-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyujol
tag
válasz
Speeedfire #5536 üzenetére
bocs, úgy láttam,h ez volt a hozzászólásodban:
"Realtek RTL8168E-3 firmware, version 0.0.4 (rtl_nic/rtl8168e-3.fw)"de akkor másik kártyával fasza. tehat vagy driver, vagy driver paraméterei vagy a kártya
nekem T61-em van,és a wifi kártya moduljának kell 1-2 paramétert átadnom ahhoz, hogy ne dobalja el a netet.
te is megnézheted,h mit lehet beállítani a "modinfo modulnév" paranccsal,
aztán modprobe-nál megadhatod hogy "modprobe modul debug=1" vagy ilyesmi, vagy beírhatod a rendszeredtől függő file-ba,h már bootnál is azzal paraméterezze,amivel te szeretnéd.bocs,ha mindezt tudtad már,nem olvastam nagyon vissza
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5536 üzenetére
Najó, ubuntu is elhasalt ezen a szinten. Dobálja a kapcsolatot, a lan kártya fw egyiknél sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest