Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyujol
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
bocs, úgy láttam,h ez volt a hozzászólásodban:
"Realtek RTL8168E-3 firmware, version 0.0.4 (rtl_nic/rtl8168e-3.fw)"de akkor másik kártyával fasza. tehat vagy driver, vagy driver paraméterei vagy a kártya
nekem T61-em van,és a wifi kártya moduljának kell 1-2 paramétert átadnom ahhoz, hogy ne dobalja el a netet.
te is megnézheted,h mit lehet beállítani a "modinfo modulnév" paranccsal,
aztán modprobe-nál megadhatod hogy "modprobe modul debug=1" vagy ilyesmi, vagy beírhatod a rendszeredtől függő file-ba,h már bootnál is azzal paraméterezze,amivel te szeretnéd.bocs,ha mindezt tudtad már,nem olvastam nagyon vissza

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest