- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az a helyzet hogy nagyon hozzászoktam már a windóz-hoz és nagyon unom már. A Win korlátozva van, mindenképp "áttérek". Ha már ígyis-úgyis meg kell tanulnom, akkor inkább Debian mint Ubuntu, ha már át kell hajóznom az Atlanti-óceánt és utána a Csendest, akkor már inkább utóbbival kezdem
Ha már lúd legyen kövér.
A terminál sem zavar (Google-ből is már egy ideje a goosh.org-ot használom többet
), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.
Mindegy, azt már tudom hogy eléggé hardcore lesz és be kéne magolni a bash reference manualt és még többet is, de hát ez az ára hogy elkényelmesedtünk a Windows-zal.Btw, csak hoyg tudjam előre, a 4GB iso-s Debian kb mennyit fog feltelepíteni? Mert a Windows 7 kb 3,5GB-os telepítőlemezből kb 20GB-ot pakolt fel. Csak még le kell választanom egy partíciót egy partícióról, gondolom 100 GB elég lesz

-
Fooler89
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is így kezdtem, azóta se vagyok nagy mester viszont amit ubuntu alatt kigugliztam az nekem csak a debian alatt működött.
Iscariah: Ha türelmes vagy és utána jársz a dolgoknak akkor érdemesebb a debiant választani. Fontos a debian oldalon elolvasni pár doksit például a hardver kompatibilitás, meg amúgy is sok dologra találsz megoldást azon az oldalon.
Az ubuntus közösségbe még azt szerettem, hogy a legtöbb embernek az volt egy kérdésre a válasza, hogy nekem működik. Irtó idegesítő mikor úgy gondolják, hogy ezzel megoldották a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már lúd legyen kövér.
), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.