Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Pendrive probléma
- Videós, mozgóképes topik
- HP nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hmm. Szóval azt mondod sok egy HDD töl is hogy ennyi idő alatt bootol rola a Debian.
Igen HDD ról. Úgy is sok hogy dual boot van?
A Win SSD re van telepítve, a Debianok két külön HDD re vannak, egy 1TB os WD Black, és egy 2 TB os WD Black.
A Debian 10 es tiszta telepitések voltak mindkettő, csak most 11 es lett upgradeval telepítve.
Amúgy valami hardveres nyavaja lehet, ez miatt is elmegy valamennyi idő bootoláskor sztem.
Mindig előjön csomó hibaüzenet a bootoláskor.
De ez már Debian 10 óta van. Mikor fel lett telepítve a Debian 10 azt hittem ez miatt nem akar bootolni a rendszer, aztán kiderült h Nvidia driver kellett, mert anélkül csak startxel indult el.
De akkor se tudtuk megoldani itt forumon mi ennek csómó hibaüzetnek az oka, aztán fel raktam Nvidia drivert , és akkor már elindult a grafikus felület magától, ezzel a hibaüzenettek meg nem foglalkoztam többet.
Nem emlékszem már pontosan hogy a Debian 9 is erre a hardverre volt e telepítve, vagy nem, de annál nem volt ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi