy megbízható helyről (XXL, takács stb) egy Wildfire S-t. A felhívott boltokban az akciós azt jelentette, hogy adnak egy - állítólag - új készüléket, csak magában (még töltőt sem!) A gari meg bolti gar.papír, ami a telefonos tájékoztatás szerint max a droid frissítésére jó, mivel ez az akciós készülék "ázsiai importból" (szó szerint idéztem) származik, és ha baj van, akkor valahová (nem árulták el) vissza kell küldeni. A készülék 24 hó HTC garival meg +10e. Arról nem beszélve, hogy áfás számlát egyik sem ad pontosabban ad, de a bolti bruttó árhoz +25%. Így az említett xxl-nél az említett teló áfás számlával, HTC garival 77.375.- HUF (a takácsnál meg 79875.-HUF)
Vitmaxban 60.990.- HUF. -
Kryczek
aktív tag
válasz
Kontár-GSM-ből mobilt NEM veszünk, ezt megtanultam már. bizalom meg név ide vagy oda.
Mind HIÉNA, így mobilt inkább drágábban, de vagy hivatalos forgalmazótól vagy szolgáltatótól, mert amint _seth_ kollégát láttuk, a spórolás nem mindíg célravezető, úgyhogy erről ennyit.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Azzal egy átlag vevő kurv* sokat ér...
Ennek fényében, az "én vennék egy független HTC-t 80-ért" kijelentés zagyvaság és alaptalan érv.Kryczek: Az XXL mondhatni még korrekt partner, a Partnero GSM-től mondjuk normálisabbak, bár annó ők is árultak felújított telókat újként.
A gondom az, hogy a fentiek alapján csak valaki veri a mellkasát, hogy jobban megérte a külföldről behozott, ilyen-olyan baráti viszonyok miatt megvásárolt készülék, mint egy olyan, ami rendes garanciával, köztudottan ismert előélettel rendelkezik, úgy, hogy valójában te bontod ki elsőként.[ Módosította: #65675776 ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
mexicanraven #19430 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy nekem megvannak a papírok, meg az ismerettség is hozzá
...
-
bundaska
aktív tag
Eladó az alábbi konfig:
- Abit KD7-E alaplap
- AMD Athlon XP 2200+ proci + TITAN hűtő
- 2x128 MB DDR memória
- Maxtor 6Y120L0 (120 GB-os) vinyó
- Abit 9200SE 64MB videokari
- LG GCE-8525B CD író
- CMI 8738/C3DX hangkártya
- 8139 10/100-as hálókártya
- Kislemez meghajtó
- Codegen ház+300W-os tápegység
- 17"-os CRT monitorA gép működik, megtekinthető Debrecenben, a házhozszállításban tudok segíteni. Érdeklődni PM-ben ha kérhetek mindenkit.
Irányára: 15.000Ft -
válasz
Cybertrone #19429 üzenetére
a linkeden az van, hogy 88tól, gondolom az EUs garanciával ennyi, rendessel több. A hűséggel mi a problémád? Hetente váltasz szolgáltatót
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Cybertrone #19429 üzenetére
Az a telefon kártyával került annyiba.
Plusz érdekes lehet az a HTC garancia, annyiért, mivel idézem:
"HTC garanciával,black:94900Ft"
Ami már rég nem 78k és a gariztatáshoz futároztatni kell.
Én azt az LG-t a Defy helyett ajánlottam!Plusz "12 hónap bolti garanciával,black:88900Ft", szóval valóban érdekes ez a te 2 éves garanciád 80-ért. Ha meg más van a honlapon, mint amit élőben tálaltak, akkor te is mellélőttél kedves barátom.
Tudni kell különsbéget tenni a helyi garanciával is elérhető, szolgáltatói árakkal rendelkező telefonok és a pesti "nepper boltok" több kategóriájú garanciáival ellátott készülékei között. -
Cybertrone
veterán
válasz
mukibuci #19428 üzenetére
Elmondanám neked drága barátom hogy itt figyel az asztalon egy Deire HD és mit ad isten pont az XXL gsm-től
Rendes kitöltött garpapír jár mellé, és eddig nem volt baj ... sőt még fel is ajánlották hogyha segítség kell ingyen bérmentve frissítik a telefont... a gar természetesen 2év...
Azt már nem is mondom hogy a teló hivatalos HTC garpapírját is kitöltötték... kicsit mellélőttél
Mellesleg ez egy vállalható ár, főleg ha úgy nézzük hogy ott 74k egy függő telefon, ahol még 2 év hüséget is a nyakadba sóznak... tovább nem sorolom, csak leesik végre -
válasz
Cybertrone #19427 üzenetére
ez már kamugaranciával is egy tizessel több
Olyat keress, ahol 2 év rendes garancia van
bár nem áll szándékomban androidos telefont venni.
-
Cybertrone
veterán
válasz
mukibuci #19425 üzenetére
[link] pl...tapasztalatból mondom hogy:
Most cseréltem le a Galaxy S-em egy ilyenre, és ez sebességben azt hülyére veri... ugyanúgy 1ghz-s, csak 768mb ram van benne, ami dob rajta nem keveset... a többi nagyából megegyezik az LG-vel... bár ha ezt vagy az LG kéne választani szerintem nem kérdés ki mit választana
Alattam az úriember hírdet is egyet! -
drater
tag
Független HTC Incredible S Eladó / csere
További info és képek: [link] -
válasz
Cybertrone #19424 üzenetére
80ért még is vennék független HTC-t, ami erősebb az optimus blacknél
android ide vagy oda
Mellesleg az az LG nagyon szép kis telefon
-
Cybertrone
veterán
válasz
mexicanraven #19423 üzenetére
Borsos az egy LG-ért... inkább egy fasza HTC függetlenül... 80k-ból már lehet szépet venni és az nem LG, és a hardver is izmosabb lehet benne
-
Isee
senior tag
ócsón van valakinek s487-as lapja?
-
_seth_
veterán
válasz
mexicanraven #19418 üzenetére
Mint kiderült akitől vettem egy cégen keresztül hozta ki, ami megszűnt, srác eltűnt, telót letiltották.... más országban jó eséllyel még használató is de sajnos ez rajtam nem sokat segít...
Kell a della defyre.
-
_seth_
veterán
Letiltott Samsung Galaxy Ace valakinek alkatrésznek vagy pdanak?
-
a-ttila
csendes tag
Van pár alkatrészem egyben eladó.
Szinte egy teljes gép.
Mégpedig:
Thermaltake Soprano VB1000SNS
Pover 550W-táp
CL-P0220D Golden Orb II processzor hűtő
E6750 processzor
Asus P5GC-MX\1333 -
hernor02
tag
Sziasztok!
Asus M3N78-EMH HDMI alaplap eladó!
Tulajdonságai: dual channel memory ddr2 1066Mhz. PCI-E 16x, Chipset NVIDIA GeForce 8200, integrált video hang és lan.Annyi szépséghibája vana dolgoknak, hogy a PCI-E slot érintkezés hibás, és nem mindig veszi be a kártyát. Azóta kitakarítottam, befújtam érintkező tisztítóval, elméletileg működnie kéne normálisan, gyakorlatba meg még nem tudtam kipóbálni, processzor hiánya miatt.
Ezt leszámítva az integrált 8200-as megoldással hibátlanul működik!
Ára 4000 magyar forint.
-
simonzé
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy Miskolc-Debrecen fuvar lebonyolításában? Egy 6 kilós csomagról van szó... Privátban ha kérhetem.
Köszi!
z. -
Antimatrix
senior tag
Roadstar RU-200PLL MP3 fejegység - SD/USB AUX fejegység + Magyar leirás + Kabel rögzitő + 2oldalas kiszedő sin+ 1év (-2hét) garis (Cora 2011.06.25 vétel)
Gyártó Roadstar
Kategória SD/MP3-as fejegység
Multimédia MP3, WMA
Zenei teljesítmény 4 x 25W
Lejátszható formátumok SD kártya, USB
Rádió RDS
CD/DVD/MD váltó vezérlés nincs
Távirányító nincs
Előlap levehetõ
Kijelző FL kijelző
Gombsor megvilágítás kék
Extrák AUX bemenet, SD (8GB!!!!!) /MMC kártya elhelyezés, USB bemenet
Garancia 1 évÁrak: ár
Dobozában
- hardvert beszámolok
+Aki elviszi és nem alkuszik annak tudok adni 1 ajándékot (amit kiválaszthat)
ár:8990Ft
-
pockhome
senior tag
gigabyte 9600GT eladó!
minden cuccával, dobozában
vagy hasonló ATI-ra cserélném.
ha ez nem megy akkor:
ATI vga-t keresek 10ezer ft körül!
ajánlatokat privátban! -
Laraxior
titán
tiszta szégyen komolyan mondom.
ha jól hallottam akkor az energiaitalokra literenként 250ft pluszt fognak felszámolni...
Akkor a két lityis Kobra nevű hulladék fog a legrosszabbul járni.. 700 pénz lesz
itt mondjuk 300at írnak -
trl_master
tag
MTB-hez való hajtókar lehúzója nincs vkinek? kb 10percre kellene, meghálálnám!
-
inkubator
aktív tag
3 éves Jamo SUB 300 300W bassreflex aktív mélysugárzó láda jó állapotban eladó. 50.000 ft
A SUB 300 mélysugárzó egy eroteljes, 254 mm átméroju membránnal és egy erosítovel van felruházva, ezáltal képes 300W teljesítmény leadására. A SUB 300 elolapi hangero vezérlovel rendelkezik.
A SUB 300 jellemzői:
• Bassreflex rendszer
• Membrán átméro: 254 mm
• Erosíto teljesítmény: 300 Watt
• Frekvencia átfedés: 28Hz-150Hz
• Impedancia (Ohm): 22k
• Súly: 18.9 kg
• Méretek: 378mm x 310mm x 507 mm
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1,5 éves Denon 510 AE erősítő jó állapotú. szintén 50.000 fttel.: 0652- 438-773 estefele érdeklődjetek.
[ Módosította: #65675776 ]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest