- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok!
adott egy kis rendszer ami úgy nez ki hogy i5 7500T, 16gb DDR4, 512Gb nvme.
az integrált vidijóchip, HD630.netinstallal raktam egy 11.5-öt,
egyelore lxde-vel. (openboxxal inditottam, de lxdevel fura módon gyorsabb a programok betöltése)
nekem elég gyors meg minden. kicsi a load, illetve kezdeti ram footprint 290mb.
viszont, a tearing ugye adott, illetve a hardveres gyorsítást egy böngésző alatt sem tudom belöni. mar 3 napja szivok vele. az intelchip 7gen.
[link] ezt is vegignyálaztam.
ezt viszont még nem mertem,
[link] mert az a néhány intel csomag ami frissülne, az ideiglenesen bekapcsolt testing tárolóból, az frissitené a libc6-ot is. attol félek az azzal járna, hogy aztan semmi sem akar telepulni, a nem megfelelo libc6 verzio miatt.roviden: nem megy, a procihasznalat eleg nagy youtube kozben. es mi a f@t csinaljak?
valakinek megy rendesen?
köszönöm!!!ui: a tearing-ig még el sem jutottam. bármilyen "tearfree true meg DRI meg uxa" kapcsolót beirok a 20-intel.conf-ba rebootkor csak fekete képernyő fogad...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest