- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #3423 üzenetére
Az a helyzet hogy nagyon hozzászoktam már a windóz-hoz és nagyon unom már. A Win korlátozva van, mindenképp "áttérek". Ha már ígyis-úgyis meg kell tanulnom, akkor inkább Debian mint Ubuntu, ha már át kell hajóznom az Atlanti-óceánt és utána a Csendest, akkor már inkább utóbbival kezdem
Ha már lúd legyen kövér.
A terminál sem zavar (Google-ből is már egy ideje a goosh.org-ot használom többet), sőt unom már hogy kb mindent csak grafikusan lehet megoldani a Windows-ban, mert windóz.
Mindegy, azt már tudom hogy eléggé hardcore lesz és be kéne magolni a bash reference manualt és még többet is, de hát ez az ára hogy elkényelmesedtünk a Windows-zal.Btw, csak hoyg tudjam előre, a 4GB iso-s Debian kb mennyit fog feltelepíteni? Mert a Windows 7 kb 3,5GB-os telepítőlemezből kb 20GB-ot pakolt fel. Csak még le kell választanom egy partíciót egy partícióról, gondolom 100 GB elég lesz
-
Fooler89
őstag
válasz
CPT.Pirk #3423 üzenetére
Én is így kezdtem, azóta se vagyok nagy mester viszont amit ubuntu alatt kigugliztam az nekem csak a debian alatt működött.
Iscariah: Ha türelmes vagy és utána jársz a dolgoknak akkor érdemesebb a debiant választani. Fontos a debian oldalon elolvasni pár doksit például a hardver kompatibilitás, meg amúgy is sok dologra találsz megoldást azon az oldalon.
Az ubuntus közösségbe még azt szerettem, hogy a legtöbb embernek az volt egy kérdésre a válasza, hogy nekem működik. Irtó idegesítő mikor úgy gondolják, hogy ezzel megoldották a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest