-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.Burn
őstag
Irtam hogy sikerült etch-t telepitenem, de most van egy olyan gondom hogy a rar kiterjesztest nem ismerte. Sikerült telepitenem, de egy ilyen hibaval nem akar tovabb menni a kicsomagolas:
rar: /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6: version `GLIBC_2.4' not found (required by rar) Gondolom kellene neki a glibc-2.4. Sajnos mivel eleg bonyolultnak tünik nekem a forgatasa igy segitseget kernek hozza.Esetleg nem lehet apt-get install al felrakni? (Sajna nincs telepitö listaba a glibc-2.4)
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
Feladom az etch upgrade -t. Leszedem inkabb es egyböl azt telepitek. Valami miatt mindig mostanaban a libcomedivel problemazik.
-
Dr.Burn
őstag
dpkg-reconfigure xserver-xorg al is probaltam configuralni,de sajna ugyan ugy irta a bajat.
Most leszedtem az egeszet, es ujra nyomom.(en mindig ezzel az Xserver -es dologal szivok) Ugy is porbaltam hogy leszedtem az xserver-xfree86 -ot, de igy se akart elindulni.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kis problemam. Ma gondoltam csinalok egy etch upgrade -et. Mar elöre feltem hogy lefog halni az xserver, hat meg is törtent, de most egyaltalan nem tudom müködesre birni.(Eddig nagynehezen sikerült egy kis segitsegel, de most sehogy se)
Valami miatt a vidkarit ismerheti fel rosszul.
Nyomtam neki egy dpkg-reconfigure xserver-xfree86 parancsot.
Es ezt dobta ki nekem:
Gtk-WARNING** cannot open display: at /usr/share/perl5/debconf/frontend/gnome.pm line 54
debconf: az alabbi felület inditasa sikertelen: gnome
debconf: (DISPLAY probema)
debconf: vissza valtas e felületre: Dialog
/usr/sbin/dpkg-reconfigure: xserver-xfree86 nincs telepitve
Az utso sorra annyit hogy telepitve van.
Esetleg tudna valaki mondani ra megoldast. Gondolom a gnome.pm be van valami mizeria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Linux haladóknak
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest