Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nem tudom, én teljesen véletlenül nyúltam rá, semmi hátsó szándékom nem volt. Azt írták, hogy a Debian egy megingathatatlan atomvillanás, ha stabilitást akarok és megbízhatóságot, csak ez jöhet szóba. Na, akkor jó lesz a seed-szerverre. Én két gépen próbáltam ki, mindegyiken ezt csinálta. Utána próbáltam a könyvtárakat birizgálni, megszüntettem az írásvédettséget ott, ahova nem tudott másolni, de ugyanaz jött elő, és újra írásvédetté tette azt a könyvtárat, mielőtt írhatott volna bele. Nem vagyok egy guru, de nekem ez fura.
lev258 igen van. setup.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest