Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Big_Leslie
tag
Noti akció:
Lenovo ThinkPad T61 újszerű szép állapotban eredeti XP-vel 6-hónap garanciával, leszervizelt újrainstallált állapotban eladó. Csere nem érdekel! Több db is van!
ára 76eft!!érd.pü-ben!Adatok:
Processzor: Intel Core2Duo T7300 2GHzChipset: Intel 945GM
RAM: 2GB (2x1GB) DDRII/667
HDD: 80GB Sata ICH7-AHCI
ODD: CD-RW/DVD Combo Slim
Display: 14.1” Wide(1280x800) TFT LCD
VGA: Intel X3100
LAN Intel Pro 1000 Gb Ethernet(LOM)
Wifi: Intel Pro Wireless 3945ABG
Battery: 6 cell Li-Ion battery
Egyéb: Infra, HD Audio, Modem, Multibay
Eladó IBM Think Pad T60 laptop szép állapot tartozékaival 6-hónap garanciával!!!!! Eredeti operációs rendszerrel!! ára: 62eft érd.pü-ben!
Processzor: Intel Core Duo T2400 1,83GHz
Chipset: Intel 945GM
RAM: 1GB (2x512MB) DDRII/667
HDD: 60GB Sata ICH7-AHCI
ODD: CD-RW/DVD Combo Slim
Display: 14.1” XGA(1024x768) TFT LCD
VGA: Intel 945G
LAN Intel Pro 1000 Gb Ethernet(LOM)
Wifi: Intel Pro Wireless 3945ABG
Battery: 6 cell Li-Ion battery
Egyéb: Infra, HD Audio, Modem, Multibay
-
hads
tag
Köszi srácok a válaszokat és a linket, akkor belemélyedek a témába.
-
szandisas
őstag
Eladó (sok garral jó lap, X2 proci+ 2X1Gb memcsi)
-
GIJoe
addikt
ELADÓ 6 hetes Lenovo Ideapad S205 kiváló állapotban! 78.000 Ft!! (2 GB RAMos)
-
sNORh
addikt
- Asus M4A78-AM 11.990-
- AMD PhenomII X3 720 Black Edition, BOX 16.990-
- ASUS EAH 5770 1GB GDDR5 HDMI CuCore 20.990-beszámítok kisebb lap+proci+vga kombót, amin elszaladgál a 720p film.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
bobace #17089 üzenetére
...és akin a szolgáltató nem tudott leverni hónapokig (gondolom nem egyből kapcsolják le a telefont) havi pár ezer forintot az ki fog tudni fizetni egyben egy nagyobb összeget...
Eladó:
Vezetékes router 2000
kijelzős-fogantyús fekete midi ház 7500
asus m2n4-sli alaplap 5000
amd sempron 3000+ proc. 3000
1 Gb DDR2 800Mhz memória 3200Ft
-
footy
addikt
-
Kryczek
aktív tag
válasz
bobace #17087 üzenetére
1,5 évet dolgoztam szolgáltatónál. 2-nél is. max rokontól vagy nagyon biztos baráttól vennék így telefont. nem kell mondanom hány ilyet láttam ugye? és mellesleg a szolgáltatót nagyon nem fogja érdekelni kinél van a teló, mehetsz oda bármivel meg bárkivel, amég tartozás van esélyed nincs h visszaaktiválják.
-
bobace
addikt
válasz
Cybertrone #17071 üzenetére
És a múltkor asszem wwhy írta, hogy az adásvételibe beleírjátok, hogy ha letiltják köteles visszafizetni a telefon árát, akkor nem lehet gond. Kivéve ha nem akar fizetni, per stbstb.
-
Salex1
őstag
válasz
inkubator #17069 üzenetére
Szerintem, ha írtok egy adásvételi szerződést (2 tanúval) arról, hogy megvetted a telefont, és az eladó minden szolgáltató felé lévő tartozást magáravállal benne, akkor nem lesz gond, de azért előbb ezt meg kell kérdezni a szolgáltatótól is. Illetve, szerintem, ha bemész IMEI szám alapján meg tudják mondani, hogy van-e tartozás, esetleg lopott-e...
Eladó:
- fehér szekrénysor
- Philips 3CD-s kazettás hifi, hangfalak nélkül, távirányítóval. -
fenergie84
addikt
Még mindig van egy Zotac 8400GS 256 mb DDR2 karim, passzív, kitűnő állapotban, még 1 hét garit is vállalok rá, szal eladnám, vagy cserélném számomra értelmes dologra!
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy turbosimet sos ha csak egy próba erejéig már az is jó lenne.
Eladó dolgaim:
Hitachi vagy Fujitsu-Siemens 160gb-os sata2-es notebook hdd-k
DDR2 és DDR3 notebook ramok
Szekrény
Ágy -
Worker
aktív tag
Ha már prociváltás téma:
Egy AM2 4400+ processzort mire lenne érdemes váltani, ha leginkább a játékokban mutatott szerényke teljesítménye miatt cserélnék?
Persze túl sokat nem szánnék rá...És kb. mennyit érhet a fenti proci használtan (beszámításként eladva is akár)?
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
M2-es memóriakártyát keresek, 1-2 Gb-ost, occsón!
-
RootRulez
félisten
-
hads
tag
Sziasztok!
Világ életemben intelt használtam, szeretnék váltani AMD-re.
Nézem az AMD-ket, de nekem ezeknek a prociknak a megnevezések kínaiul hangzik.Tudnátok-e nekem segíteni, hogy egy E5400-as proci tudásának milyen AMD felel meg?
Köszi a válaszokat.
-
ati012
őstag
Eladó:
Acer N35 PDA:
autós töltő
autós tartó
adatkábel
hálózati töltő (rosszalkodik)
1GB memória kártya
doboz, cd
GPS.Hangerő gombja be van esve, amúgy faja.
Film nézésre használtuk autóba, de lesz egy nagyobb helyette.8000 Ft, 1 hónap garancia.
-
sNORh
addikt
-
Cybertrone
veterán
válasz
inkubator #17069 üzenetére
Mei szám alapján lelőhetik a készüléket ha díjhátralékot halmoz fel, illetve nem fizeti a törlesztőt!
Akkor lesz egy szép kijelzős kis zsebkütyüd!
A T-mobilnál halottam már nem 1 ilyen esetről, A vodánál, és a Telenornál is lehetséges ez, a Telenornál lehet venni részletre is ilyen kaliberű telót, és ott fennáll a veszélye... Vodánál asszem nincs részletfizetés, de ott is lelőhetik ha díjhátralék halmozódik fel!
Szvsz én kicsit tartózkodnék így megvenni egy ilyen telefont, túl nagy a bukási lehetőség, és a rizikó!
Kijáccani úgy lehet(HA lehet, mert elég fejlett telóról beszélünk) hogy alaplapot cserélsz benne megvétel után... Kicsit drága mulatság, kb annyi mint a teló használt piaci ára, vagy nemsokkal kevesebb! -
sNORh
addikt
nincs valakinek nem használt csigás kondigépe?
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Ha veszek használtan egy Galaxy S-t, s mivel használt fenn áll a lehetősége hogy letilthatják ha az előző gazdája nem fizeti tovább a részleteit vagy hűtlenkedik annak ellenére hogy 1-2 évre lekötötte magát? Ilyenkor a készüléket letiltják, vagy nem kell ilyen dologtól tartanom? Valaki aki benne van ezekben a dolgokban világosítson fel!
-
a-ttila
csendes tag
Bontatlan VHS kazettáim vannak eladóak ha valakit érdekel írjon rám PÜ-ben(Lg,TDK,Tesco márkák vannak)
Eladó még a 3 gépem is és a vízhűtéses alu gépházam valamit a kozmetikai szék is.
-
venta94
csendes tag
Hello!
1. kerdes: milyen laptop kereskedeseket tudtok Debrecenben ahol nagy a valasztek es jo aron?
2. KERESEK GAMER LAPTOPOT UJAT VAGY HASZNALTAT 150-IG
-
Laraxior
titán
Nincsen valakinek kedvezménye az 576Kbyte-ban?
-
probizz
tag
Eladó:
Intel Celeron D 320, 2400 MHz
ASRock P4V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR hely, hang, LAN)
256 MB + 512 MB (PC3200 DDR)
GeForce4 MX 440 AGP 128 MB, TV-kimenet
2 db 40 GB-os HDD
LG GSA-4163B dvd-író
HP DC7100 ház, 340 W-os táp
20K -
MarKoo
addikt
Eladó egy szinte 0 perces iPhone 4-es (16gb) készülék, ami csak addig volt beüzemelve, amíg átmásoltam rá a SIM kártya tartalmát, azóta semmire nem volt használva, így feleslegessé vált. T-Mobile függő, letiltástól nem kell félni - a cégnél dolgozom.
Személyesen meg lehet tekinteni előzetes egyeztetés után a Fórum Debrecen Bevásárlóközpontban.
Kép: [link]
Ár: 120.000 Ft.
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Valakinek nincs véletlenül Táp tesztere?
-
törölt tag
Kell valakinek egy 56k-s modem? (Conexant CX11252 chipes ha számít.)
-
gps76
őstag
Eladó a tegnapiak mellett: - ZTE BLADE kártyafüggetlen teló,karcmentesen,decemberben lett véve.(android 2.3,512 MB ROM/512 MB RAM,600 MHz proc.,Adreno200 3D gyorsító,stb).Ugyanazt tudja,mint a HTC Desire,csak kisebb procival. - 33 k
- Toshiba 1.8”-os szalagkábeles zif csatolós hdd(mk2008gal). - 5 k
_Fonzy_:én szoktam javítani ilyen gépeket. -
adorjant
őstag
Vodafone 541 típusú olcsótelefon eladó
teszt
Doboza,cuccai megvannak,szép állapotú.3000ft
-
drater
tag
Kis help kéne!! Valaki nem tudja véletlenül hogy Nyíregyházán van-e még autópiac? Elég régen jártam arrafelé.
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
Szükségem lesz 1GB DDR memóriára. Állhat egy vagy két modulból.
Üdv!
-
_Fonzy_
tag
Adott egy Samsung S760 as fényképezőgép. Sajnos mióta földre esett azóta bekapcsoláskor képet nem ad és csak párszor villan fel a kijelző melletti kis ledje + már nem húzza be az optikát. Mi lehet a baj?
-
MY2K
aktív tag
hELLo!
2GB Sd-kártyát keresek (nem micro). Pü-be keressetek.
-
_seth_
veterán
Jó állapotú Motorola V3 vagy V3i vagy V3xx telefonja van valakinek eladó? Voda vagy független kellene de mint írtam jó állapotú érdekel ami azt jelenti, hogy nincs összekarcolva, működik minden funckiója az akku az egyetlen ami lehet már gyenge is
Aki tud valamit priviben jelezze!
-
beencee
őstag
Ingyen elvihetőek holnap (ha nem egy el, akkor a konténerben landol, amit hétfőn reggel elvisznek):
- fehér színű, 60cm átmérőjű műanyag asztal. Mivel kültéren volt használva, a lapja picit szürkült, de egyéb hibája nincs.
- Kennex teniszütő
- Adidas és Wilson teniszütő tok
- VW Golf V-re való, nem használt, első ajtókra való árnyékoló "szemöldök"-ök (biztosan nem így hívják, de nem tudom a rendes nevét)Jelképes összegért elvihető
klasszikus "hálós" csecsemőmérlegEladó cuccok
Thomas Power-Pack 1616 takarítógép
- nem használt, csak kicsomagolt
- dobozában
- paraméterek, felhasználói leírásGigabyte AirCruiser G Desktop router kártya -- 6k
- dobozával, minden tartozékával
- PH! tesztAeroCool GateWatch kijelző és vezérlőpanel -- 6k
- ezüst
- dobozával, minden tartozékával
- egyik hőérzékelője hiányzikHunter SVC-100 öntözőautomata -- 18k
- 1 zóna
- elemes működés, nem igényel vezetékezést
- 9V-os Hunter mágnesszeleppel
- specifikáció
- újszerű állapotHunter EC-400i öntözőautomata -- 9k
- 4 zóna
- backup táplálás elemről
- specifikáció
- újszerű állapotHa bármelyik érdekel, akkor priviben és/vagy az adatlapomon szereplő címen jelezd számomra, minden észrevételt szívesen fogadok. Cél lenne az alábbi dolgok minél hamarabbi kisöprése...
-
gps76
őstag
Eladó:
-Tartalék USB töltő,ha valahol lemerülne a
ketyeréd amit USB-ről kell tölteni,de nincs
hol.Egy 2500 mAh-s akku van benne. - 2.5 k
- Samsung 640 GB-os új,2.5"-os notebook hdd - 11 k
- Hitachi 500 GB,3.5"-os hdd. - 9 k
- Sandisk 4 GB-os microSD kártya SD
átalakitóval,újonnan.(6.5 MB/s irás,16 MB/s
olvasás).- 1.8 k
- MicroSD,microSDHC kártyaolvasók,többféle
tipusban. - 500 Ft
- USB 3.0 külsõ aluminium ház 2.5"-os SATA noti hdd-hez.- 3 k
- D-Link DES-1226R 24 portos switch, 2 portos
1 Gbps modullal. - 3 k
- Hibás Toshiba asztali DVD felvevő,távirányitó
nélkül.(a kijlezőn azt irja,hogy loading,és semmi
tovább). - 1 k
- Bluetooth fülhallgató.Nagyon pici méretű. - 3 k
- 3.5 mm-es jack audio bemenetű sztereó aktív
hangfal,mp3 lejátszóhoz,telefonhoz.4 db AAA
vagy USB portról üzemel. - 2 k
- 3 m-es RP-SMA WLAN antenna kábel
hosszabító. - 1 k
- USB-MIDI kábel. - 3 k
- Philips Expanium MP3-as discman 100 sec.
rázkódásvédelemmel. - 1.5 k
- Sokféle kijelzővédő fólia(4.3"(96.2x55.2
mm),3.0",Nokia5800,Iphone 4,Galaxy S,HTC
Desire,Galaxy Tab P1000,) - 800 Ft
- Laptop cd olvasó. - 1 k
- Laptop DVD olvasó. - 1.5 k
- Intel T7200(2.0 GHz/4 MB/667 MHz)
mobilproci. - 15 k
- AM2-es gép(ASUS M2N4-SLI alaplap,AMD x2 3800+ ,1 GB ram,250 GB sata Samsung hdd,ATI x1550 256 MB vga,LG DVD-RW,fekete ház,350-es táp - 30 k -
footy
addikt
-
rambo4ésfél
senior tag
sziasztok!
a holnapi nap folyamán valaki tudna nekem kölcsönadni kb 2 percre egy vágásmentes turbosimet csak egy próba és már adom is vissza.
előre is köszi
-
(Bundás)
addikt
Fejér megye - Debrecen között nem jár valaki autóval véletlen? Konkrétan Lepsényből kéne lehozni egy cuccot, de valószínű megoldható a megyén belül, közelében való átvétel is.
Nem kérem ingyen persze. -
zkn.28
csendes tag
-
a-ttila
csendes tag
Eladó egy szép állapotban lévő kozmetikai szék ha valakit érdekel írjon Pü-ben.
Itt egy kép róla:[link]
És van egy elég komoly kis vízhűtéses rendszerem alu házzal és egy front szabályozóval.
-
werszomjas
addikt
Eladó!
1db PCI Modem - Ingyen elvihető
2db Sitecom LAN kártya PCI - 1 üveg citromos sör
Infineon - 2×256MB, DDR1, DDR400, CL3 - 32MX64 asztali RAM - 2000ft
Illetve van még egy 128MB-os PC2100-as DDR1 asztali ram - ezt ingyen odaadom az Infineon-ok mellé.
-
albert8
veterán
Üdv
Razer Vespulát keresek
dobjon püt aki tud szerezni jó áron -
rambo4ésfél
senior tag
-
levi1108
aktív tag
Van nálam egy Gainward GTX570, valahogy garit kéne intézni (bár szerintem szinte lehetetlen sajna...)
A vga hátulján, pont a gpu résznél, levan törve kb 2-3 kissebb ellenálás (valami ráeshetett), szóval fizikailag sérült, pedig Ipon garis, de ezzel ugrott a gari, mert nem vették vissza így....
Valaki valami ötlet?
Eladó stereo erősítője van valakinek?
-
zolikaDB
veterán
A 10/11-es tanévre szóló matrica alapján jogosult a tanuló június/július/augusztus hónapban kedvezményes bérlet megváltására?
-
Ayg0
senior tag
válasz
lorcsi #16928 üzenetére
még nem és már nem is fogom... ugyanis péntekre ígérték az átvételt, a bp-i ismerősömöt aki átvette volna kétszer is megszivatták, mert egyik beígért időpontban sem volt ott a termék. ráadásként bunkóak voltak velem (telefonban) és vele (személyesen) is, így visszamondtam.
nálam nem ez volt a gond: már visszaigazolta a nagykerük is, hogy van, ár is annyi lett volna, csak taplók voltak és szavahihetetlenek az átvétellel kapcsolatban. akinek nem olyan sürgős mint nekem, azaz belefér pár nap csúszás, annak még ajánlható alternatíva az üzlet, de én végeztem velük.
-
torcsrent
tag
Eladó egy kis s775 E5400-as processzor, újabb kiadású, ami már támogatja a VT-x-et is
-
Sanyabá
senior tag
válasz
werszomjas #17007 üzenetére
Fel lehet!
Mivel nem veszélyezteti a repülés,és utasok biztonságát,nem szúró,vágó,maró stb.
-
torcsrent: Ezzel lehet, hogy az idejukbol veszek el, de az en penzemet ettol meg nem adjak vissza. Max ha sokszor eljatszom ezt. Ugyonez a bajom, ha feljelentem oket: Lehet, hogy jol megbuntetik oket, de nekem ez meg mindig nem jo.
lorcsi: A munkaeszkozoket, amivel dolgoztak. Mivel ez az egesz tobb, mint egy honapon at tartott, mert 3x sem tudtak megcsinalni, hogy ne repedjen a fal. Nem a lakasbol loptak!
Manitou: Fenykeppel vegig dokumentaltam, hogy mit csinaltak, mit nem (Pl.: a fo lenyeg, ahol a fal beazik NINCS szigetelve!)
Ez egy 6 emeletes haz. Tegnap hivtam masik embert, aki itt dolgozik jelenleg egy masik lakasban, O egybol tudta, hogy mi a problema: Hogy nem szigeteltek ki a terasz alatt, es onnan befolyik a viz a szoba fele... Es a legbosszantobb, hogy O ezt jovo heten 5eFt (igen, otezer) ki tudja javitani. Ezek meg meg ezen is sporoltak... -
Manitou
veterán
válasz
SocketA #17016 üzenetére
Ott lehet valami más gond lesz.
Fényképet tudsz mutatni a dologról? Az ázásról és a külső dologról is.Először is azt kéne kideríteni, hogy miért omlott le a vakolat, és belül mitől vizes a fal.
Milyen házról van szó? Családi ház?
MIkori építésű? Zártsorú vagy szabadonálló?Ha a fal lábazati részénél van, akkor lehet vízszigetelési probléma miatt a dolog. Felszívta a nedvességet a fal, és ez okozza a gondot, ez esetben a vízszigetelést kell kijavítani mindenképpen.
Talajvíz milyen magasan van?
-
balinyo
tag
Van egy Thermaltake Max4 külső USB/esata alu házam eladó 3,5-es SATA HDD-khez, igény esetén egy 1,5TB-os Samsung HD1540UI-val, Csak a ház irányára 3e ft, HDD-vel együtt 13e ft. (esata kábel nincs meg hozzá)
-
-
Bocsanat, hogy ide irok, de masnak is mar segitettetek hasonlo kerdesben, hatha nekem is tudnatok. Problemam a kovetkezo:
Omlott a teraszon a vakolat, illetve a lakas belso fala is atazott, igy hivtam "munkasembereket", hogy csinaljak meg. Par nap alatt osszecsaptak valamit, amiert en fizettem nekik 110eFt-ot (persze szamlat nem adtak!). A teraszon 2 nap mulva mar teljes hosszabban megrepedt a fal, a belso fal pedig az elso esozes utan szepen atazott.
Mondtam nekik, hogy csinajak meg normalisan, mert nem ezt beszeltuk meg. Kuldott masik munkast, aki meg annyira sem volt munkakepes (3 infarktusa volt, a 4-et majdnem nalunk kapta, olyan rosszul lett).
Adtam nekik meg egy utolso eselyt. Mai nap soran feljottek, mondtam nekik, hogy vegre ugy csinaljak meg, hogy jo legyen (termeszetesen a plusz anyagkoltseget vallalom). Csak neztek ram, hogy kene megcsinalni. En elmentem a szomszedot megkerdezni (mert O mar utanajart), mire visszajottem, mar kipakoltak a lakasbol a felszerelest, az asztalra letettek 25eFt-ot es eltuntek. Termeszetesen szamlat semmirol nem adtak... !A kerdesem az lenne, hogy mit lehet ilyen esetben csinalni? Mert elvettek a penzt, a teraszrol levertek a vakolatot (most ugy all a terasz a betonig lecsupaszitva), bent pedig tovabbra is azik a fal. Varom a segito otleteket! Elore is nagyon koszonom!
Es hogy mas is nehogy igy jaron, keruljetek el ezt a bandat !!!
Bancsi János
Variáns Trade Építőipari és Kereskedelmi Kft.
4030 Debrecen, Halász utca 1. -
törölt tag
válasz
werszomjas #17000 üzenetére
Inkább csak hangnormát kellene váltani...
lorcsi: Ha nincs ventilátor a keretben, akkor annak a tartóját ki lehet szedni és a vinyókat bentebb tudod tolni.
-
hdanesz
őstag
válasz
Próba 'cseresznye'
ez gyenge poén volt.
De viccet félretéve: kaját elvileg fel lehet vinni a gépre, a gyümölccsel nem tudom mi a helyzet. Mi hatszor repültünk már Wizzair-rel és szendvics miatt még nem szóltak.Amúgy ez nagyban az épp szolgálatban lévő biztonságiaktól függ. Volt pl. olyan eset,h. a folyadékok az én kézipoggyászomban csak egy mezei nylonzacskóban voltak és nem szóltak semmit, barátnőm kézipoggyászát viszont kicuccoltatták pedig neki visszazárható, szabályos zacskóban voltak a folyadékok.
-
sNORh
addikt
válasz
Cybertrone #17011 üzenetére
-
qfm
őstag
válasz
A repülőtéren szemenként
megennékletesztelnék az árutEgyébként szerintem sem engedik fel.
-
Destructo
senior tag
Hali! Esetleg ha valakit érdekel lessen rá => SONY TA-F110 STEREO AMPLIFIER
-
diablo1984
veterán
válasz
szerintem kaját nem lehet vinni a gépre, mert az is lehet egy biológiai fegyver, ezért elvileg nem engedik.....
-
werszomjas
addikt
Megint én
Epret illetve cseresznyét lehet vinni repülőn kézi poggyászban? Vagy elveszik?
Budapest - London - Wizz air, valakinek esetleg tapasztalata?
-
werszomjas
addikt
Most Vasárnap Pesten vagyok autóval, akinek fuvar kell szóljon, hátha tudok segíteni.
diablo1984, laszlo168, köszi a tv-s válaszokat
-
sNORh
addikt
válasz
fenergie84 #16973 üzenetére
és saril 2db GTX570-et kell kihajtani 2x16XPCIE sávon, ami P67-el nem lehetséges. És ezért váltás vissza X58-ra és i7-re
-
laszlo168
senior tag
válasz
Videorecorder?
-
dvdbackuper
őstag
vki elcserélne velem egy AM2-es X2 4400+ procit egy S939-es X2-es procira?
még nem biztos, de lehet, hogy fog kelleni... -
diablo1984
veterán
válasz
dvb tuner a neve....
-
xigris
őstag
válasz
werszomjas #16999 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ én is rájuk gondoltam akkor hétfőn bemegyek hozzájuk.
A kocsi majd ezután jön
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- PS1 konzol
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest