Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
válasz
vadcoca
üzenetére
Igen, azt tettem fel..
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.ráadásul a logika teljes hiánya az, ami bosszant.Ha egyszer telepitéskor felismeri és telepiít, akkor utána, amikor fent van minden, és ujrainditok, miért vakul meg teljesen??? Képtelen vagyok felfogni.
Na mindegy, bocs.. Nagyon köszönöm egyébként, cocám, nélküled még idáig se jutottam volna el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.