- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hmm. Szóval azt mondod sok egy HDD töl is hogy ennyi idő alatt bootol rola a Debian.
Igen HDD ról. Úgy is sok hogy dual boot van?
A Win SSD re van telepítve, a Debianok két külön HDD re vannak, egy 1TB os WD Black, és egy 2 TB os WD Black.
A Debian 10 es tiszta telepitések voltak mindkettő, csak most 11 es lett upgradeval telepítve.
Amúgy valami hardveres nyavaja lehet, ez miatt is elmegy valamennyi idő bootoláskor sztem.
Mindig előjön csomó hibaüzenet a bootoláskor.
De ez már Debian 10 óta van. Mikor fel lett telepítve a Debian 10 azt hittem ez miatt nem akar bootolni a rendszer, aztán kiderült h Nvidia driver kellett, mert anélkül csak startxel indult el.
De akkor se tudtuk megoldani itt forumon mi ennek csómó hibaüzetnek az oka, aztán fel raktam Nvidia drivert , és akkor már elindult a grafikus felület magától, ezzel a hibaüzenettek meg nem foglalkoztam többet.
Nem emlékszem már pontosan hogy a Debian 9 is erre a hardverre volt e telepítve, vagy nem, de annál nem volt ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest