Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
válasz
vadcoca
üzenetére
Igen, azt tettem fel..
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.ráadásul a logika teljes hiánya az, ami bosszant.Ha egyszer telepitéskor felismeri és telepiít, akkor utána, amikor fent van minden, és ujrainditok, miért vakul meg teljesen??? Képtelen vagyok felfogni.
Na mindegy, bocs.. Nagyon köszönöm egyébként, cocám, nélküled még idáig se jutottam volna el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.