-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Jester01 #2843 üzenetére
1. Jó kérdés.... Amit felismert azt automatikusan felismerte és kirakta az ikonját az asztalra, amit meg nem azzal nem álltam neki szórakozni így hirtelen.
2. Simán lehet hogy rossz helyen nézem... Majd még próbálgatom a dolgot.
Jééé, most írtam ki a debian 5.0-t xp alatt és el is indult a telepítő... Megnézem így mire jutok vele.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, lehet hogy lámaságnak fog hangzani jó részük, most lettem csak debian user.Szóval debian 4.0-t használok az egyik gépen ( P3, 256 MB RAM), a másikra most gondolkozok az 5.0 telepítésén xp mellé.
A 4.0-s géppel kapcsolatos kérdések:
1. Miért van az, hogy két FAT-re formázott pendrive-ot gond nélkül felismer és csatlakoztat, másik 3-at pedig nem? A másik 3 tele volt wines vírusokkal, lehet hogy azok tették tönkre a partíciókat rajtuk? Viszont az a furcsa hogy sp2-es xp alól látszanak.2. Hálózati meghajtót hogy tudok csatlakoztatni? Eljutottam addig hogy IP/username/jelszó megad, de semmi válasz, pingre se reagál az adott IP cím (win alól szintén megy).
Valaki fel tudna homályosítani a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest